BAM bijela čokolada često se upotrebljava u kulinarstvu zbog svojeg izuzetno kremastog i mliječnog okusa. Konačnom proizvodu daje slatkasti okus i lijepu bijelu boju. To je čini idealnom za preljeve, praline, kreme i mousse. Praktično manje pakiranje čokoladnih kapljica prikladno je ako vam treba manja količina čokolade za pripremu recepta ili ako je želite ponijeti na put. BAM kapljice bijele čokolade možete ponijeti i na posao jer se odlično slažu s voćem i drugim vrstama međuobroka. Čokolada NE sadrži gluten.
BAM je linija vrhunskih proizvoda osmišljena s vizijom da čokoladu vrhunske kvalitete i profesionalne slastičarske proizvode približimo slastičarima amaterima. BAM proizvodi namijenjeni su svima koji i u vlastitoj kuhinji vole izražavati svoju kreativnost s vrlo kvalitetnim sastojcima i profinjenim okusima. Postanite majstor slastičarstva uz nas!
BAM bijela čokolada (250 g) zadivit će vas svojom univerzalnošću jer se zaista može upotrijebiti u većini recepata koji sadrže bijelu čokoladu. Idealna je za izlijevanje pločica, pralina te za pripremu krema, ganachea, moussea, sladoleda, keksa, biskvita i ostalih kremastih čokoladnih struktura. Može se upotrijebiti i za pripremu čokoladnih ukrasa. Praktično manje pakiranje savršeno je kad vam treba manja količina čokolade za pripremu slastica ili je želite ponijeti sa sobom na put. Čokolada je oblikovana u manje čokoladne kapljice koje omogućuju ravnomjerno i brže topljenje. Čokolada sadrži pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se očituje u izvornom okusu čokolade. Izuzetno je kremasta i okusom podsjeća na mlijeko.
Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.
Autor fotografija: Urška Fartelj in Eva Veber
šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.
Kakao dijelovi najmanje 29,8%, najmanje 22,8% mliječnih dijelova, 6,3% mliječne masti.
Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.
Kolač od malina s pistacijama i čokoladom pravo je remek-djelo koje spaja nježnu kiselost malina, kremasti okus pistacija i bogatu čokoladnu notu. Sa svakim slojem nudi savršenu ravnotežu okusa i tekstura koje impresioniraju svojom sofisticiranošću i estetskim izgledom. Ova torta je savršen izbor za slavlja ili slatke trenutke kada želite zaista impresionirati svoje goste.