100% sigurno online plaćanje
BAM Bijela čokolada je vrlo univerzalna, vrhunska belgijska čokolada. Idealna je za lijevanje, praline, kreme, mousseve, ganache, sladolede, kekse, biskvite i druge kremaste čokoladne strukture. Čokolada se može koristiti i za pripremu slastica s voćem, jer se slatka i kremasta BAM bijela čokolada odlično slaže s kiselim voćem poput bobičastog voća ili citrusa, a dobro se razumije i s mangom ili breskvama. Čokolada je oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Radi se o laganoj i kremastoj čokoladi s uravnoteženim mliječnim okusom. Čokolada je bez glutena.
Kolekciju čokoladnih i kakao proizvoda za pripremu slastica BAM sastavili smo od pažljivo izabranih čokolada te kakaa, vrhunske kvalitete i provjereno odličnog okusa. BAM proizvodi namijenjeni su pripremi vrhunskih slastica, odličnog izgleda i iznimnog okusa, i kod kuće. V kolekciji BAM nalazi se i izvrsna bijela čokolada u kapljicama.
BAM bijela čokolada (1 kg) oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Idealna je za pripremu krema, ganachea, mousseova, sladoleda, keksa, biskvita i drugih kremastih čokoladnih struktura. Možemo je koristiti i za pripremu čokoladnih dekoracija. Naše najveće pakiranje BAM bijele čokolade prikladno je kada vam je potrebna veća količina čokolade za pripremu slastica. Možete ga koristiti i za pripremu voćnih deserta, jer se slatka i kremasta BAM bijela čokolada odlično slaže s kiselim voćem poput bobičastog voća ili citrusa. Dobro se slaže i sa slatkim voćem poput manga ili breskve. Čokolada sadrži pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se odražava u autentičnom čokoladnom okusu. Iznimno je kremasta i finog je mliječnog okusa.
Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.
Autor fotografija: Urška Fartelj in Eva Veber
šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.
Kakao dijelovi najmanje 29,8%, najmanje 22,8% mliječnih dijelova, 6,3% mliječne masti.
Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.