BAM Čokolada

Dodaci za peku

Paketi

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • NajprodavanijiNajprodavaniji
  • Bez glutenaBez glutena
bijela cokolada 250 g
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

100% sigurna kupnja

100% garancija na zadovoljstvo

Besplatna brza dostava

Plaćanje je moguće i pouzećem

Bijela čokolada, 250 g

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
(77 Ocjena)
Nema na zalihi
6,90 €
(27,60 €/kg)
s PDV

BAM bijela čokolada često se upotrebljava u kulinarstvu zbog svojeg izuzetno kremastog i mliječnog okusa. Konačnom proizvodu daje slatkasti okus i lijepu bijelu boju. To je čini idealnom za preljeve, praline, kreme i mousse. Praktično manje pakiranje čokoladnih kapljica prikladno je ako vam treba manja količina čokolade za pripremu recepta ili ako je želite ponijeti na put. BAM kapljice bijele čokolade možete ponijeti i na posao jer se odlično slažu s voćem i drugim vrstama međuobroka. Čokolada NE sadrži gluten.

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Premium kvaliteta

Premium kvaliteta

Jednostavno za upotrebu

Jednostavno za upotrebu

Podrijetlo: Belgija

Podrijetlo: Belgija

BAM je linija vrhunskih proizvoda osmišljena s vizijom da čokoladu vrhunske kvalitete i profesionalne slastičarske proizvode približimo slastičarima amaterima. BAM proizvodi namijenjeni su svima koji i u vlastitoj kuhinji vole izražavati svoju kreativnost s vrlo kvalitetnim sastojcima i profinjenim okusima. Postanite majstor slastičarstva uz nas!

BAM bijela čokolada (250 g) zadivit će vas svojom univerzalnošću jer se zaista može upotrijebiti u većini recepata koji sadrže bijelu čokoladu. Idealna je za izlijevanje pločica, pralina te za pripremu krema, ganachea, moussea, sladoleda, keksa, biskvita i ostalih kremastih čokoladnih struktura. Može se upotrijebiti i za pripremu čokoladnih ukrasa. Praktično manje pakiranje savršeno je kad vam treba manja količina čokolade za pripremu slastica ili je želite ponijeti sa sobom na put. Čokolada je oblikovana u manje čokoladne kapljice koje omogućuju ravnomjerno i brže topljenje. Čokolada sadrži pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se očituje u izvornom okusu čokolade. Izuzetno je kremasta i okusom podsjeća na mlijeko.

Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.

Autor fotografija: Urška Fartelj in Eva Veber

Sastojci

šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.

Kakao dijelovi najmanje 29,8%, najmanje 22,8% mliječnih dijelova, 6,3% mliječne masti.

Uvjeti čuvanja

Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost2385 kJ / 570 kcal
  • Masti36,1 g
    Od toga zasićene 21,8 g
  • Ugljikohidrati55 g
    Od toga šećer 54,6 g
  • Vlakna0 g
  • Bjelančevine6,0 g
  • Sol0,21 g
  • Neto težina:250 g
  • Dimenzije:22,5 cm x 13 cm x 2,5 cm
MOJA ČOKOLADA d.o.o.
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

100% sigurna kupnja

100% garancija na zadovoljstvo

Besplatna brza dostava

Plaćanje je moguće i pouzećem

Vijesti i recepti uz proizvod

DIY čokolada

DIY čokolada savršen je projekt za kreativce i ljubitelje čokolade. Kombinacija BAM čokolada (tamna, mliječna, bijela) i šarenih i hrskavih dodataka oduševit će svakog strastvenog čokoholičara! Ovaj recept idealan je za unikatan poklon.*U vrijeme pripreme nije uračunato vrijeme hlađenja. 30 min. mora se dodati za vrijeme hlađenja.

Snjegović od vruće čokolade

Napravi simpatičnog snjegovića s vrućom čokoladom i mini sljezovima kolačićima otopljenim u toplom mlijeku! ☃️ S čokoladnom sredinom prelivenom marshmallow šećerom, ovaj recept je savršena zimnica. Jednostavna priprema koja će ti pružiti pravu čokoladnu bajku!

Aperol čokoladni mousse

Iako je Aperol Spritz bez sumnje bio osvježenje ovog ljeta, sigurni smo da će biti Aperol čokoladni mousse postala neizostavna slastica jesenskih večeri. Uz Aperol, oni imaju glavnu ulogu u ovoj divnoj slastici BAM bijela čokolada i BAM Narančasta čokolada. Njihove boje i okusi stvaraju savršenu harmoniju - bogati okus bijele čokolade stapa se sa živahnom notom naranče koja mousseu daje dodatnu svježinu.

Cheesecake desert na štapiću sa liofiliziranim malinama

BAM bijela čokolada poznata je po svojoj svilenkastoj glatkoći i bogatom okusu, koji će vaša svjetla cheesecakea obogatiti nezaboravnim slatkim dodirom. Njegova vrhunska kvaliteta i tekstura besprijekorno se stapaju sa svim sastojcima, dodajući poseban luksuz svakom zalogaju. U kombinaciji s hrskavim bademima i kremastim cheesecakeom, BAM bijela čokolada stvara harmoniju šećera koja će osvojiti sve nepce.

