BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

-15%
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

BAM slastičarski paket Čokoladna kugla iznenađenja

(1 Ocjena)
Na zalihama
Odabrana količina nije na zalihama
44,50€
37,90 €
-15%
s PDV

Slastičarski paket Čokoladna kugla iznenađenja sadrži BAM kakao u prahu, tamnu čokoladu, mini marshmallows i preljev slani karamel, koji u svoje društvo ljubazno primaju i pastu od vanilije. U paketu su BAM proizvodi koje slastičarska umjetnica Kimi Zupančič najradije upotrebljava u pripremi svojih recepata. Rabi ih u pripremi čokoladnih kugli. Čokoladna kugla, u kojoj se skriva iznenađenje, svojevrsno je Kinder jaje za odrasle. Tamnu čokoladu rabi za pripremu osnovne čokoladne kugle, a ostalim proizvodima priprema super iznenađenja za nepce. Proizvodi u slastičarskom paketu prikladni su i za one koji već stvaraju prema receptima ove umjetnice i za one koji su tek na svojim početcima.

Inspiracija za slastičarski paket bio je BESPLATNI internetski tečaj, možete ga pronaći OVDJE.

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Premium kvaliteta

Jednostavno za upotrebu

Prikladno za poklon

Za sve one koji žele postati pravi slastičarski majstori i majstorice kreirali smo BAM slastičarski paket Čokoladna kuga iznenađenja. Kako pripremiti slavnu čokoladnu kuglu iznenađenja pokazat će nam slastičarska umjetnica Kimi Zupančič u svojem internetskom tečaju na BAM slastičarskoj akademiji, a za BAMbastične okuse pobrinut ćemo se mi. Postanite majstor slastičarstva uz nas!

Slastičarski paket Čokoladna kugla iznenađenja sastoji se od BAM proizvoda za pečenje koje slastičarka Kimi Zupančič najradije upotrebljava za svoje slastice. Paket sadrži BAM kakao u prahu (500 g), BAM pastu od vanilije (50 ml), BAM tamnu čokoladu (250 g), BAM mini sljezove kolačiće (250 g) i BAM slani karamel preljev (200 ml). Kombinacija proizvoda prikladna je i za one koji već stvaraju po receptima ove priznate slastičarske umjetnice i za one koji su tek na svojim početcima. BAM čokolade pakirane su u prikladnu ambalažu, pa nakon otvaranja neće izgubiti svježinu i autentičan okus. Čokolada ima oblik kapljica koje omogućuju brže i ravnomjernije otapanje. BAM pasta od vanilije sadrži vidljive sjemenke vanilije i brzo zauzima svoje mjesto u slasticama jer im istovremeno daje i dobar okus i izgled. Slani karamel preljev svojim raskošnim okusom dodatno obogaćuje okus, a BAM marshmallows kao ukras rado će primiti sve pohvale za odlično pripremljenu čokoladnu kuglu iznenađenja.

BAM proizvodi za pečenje namijenjeni su svim slastičarima amaterima te profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati točku na „i”.

Uvjeti čuvanja

Proizvode čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a proizvod ne smije biti izložen direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanju u hladnjaku.

Predviđena isporuka:

22. 07. 2024 - 24. 07. 2024
  • Cijena poštarine:+ 3,90 €
  • Neto težina:1100 g + 250 ml
  • 100% sigurna kupnja
  • 100% garancija na zadovoljstvo
  • Besplatna brza dostava
  • Plaćanje je moguće i pouzećem
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual
44,50€ 37,90 €
-15%