BAM bijela čokolada često se upotrebljava u kulinarstvu zbog svojeg izuzetno kremastog i mliječnog okusa. Konačnom proizvodu daje slatkasti okus i lijepu bijelu boju. To je čini idealnom za preljeve, praline, kreme i mousse. Praktično manje pakiranje čokoladnih kapljica prikladno je ako vam treba manja količina čokolade za pripremu recepta ili ako je želite ponijeti na put. BAM kapljice bijele čokolade možete ponijeti i na posao jer se odlično slažu s voćem i drugim vrstama međuobroka. Čokolada NE sadrži gluten.
BAM je linija vrhunskih proizvoda osmišljena s vizijom da čokoladu vrhunske kvalitete i profesionalne slastičarske proizvode približimo slastičarima amaterima. BAM proizvodi namijenjeni su svima koji i u vlastitoj kuhinji vole izražavati svoju kreativnost s vrlo kvalitetnim sastojcima i profinjenim okusima. Postanite majstor slastičarstva uz nas!
BAM bijela čokolada (250 g) zadivit će vas svojom univerzalnošću jer se zaista može upotrijebiti u većini recepata koji sadrže bijelu čokoladu. Idealna je za izlijevanje pločica, pralina te za pripremu krema, ganachea, moussea, sladoleda, keksa, biskvita i ostalih kremastih čokoladnih struktura. Može se upotrijebiti i za pripremu čokoladnih ukrasa. Praktično manje pakiranje savršeno je kad vam treba manja količina čokolade za pripremu slastica ili je želite ponijeti sa sobom na put. Čokolada je oblikovana u manje čokoladne kapljice koje omogućuju ravnomjerno i brže topljenje. Čokolada sadrži pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se očituje u izvornom okusu čokolade. Izuzetno je kremasta i okusom podsjeća na mlijeko.
Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.
Autor fotografija: Urška Fartelj in Eva Veber
šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.
Kakao dijelovi najmanje 29,8%, najmanje 22,8% mliječnih dijelova, 6,3% mliječne masti.
Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.
“Vsestransko uporabna”
“Versatile”
“odlično”
“”
“Super,zelo uporabno”
“Great, very useful”
“Zelo okusna in nežnega okusa.”
“”
“KREMA KJER SEM DODALA ČOKOLADO JE TOP ”
“”
“Odlicna”
“”
“Super ”
“”
“Lepo topljiva in okusna”
“”
“Top”
“”
“Mmmmmm...slastno ”
“”
“Super”
“”
“5”
“”
“5”
“”
“👌”
“”
“top”
“”
“Super lepo se stopi 🙂”
“”
“Odlično”
“”
“Odlicna!”
“”
“Bela čokolada zmaga, ker je res okus po beli čokoladi, kar nam je všeč je to, da ni takoo zelooo sladka ”
“”
“Odlicno 10”
“”
“Odlično se je obnesla v kremah za torte in zelo se veselim še naprej peke z njo :-)”
“”
“5”
“”
“Dobra ne presladka”
“”
“Preprosto odlicna! ”
“”
“Slastna”
“”
“Odlicno”
“”
“Zadovoljna ”
“”