Mascarpone krema s bijelom čokoladom - desert u čaši

Tražite li slasticu koja spaja sofisticirani okus i jednostavnu pripremu, mascarpone krema s bijelom čokoladom pravi je izbor.

Viralna Dubai čokolada s pistacijama

Povodom Svjetskog dana čokolade predstavljamo viralnu Dubai čokoladu koja je zaludjela svijet.

Sjajna čokoladna glazura ili mirror cake

Priprema sjajne čokoladne glazure, poznate i kao mirror glaze, umjetnost je koja svaki kolač može pretvoriti u pravo kulinarsko remek-djelo. Ovom tehnikom stvara se prekrasna, sjajna površina koja ne samo da izgleda zapanjujuće, već torti daje i sofisticirani završni dodir.

Churros od vanilije s bijelom čokoladom

Pripremite ukusne domaće churrose, španjolsku slasticu koja će oduševiti sve sladokusce i pružiti pravi kulinarski užitak.

Buttercream sa BAM bijelom čokoladom

Odabir prave kreme ključan je pri stvaranju savršene poslastice.

Trobojni čokoladni mousse u čaši

Naš čokoladni mousse u čaši spaja izrazito kremastu teksturu s punim okusima čokolade, vanilije i jagode – pravi trostruki užitak koji se topi u ustima i vraća vas u dane legendarnog sladoleda. Nostalgija užitka spojena je sa slatkom klasikom koju karakteriziraju karakteristične kombinacije okusa čokolade, vanilije i jagode.

Masterchef izazov - Desert od crvenih karanfila

MasterChef je posjetila slastičarka Urška Pikec koja je pripremila izazov bez recepta. Natjecatelji su morali kreirati slasticu samo na temelju opisa, a da je prethodno nisu vidjeli.

Kolač od sira od kokosa

Cheesecake bez pečenja? Upotrijebite BAM mješavinu za kolač od sira, dodajte nevjerojatni BAM proteinski namaz od kokosa i prelijte svoj kolač od sira otopljenom BAM bijelom čokoladom. Ukusan desert pripremljen u samo nekoliko koraka.

Puding od vanilije s bijelom čokoladom

Zaboravite puding iz vrećice. Jednom kada ste probali domaći puding od bijele čokolade, radit ćete ga uvijek iznova.

Torta od malina s pistacijom i čokoladom

Kolač od malina s pistacijama i čokoladom pravo je remek-djelo koje spaja nježnu kiselost malina, kremasti okus pistacija i bogatu čokoladnu notu. Sa svakim slojem nudi savršenu ravnotežu okusa i tekstura koje impresioniraju svojom sofisticiranošću i estetskim izgledom. Ova torta je savršen izbor za slavlja ili slatke trenutke kada želite zaista impresionirati svoje goste.

Čokoladni popsicle sa slanom karamelom i kikirikijem

Imaj

Torta od borovnica s vanilijom

Kombinacijom borovnica i vanilije nećete pogriješiti. Torta se sastoji od biskvita od kakaa, kreme od vanilije, želea od borovnica i prozračne kreme od borovnica u kojoj se krije BAM preljev od borovnice, bogatog voćnog okusa i odlične teksture – savršen za pripremu krema i nadjeva. Ako nemate dva prstena promjera 16 cm, samo okrenite redoslijed pripreme sastojaka – tako da najprije ispečete biskvit, a zatim pripremite kremu od vanilije i nadjev od borovnica. Tučenje vrhnja još je jedan važan korak kod pripreme slastica koje sadrže kremaste nadjeve.Slatko vrhnje ima važnu ulogu u teksturi, okusu i izgledu gotovog proizvoda. Uvijek treba odabrati punomasno slatko vrhnje za tučenje koje se prije upotrebe mora dobro ohladiti. Kad pripremate mousse i kreme, nikada ga ne tucite čvrsto, osim ako to recept ne zahtijeva. Vrhnje tucite dok ne dobijete mekane vrhove, tj. srednje čvrsto. To bi bilo toliko da se u tučenom vrhnju vide tragovi pjenjače, a ako ga uhvatimo pjenjačom, napravi se mekani vrh koji se slegne.

Princes krafne s okusom savijače od jabuka

Vrijeme je za slastice s jabukama. Keksima s okusom pite od jabuka, pitama od jabuka i ostalim slasticama pridružile su se i princes krafne s okusom savijače od jabuka ili, kako mi kažemo, savijača princes krafne. Ludo dobre! Hrskave i aromatične, prikladne za sva godišnja doba. Ako vam je dosadila dobra stara savijača od jabuka, vrijeme je da je probate u drugačijem obliku. Princes krafne rade se od hrskavog kuhanog tijesta, nadjeva od jabuke sa začinima i bogate svilenkaste kreme od bijele čokolade i cimeta. Kuhano tijesto, odnosno tijesto za princes krafne i eclaire, za većinu je prava noćna mora jer često ne uspije iz prvog pokušaja i onda obično u potpunosti odustanemo od njega. Za početak se treba pridržavati dva najvažnija pravila, a to su: držimo se točnih količina u receptu i nikad ne otvaramo pećnicu prije vremena. Ako ga radimo prvi put, ne treba odmah očekivati savršene rezultate. Budući da su i pećnice različite, vama može odgovarati malo viša ili niža temperatura. Savjetujemo vam da najprije probno ispečete jednu princes krafnu ili eclair i tako vidite koja vam temperatura odgovara. Naravno, po potrebi možete prilagoditi i vrijeme pečenja. Po ovom receptu može se pripremiti deset princes krafni, a za pripremu nam je potreban model: mikroperforirana silikonska podloga.

Mousse s bijelom čokoladom i preljevom od manga

Cheesecake s bijelom čokoladom

Cheesecake od bijele čokolade po ovom receptu imat će kremasto slatku strukturu bijele čokolade prelivenu svježim bobičastim voćem.

Mangomisu

Mangomisu može biti i lagana slastica s daškom klasičnog tiramisua. Osim toga, ovaj mangomisu bit će i „kid friendly desert”! Za pripremu ćemo upotrijebiti BAM preljev Mango koji će vas oduševiti svojim osebujnim i osvježavajućim okusom slatkog manga. Mangomisu ili mango-tiramisu kombinacija je klasične talijanske slastice, no u mangomisu se umjesto čokolade dodaje tropsko voće kao što su ploške manga. Mangomisu može biti i lagana slastica s daškom klasičnog tiramisua. Osim toga, ovaj mangomisu bit će i „kid friendly desert”! Za pripremu ćemo upotrijebiti BAM preljev Mango koji će vas oduševiti svojim osebujnim i osvježavajućim okusom slatkog manga.

Torta Raffaello

Torta Raffaello nevjerojatno je dobra torta! Uzmete zalogaj, zatvorite oči i uživate. Torta se sastoji od biskvita od badema i božanstvene mliječne kreme sa kokosom, za koju sam upotrijebila BAM kokosov namaz i kondenzirano mlijeko.

Torta Pina Colada

Torta Pina Colada prikladna je i za one koji nisu veliki ljubitelji ananasa. Torta će u kombinaciji s kokosom oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Torta Cappuccino

Torta Cappuccino ubraja se u bolje torte! Torta se sastoji od kakao biskvita s kavom i nježne, rahle kreme s bijelom čokoladom i instant kavom. Kave u torti ima taman toliko da impresionira ljubitelje kave, ali i da razuvjeri one koji ne mogu zamisliti kavu u torti. 

Torta Chocolate chip cookie

Odlična, kremasta i sočna torta. Kremi od vanilije dodaje se mliječna i bijela čokolada, a sama je krema obogaćena BAM pastom od vanilije. Keksi se skrivaju i u donjoj kremi, a biskvit je natopljen mješavinom mlijeka i Baileysa.

Raffaello kuglice

Možda će nam trebati malo više vremena nego za izradu običnih Raffaello kuglica, no njihov će okus nadmašiti sve. Pripremite ih puno jer će otići u trenu. Prženi bademi, ukusni nadjev od kokosa i preljev od mekane bijele čokolade jamče pravu slatku čaroliju, a jedinstveni okus nadjevu pružit će BAM kokosov namaz koji je prava bomba!

Mousse od bijele čokolade

Mousse od bijele čokolade jest desert koji se sastoji od samo tri glavna sastojka: BAM bijela čokolada, tučeno slatko vrhnje i BAM pasta od vanilije. Maline i bijela čokolada nevjerojatna su kombinacija, a dodatak kremastog sira diže mousse od bijele čokolade na pravu slastičarsku razinu.

Bijeli Mousse u čokoladnim posudicama

BAM bijela čokolada je vrlo univerzalna, vrhunska belgijska čokolada. Idealna je za lijevanje, praline, kreme, mousseve, ganache, sladolede, kekse, biskvite i druge kremaste čokoladne strukture. Čokolada je oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Radi se o laganoj i kremastoj čokolada s uravnoteženim mliječnim okusom.

Čokoladni raj: Kako odabrati pravu čokoladu?

Čokolada je jedna od najpopularnijih slatkih poslastica u cijelom svijetu, koja nudi različite vrste kako bi zadovoljila mnoge ukuse i preferencije.

Ukusno i zdravo: Podignite okus slastica na novu razinu pomoću kurkume

Popularan začin s mnogim zdravstvenim prednostima, kurkuma nije ograničena samo na pripremu začinjenih jela poput curryja i umaka. Zapravo, njegova svestranost i izuzetna boja također se dobro slažu sa slatkim poslasticama. U ovom ćemo članku istražiti kako se kurkuma može uklopiti u slastice, otkriti jednostavan recept za kolačiće s kurkumom i razmotriti zdravstvene dobrobiti koje ona donosi u svijetu slastica.

Cheesecake, jednostavna slastica, koja će te impresionirati

Prikaži više recepata
Prikaži manje recepata
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual