BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA12 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • Najprodavaniji
  • Bez glutena
  • Preporučujemo
bijela cokolada 500 g
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Bijela čokolada, 500 g

(336 Ocjena)
Na zalihama
Odabrana količina nije na zalihama
9,90 €
s PDV

BAM Bijela čokolada je vrlo univerzalna, vrhunska belgijska čokolada. Idealna je za lijevanje, praline, kreme, mousseve, ganache, sladolede, kekse, biskvite i druge kremaste čokoladne strukture. Čokolada je oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Radi se o laganoj i kremastoj čokolada s uravnoteženim mliječnim okusom. Čokolada je BEZ glutena.

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Premium kvaliteta

Jednostavno za upotrebu

Podrijetlo: Belgija

Kolekciju čokoladnih i kakao proizvoda za pripremu slastica BAM sastavili smo od pažljivo izabranih čokolada te kakaa, vrhunske kvalitete i provjereno odličnog okusa. BAM proizvodi namijenjeni su pripremi vrhunskih slastica, odličnog izgleda i iznimnog okusa, i kod kuće. V kolekciji BAM nalazi se i izvrsna bijela čokolada u kapljicama.

BAM bijela čokolada (500 g) oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Idealna je za pripremu krema, ganachea, mousseova, sladoleda, keksa, biskvita i drugih kremastih čokoladnih struktura. Možemo je koristiti i za pripremu čokoladnih dekoracija. Čokolada sadrži pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se odražava u autentičnom čokoladnom okusu. Iznimno je kremasta i finog je mliječnog okusa.

Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.

Autor fotografija: Urška Fartelj in Eva Veber

Sastojci

šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.

Kakao dijelovi najmanje 29,8%, najmanje 22,8% mliječnih dijelova, 6,3% mliječne masti.

Uvjeti čuvanja

Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost2385 kJ / 570 kcal
  • Masti36,1 g
    Od toga zasićene 21,8 g
  • Ugljikohidrati55 g
    Od toga šećer 54,6 g
  • Vlakna0 g
  • Bjelančevine6,0 g
  • Sol0,21 g

Predviđena isporuka:

29. 04. 2024 - 01. 05. 2024
  • Cijena poštarine:+ 3,90 €
  • Neto težina:500 g
  • Dimenzije:26,5 cm x15,5 cm x 3,5 cm
  • 100% sigurna kupnja
  • 100% garancija na zadovoljstvo
  • Besplatna brza dostava
  • Plaćanje je moguće i pouzećem
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Hrskave mumije za Noć vještica

Hrskave Halloween mumije su zabavan i ukusan zalogaj koji će oduševiti sve na vašoj zabavi za Noć vještica.

Torta od malina s pistacijom i čokoladom

Prava zavodnica, zar ne? Torta se sastoji od biskvita od kakaa, kreme od pistacija, gela od malina i moussea od malina, a odjevena je u živahnu haljinu koja je čini još posebnijom. Što je najbolje, moći ćete je sami pripremiti u samo nekoliko koraka bez posebnog truda jer je priprema prilično jednostavna, iako se na prvi pogled ne čini tako. Uz tortu od malina s pistacijom i čokoladom ponosno stoji torta od borovnica s vanilijom, recept vas čeka ovdje. Osim vremena pripreme potrebno je voditi računa i o vremenu zamrzavanja: 1 sat + 12 sati. Za pripremu torte trebat će nam okrugli kalup za torte promjera 18 cm i 16 cm.

Torta od borovnica s vanilijom

Kombinacijom borovnica i vanilije nećete pogriješiti. Torta se sastoji od biskvita od kakaa, kreme od vanilije, želea od borovnica i prozračne kreme od borovnica u kojoj se krije BAM preljev od borovnice, bogatog voćnog okusa i odlične teksture – savršen za pripremu krema i nadjeva. Ako nemate dva prstena promjera 16 cm, samo okrenite redoslijed pripreme sastojaka – tako da najprije ispečete biskvit, a zatim pripremite kremu od vanilije i nadjev od borovnica. Tučenje vrhnja još je jedan važan korak kod pripreme slastica koje sadrže kremaste nadjeve.Slatko vrhnje ima važnu ulogu u teksturi, okusu i izgledu gotovog proizvoda. Uvijek treba odabrati punomasno slatko vrhnje za tučenje koje se prije upotrebe mora dobro ohladiti. Kad pripremate mousse i kreme, nikada ga ne tucite čvrsto, osim ako to recept ne zahtijeva. Vrhnje tucite dok ne dobijete mekane vrhove, tj. srednje čvrsto. To bi bilo toliko da se u tučenom vrhnju vide tragovi pjenjače, a ako ga uhvatimo pjenjačom, napravi se mekani vrh koji se slegne.

Cheesecake s bijelom čokoladom

Cheesecake od bijele čokolade po ovom receptu imat će kremasto slatku strukturu bijele čokolade prelivenu svježim bobičastim voćem.

Bijeli mousse s višnjama u čaši

U čašama se skriva nježni mousse od bijele čokolade, a kontrast mu daje nadjev od višnje. Upotrijebili smo konzervirane višnje, a ljeti ih zamijenimo svježima ili trešnjama.Glavni sastojak je BAM bijela čokolada, koja je savršeno slatka i svestrana. U usporedbi s ostalim čokoladama najviše me oduševljava njezin nježni okus. Oblikovana je u kapljice, što vam omogućava brže otapanje i olakšava doziranje. Umjesto bijelog moussea s višnjama u čaši, možete pripremiti čokoladni mousse u čaši.

Tiramisu s bijelom čokoladom i jagodama

Tiramisu s bijelom čokoladom i jagodama slastica je koja će vas osvojiti i u kojoj ćete sigurno uživati! Sa sigurnošću možemo reći da je ovo najbolji tiramisu od jagoda svih vremena. Tiramisu se sastoji od rahle kreme od bijele čokolade, jagoda i keksa natopljenih otopinom limuna i šećera i soka od jagoda.

Torta Raffaello

Torta Raffaello nevjerojatno je dobra torta! Uzmete zalogaj, zatvorite oči i uživate. Torta se sastoji od biskvita od badema i božanstvene mliječne kreme sa kokosom, za koju sam upotrijebila BAM kokosov namaz i kondenzirano mlijeko.

Torta Pina Colada

Torta Pina Colada prikladna je i za one koji nisu veliki ljubitelji ananasa. Torta će u kombinaciji s kokosom oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Torta Cappuccino

Torta Cappuccino ubraja se u bolje torte! Torta se sastoji od kakao biskvita s kavom i nježne, rahle kreme s bijelom čokoladom i instant kavom. Kave u torti ima taman toliko da impresionira ljubitelje kave, ali i da razuvjeri one koji ne mogu zamisliti kavu u torti. 

Raffaello kuglice

Možda će nam trebati malo više vremena nego za izradu običnih Raffaello kuglica, no njihov će okus nadmašiti sve. Pripremite ih puno jer će otići u trenu. Prženi bademi, ukusni nadjev od kokosa i preljev od mekane bijele čokolade jamče pravu slatku čaroliju, a jedinstveni okus nadjevu pružit će BAM kokosov namaz koji je prava bomba!

Ledena torta

Ledena torta idealan je izbor za ljubitelje kremastih slastica. Krema za tortu priprema se od jaja, kojima se dodaju BAM bijela i tamna čokolada. Čokolade se, naravno, mogu po želji zamijeniti, pa možete napraviti tortice različitih okusa.

Torta s bijelom čokoladom, malinama i pistacijama

Torta s bijelom čokoladom, malinama i pistacijama savršena je torta za posebne prilike, manje druženje ili sama za sebe jer se radi o uistinu odličnoj slastici. Biskvit od pistacija lagan je i slankast. Biskvit s pistacijama i komadićima pistacija bit će uistinu lagan ako se pri umućivanju jaja držimo glavnog pravila: jaja treba podijeliti na žumanjke i bjelanjke. Kad mutite bjelanjke, pripazite da posuda bude stvarno čista jer će se jedino tako umutiti baš onako kako želite. Savjete i trikove kako napraviti najbolju tortu možete pročitati ovdje.

Torta Planica

Uvjereni smo da gotovo svi poznaju legendarni okus torte Planica. Sloj od tri čokolade neke će  odmah vratiti u djetinjstvo, dok će druge podsjetiti na legendarnu skakaonicu u Sloveniji. Torta Planica oduševit će vaše nepce prozračnim kakao biskvitom, a potom će ga počastiti kremom od mliječne čokolade koja je pripremljena od BAM mliječne čokolade. Slijedi krema od jagoda pripremljena od BAM čokolade od jagoda, a na samom kraju nepce će iznenaditi krema od BAM bijele čokolade.

Mousse od bijele čokolade

Mousse od bijele čokolade jest desert koji se sastoji od samo tri glavna sastojka: BAM bijela čokolada, tučeno slatko vrhnje i BAM pasta od vanilije. Maline i bijela čokolada nevjerojatna su kombinacija, a dodatak kremastog sira diže mousse od bijele čokolade na pravu slastičarsku razinu.

Kinder Bueno cheesecake

Sigurno ste već pripremili Kinder Bueno tortu koja svojim nevjerojatnim okusom impresionira sve kojima se nađe na tanjuru. Ovoga puta pripremili smo recept za nevjerojatno ukusan Kinder Bueno cheesecake! Tako je, Kinder Bueno cheesecake pravi se bez pečenja. 

Keksi s bijelom čokoladom i brusnicama

Ovi keksi od bijele čokolade i brusnica nevjerojatno su mekani, puni komadića bijele čokolade i sušenih brusnica. Savršeni su za vaš blagdanski pladanj s kolačima! Osnovno tijesto za kekse s bijelom čokoladom i brusnicama slično je onom s kojim možete pripremiti i čokoladne kekse. U tijesto za kekse obavezno dodajte smeđi šećer jer on vlaži tijesto i čini ga još ukusnijim. Ovaj smo put u kekse dodali i BAM bijelu čokoladu koja se odlično slaže s kiselkastim voćem kao što su brusnice, maline, šumsko voće ili citrusi.

Cheesecake bez pečenja s bijelom čokoladom i marakujom

Marakuja je izrazito aromatično voće ugodnog kiselkastog okusa te se izvrsno slaže s desertima nježne i slatke strukture kao što su panna cotta ili sve popularniji cheesecake bez pečenja. Izvrsna je u desertima pripremljenima s BAM bijelom čokoladom i tako razbija njihovu slatkoću. Pripremiti cheesecake bez pečenja puno je lakše nego pripremiti onaj koji je potrebno toplinski obraditi prije posluživanja. Nema jaja, nema pečenja, što znači da gotovo ne možete pogriješiti. Pri izradi tradicionalnog cheesecakea jaja se lako mogu prekuhati, premalo termički obraditi ili prepeći, zbog čega će cheesecake puknuti.

Cake pops recept bez pečenja

Priprema cake popsa ili slavnih kolačiča na štapiću sada će biti još zabavnija! Recept za cake popse bez pečenja toliko je jednostavan da vam se čak i male dječje ruke mogu pridružiti u pripremi. Dodali smo sve popularnije Oreo kekse, krem ​​sir, malo čokolade i puno šarenih ukrasa. Sve popularniji kolačiči na štapiću ili cake popsi prikladni su za svaku prigodu, u zadnje vrijeme na rođendanskim proslavama zasjenjuju ili čak zamjenjuju klasičnu tortu. 

Krema od bijele čokolade

Priznajemo, priprema kreme od bijele čokolade nije tako laka kako zvuči. Uvijek izgleda kao da svima ganache od bijele čokolade odlično uspjeva. Sve što nedostaje kod vaše pripreme je mala tajna, i sljedeća torta će izgledati dobro i imati fenomenalan okus. Svi znamo da čak i tako dobri deserti izgledaju savršeno samo kad im dodamo ukras. Je li vam ganache pretvrd, premekan, previše tekuć? Ako je vaš odgovor na bilo koje pitanje »da«, otkrijmo tajnu. Za pripremu dobre čokoladne kreme potrebno je imati ... VRIJEME! Vrijeme je sve!

Cheesecake s BAM bijelom čokoladom i preljevom od maline

Visoke ljetne temperature pozivaju na osvježenje. Cheesecake bez pečenja odličan je izbor. Međutim, ako mu dodaš BAM bijelu čokoladu i BAM preljev od maline, sladak komad torte pretvara se u lagano i kremasto osvježenje. BAM bijela čokolada dodaje slatkoću, blago kisela malina daje osvježavajući okus, a prhko dno od Oreo keksa povezat će okuse u cjelinu.

Preljev za tortu s BAM bijelom čokoladom

Pred tobom je savršena torta, slastičarskim rječnikom „gola”. Dakle, torta koju treba ukrasiti. Tortu možeš ukrasiti čokoladnim ganacheom ili drugom ganache kremom, možeš pripremiti preljev i njima preliti svoju tortu. Osim recepta, želim s tobom podijeliti i nekoliko savjeta uz koje će tvoje torte oduševiti i izgledom i okusom.

Japanese cheesecake ili japanska torta od sira

Lagana i spužvasta japanska torta od sira ukusan je dar za istinske ljubitelje ove osvježavajuće torte od sira. Karakterizira je kombinacija krem sira i prozračnog soufflea. Recept za japansku tortu od sira oduševio je cijeli svijet prije nekoliko godina zahvaljujući viralnom videozapisu. Japanska YouTuberica Ochikeron impresionirala je receptom koji sadrži samo tri sastojka s kojima možeš pripremiti desert, koji je po strukturi nešto između torte i spužvastog soufflea. Sastoji se od bijele čokolade, jaja i kremastog sira.

Red Velvet Cake Pops

Sočni Red Velvet Cake Pops, odn. tortica na štapiću! Slatki kakao biskvit preliven BAM bijelom čokoladom i kokosom.

Ledena Rafaello Torta

Ledena kokos Rafaello torta. Priprema se lako, brzo, sa samo nekoliko osnovnih sastojaka, a BAM bijeli namaz od kokosa dolazi kao šlag na tortu, pretvarajući prosječnu slasticu u božanstvenu.

Čokoladni souffle s BAM bijelom čokoladom

Soufle ili pravilno napisano "soufflé" jedan je od klasika francuske kuhinje. Često puta čujemo kako se mnogi boje napraviti souffle, a iz straha da slastica ne uspije radije se odlučuju da je ne prave. Doista se ne radi o jednoj od najlakših slastica, ali nije je tako teško napraviti. Pripremili smo recept s kojim ćete sigurno uspjeti ako se samo budete pridržavali naših savjeta.

Cheesecake s bijelom čokoladom i pečenim lješnjacima

BAM premium prženi lješnjaci iznimno su hrskavi i ukusni prženi lješnjaci sorte Tonda di Giffoni, odlično se kombiniraju s domaćim slasticama i u svojoj kuhinji ih možete upotrijebiti na mnoge različite načine. Lješnjaci upotpunjavaju okus peciva, keksa, torti, sladoleda i pita.

Pita s nadjevom od pistacija

Recept za odličnu pitu s namazom od pistacija by Mojačokolada.si. Oduševit će sve ljubitelje pistacija jer je naš namaz od pistacija izrazito kremast i ima pravi okus pistacija. Sadrži bar 50% pistacija fino samljevenih u pastu od pistacija, što stvara divno delikatnu i kremastu osnovu za ovaj namaz. Namaz je idealan za pripremu vrhunskih slastica, a savršen je i za punjenje kroasana, pita i ostalih peciva.

Kokice i BAM čokolada

Ludo dobre čokoladne kokice s BAM čokoladom!

Cheesecake s bijelom čokoladom

BAM bijela čokolada je vrhunska belgijska bijela čokolada i ujedno vrlo univerzalna za uporabu u kuhinji. Idealna je za ulijevanje, praline, kreme, mousse, ganache, sladolede, kekse, biskvite i ostale kremaste čokoladne strukture. Čokolada je oblikovana u manje kapljice za brže, lakše i ravnomjernije topljenje čokolade. Lagana je i kremasta čokolada uravnoteženog mliječnog okusa. Ovaj put smo BAM bijelu čokoladu koristili u receptu za cheesecake s bijelom čokoladom.

Čokoladna tjestenina s bijelim čokoladnim umakom

Čokoladna tjestenina s bijelim čokoladnim umakom odličan je izbor za zimsku slasticu. Nježan i blago gorak okus kakaa odlično se kombinira sa slatkoćom bijelog kremastog čokoladnog umaka, a oduševit će svakog pravog i znatiželjnog sladokusca.

Zobene pahuljice za bolju probavu

Zobene pahuljice su nutritivno bogat i zdrav izbor s brojnim zdravstvenim prednostima. U ovom članku razmatramo kako zobena kaša može utjecati na naše tijelo, energiju, probavu i kako se može pripremiti da bude ukusna i zadovolji naše potrebe za proteinima.

Ukusna hrana bez glutena

Bezglutenska dijeta je pristup prehrani koji isključuje gluten – protein koji se nalazi u žitaricama kao što su pšenica, ječam, raž i zob (iako je zob sama bez glutena, može biti kontaminirana glutenom tijekom procesa prerade). Ova dijeta neophodna je za osobe s celijakijom, osjetljivošću na gluten ili alergijom na gluten.

Prikaži više recepata
Prikaži manje recepata
4,99
( 336 Ocjena)
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
countryLeonida G., 10.04.2024
countryAndrea S., 14.03.2024

“Najbolja bijela čokolada, savršeno za kreme, ganache i za grickanje ”

“Najbolja bijela čokolada, savršeno za kreme, ganache i za grickanje ”

countryJanja D., 13.03.2024
countryNatali R., 09.03.2024

“Još moram isprobat”

“to moram pa še sprobat”

countryvesna b., 28.02.2024
Prikaži original
countryMilena ?., 27.02.2024
countryIva F., 12.02.2024

“Najbolja jedina zamjerka što ima kratak rok upotrebe”

“Najbolja jedina zamjerka što ima kratak rok upotrebe”

countryVera M., 25.01.2024
Prikaži original
countryAndreja L., 24.01.2024
countryEva S., 24.01.2024
countryBarbara G., 17.01.2024
countryAjda M., 15.01.2024

“Nisam je još isprobala. ”

“Nisam je još isprobala. ”

countryDijana T., 04.01.2024
Prikaži original

“Super.”

“Super.”

countryNada M., 03.01.2024
Prikaži original
countryTina B., 29.12.2023

“Jedna od bolje topljivih na tržištu u ovom cjenovnom rangu.”

“Ena bolje topljivih na trgu vvtem cenovnem razredu.”

countryAnja I., 22.12.2023
Prikaži original
countryAna C., 15.12.2023
countryMonika R., 08.12.2023
countrySabrina G., 07.12.2023
countryEdita B., 07.12.2023
countryMatilda B., 07.12.2023
countryAndreja P., 05.12.2023
countryMaja K., 05.12.2023
countryAnja B., 02.12.2023

“Rijetko koristim bijelo jer su me mnoge razočarale. Nikada nisam BAM, sa BAM-om sada pokušavam vratiti svoje povjerenje u proizvode od bijele čokolade :)”

“Belo sicer uporabljam redko, saj so me mnoge razočarale. BAM me ni nikoli, se pa z BAM sedaj trudim povrniti zaupanje v izdelke z belo čokolado :)”

countryAnja I., 01.12.2023
Prikaži original
countryMarta P., 30.11.2023
countrySandra ?., 29.11.2023

“Super je, jedva čekam ispeobati na kolaču”

“Super je, jedva čekam ispeobati na kolaču”

countryJasna Z., 28.11.2023
Prikaži original
countrySonja V., 28.11.2023

“Super je ,za 5”

“Super je ,za 5”

countryLjiljana S., 28.11.2023
Prikaži original
countryStanka H., 28.11.2023
countryDenis S., 24.11.2023

“Super se topi, odlična kao preljev..”

“Super se topi, odlična kao preljev..”

countryIva G., 23.11.2023
Prikaži original
countryTanja Z., 23.11.2023
countryMateja J., 23.11.2023

“Super”

“Super”

countryIvana M., 23.11.2023
Prikaži original

“Jako super, svestrana, za praline, torte, deserte u teglici”

“Zelo super, vsestransko uporabna, za praline, torte, sladice v kozarcu”

countryIrena K., 23.11.2023
Prikaži original

“Savršena čokolada”

“Savršena čokolada”

countrySNJEŽANA B., 28.10.2023
Prikaži original
countryTatjana P., 26.10.2023

“Super!”

“Super!”

countryNataša ?., 21.10.2023
Prikaži original
countryNataša K., 21.10.2023

“Top”

“Top”

countrySenka G., 21.10.2023
Prikaži original
countryKlementina K., 29.08.2023
countryKlementina K., 29.08.2023
countryTajda F., 04.08.2023
countryKatja D., 01.08.2023
countryHani K., 01.08.2023

“Odlično se topi otkako koristim ovu čokoladu, drugu ne kupujem.”

“Super se topi, odkar uporabljam to čokolado, ne kupim več druge. ”

countryKatja D., 01.08.2023
Prikaži original

“Bijela čokolada je zakon”

“Bela čokolada je zakon”

countryines S., 14.06.2023
Prikaži original

“Čokolada je oooodlična, pogotovo za kreme. Preporučam ❤️”

“Čokolada je oooodlična, pogotovo za kreme. Preporučam ❤️”

countryKarmen P., 13.06.2023
Prikaži original

“Vrhunska.”

“Vrhunska.”

countryAnita L., 09.06.2023
Prikaži original

“Super čokolada koja se lijepo topi i ne zgrušava se kao mnoge druge bijele čokolade.”

“Super čokolada, ki se lepo stopi in se ne sesiri kot veliko drugih belih čokolad. ”

countrySara Z., 31.05.2023
Prikaži original

“Najbolja čokolada, drugu više ne koristim”

“Najboljša čokolada, ne uporabljam nobene druge več”

countryBranka M., 26.05.2023
Prikaži original

“Dobra kvaliteta”

“Dobra kvaliteta”

countryNataša K., 25.05.2023
Prikaži original

“Super”

“Super”

countryMauricio G., 24.05.2023
Prikaži original
countryAlja P., 20.05.2023
countryMAGDALENA ?., 19.05.2023
countryvesna H., 17.05.2023

“Super”

“Super”

countryBRIGITA M., 13.05.2023
Prikaži original

“Super”

“Super”

countryMateja K., 11.05.2023
Prikaži original

“Jako se lijepo topi, super za gornji sloj torte.”

“Zelo lepo se topi, super za zgornjo plast torte.”

countryLana P., 20.04.2023
Prikaži original
countryKatarina ?., 18.04.2023
countryVanja O., 14.04.2023
countryLEA B., 13.04.2023
countrySmolič K., 11.04.2023
countryAna M., 11.04.2023

“Prezadovoljna sam naručenim artiklima. Lijep pozdrav ”

“Prezadovoljna sam naručenim artiklima. Lijep pozdrav ”

countryŽana B., 07.04.2023
Prikaži original

“Super je”

“Super je”

countryValentina K., 05.04.2023
Prikaži original

“Jedina bijela čokolada s kojom nikad nemam problema topiti, vrlo svijetle boje (super za kreme), taman slatka.”

“Edina bela čokolada, s katero nikoli nimam težav pri topljenju, zelo svetle barve (super za kreme), ravno prav sladka.”

countryEva K., 21.03.2023
Prikaži original
countryAlenka ?., 14.03.2023
countryJelka R., 24.02.2023
countrySandra J., 20.02.2023
countryJasenka M., 20.02.2023
countryIRENA S., 16.02.2023

“Najbolja,nikada ne smije faliti”

“Najbolja,nikada ne smije faliti”

countryNedeljka G., 13.02.2023
Prikaži original
countryMarijeta N., 03.02.2023

“Super je ”

“Super je ”

countryMarijeta N., 03.02.2023
Prikaži original
countryUrška K., 25.01.2023
countryLorena H., 20.01.2023

“Najukusnija čokolada za pečenje!”

“Najbolj okusna čokolada za peko!”

countryRosana ?., 12.01.2023
Prikaži original
countryKlavdija ?., 09.01.2023

“Odlična 5+”

“Odlična 5+”

countryVera M., 04.01.2023
Prikaži original
countryMaruša N., 04.01.2023
countryGREGORIČ K., 31.12.2022
countryĐurđica R., 28.12.2022
countryMaja P., 25.12.2022

“odlična kvaliteta, koristim ga već neko vrijeme”

“odlična kvaliteta, že nekaj jo časa uporabljam”

countryBarbara ?., 22.12.2022
Prikaži original

“Super ”

“Super ”

countryValentina S., 21.12.2022
Prikaži original

“jako jako dobro”

“zelo zelo dobra ”

countrybrigita f., 21.12.2022
Prikaži original

“Najbolja bijela čokolada!”

“Najbolšja od belih čokolad! ”

countryTina P., 21.12.2022
Prikaži original
countryUrša P., 19.12.2022
countryAna R., 16.12.2022
countryAsja S., 13.12.2022

“Super!”

“Super!”

countryVjeka V., 13.12.2022
Prikaži original
countryTamara U., 12.12.2022

“Odlicna za izradu punjenje čokolade i bombona, a i kao vanjski dio bombona. ”

“Odlicna za izradu punjenje čokolade i bombona, a i kao vanjski dio bombona. ”

countryNatalija S., 09.12.2022
Prikaži original

“Puno hvala na brzoj dostavi. Sretna sam što sam konačno pronašla čokoladu bez tragova orašastih plodova za svoje dijete koji je alergican !!! Lijep pozdrav ”

“Puno hvala na brzoj dostavi. Sretna sam što sam konačno pronašla čokoladu bez tragova orašastih plodova za svoje dijete koji je alergican !!! Lijep pozdrav ”

countryInes F., 09.12.2022
Prikaži original
countryKaja F., 09.12.2022
countryNeza J., 09.12.2022
countryDanijela G., 07.12.2022
countryLucija G., 07.12.2022
countryMetka P., 06.12.2022
countrySasa A., 06.12.2022
countryUrška Z., 06.12.2022
countrysara p., 02.12.2022

“Ovo je stvarno vrhunska čokolada”

“To je pa res top čokolada ”

countryLili N., 02.12.2022
Prikaži original
countryKatarina S., 01.12.2022

“Božanska”

“Božanska”

countryBarbara B., 01.12.2022
Prikaži original
countryivana m., 30.11.2022

“Najbolja definitivno ”

“Najbolja definitivno ”

countryVera M., 29.11.2022
Prikaži original
countryKristina P., 29.11.2022

“Čokolada u nulo, super se topi, ludog okusa, ukratko desetka”

“Čokolada u nulo , super topljiva ,norega okusa, skratka čista desetka”

countrytatjana n., 23.11.2022
Prikaži original
countryBlaž K., 21.11.2022

“Čista petka”

“Čista petka”

countrySelena P., 21.11.2022
Prikaži original
countryNataša M., 20.11.2022
countrySandra V., 18.11.2022

“Vrhunska je Super je ”

“Vrhunska je Super je ”

countryKristina G., 15.11.2022
Prikaži original
countryAndreja B., 10.11.2022

“Čokolada je odlična, za jelo ili za pečenje.”

“Čokolada je super, za jesti ali pa za peko. ”

countryJana P., 10.11.2022
Prikaži original
countryDenis L., 09.11.2022
countryOmega plus d.o.o. S., 07.11.2022
countryPetra K., 04.11.2022
countryIva G., 03.11.2022
countryGordana B., 03.11.2022
countryAntonija K., 03.11.2022
countryĐurđica R., 03.11.2022
countryTANJA B., 02.11.2022
countrybogdana ?., 31.10.2022
countryPolona Z., 31.10.2022
countryAna T., 28.10.2022
countryIva K., 28.10.2022
countryTatjana P., 28.10.2022
countryIvana S., 27.10.2022
countryDinka D., 27.10.2022
countryLeonida P., 27.10.2022
countryTatjana U., 22.10.2022
countrytina ?., 16.10.2022
countryBarbara Z., 15.10.2022
countryvitko ?., 13.10.2022
countryvitko ?., 13.10.2022
countryKatja O., 11.10.2022
countryUrška K., 08.10.2022
countryDanijela B., 04.10.2022
countryEllen V., 30.09.2022
countryMARJETA K., 29.09.2022
countryMojca ?., 28.09.2022
countryNataša C., 20.09.2022
countryVesna N., 20.09.2022
countryAnja S., 19.09.2022
countryMaja H., 13.09.2022
countryIRIS ?., 13.09.2022
countryKristina G., 06.09.2022
countryTeja K., 02.09.2022
countryTeja K., 02.09.2022
countryTjasa F., 31.08.2022
countryMateja M., 29.08.2022
countryJelka T., 29.08.2022
countryKristjan K., 28.08.2022
countrySuzana K., 26.08.2022
countryBarbara K., 24.08.2022
countryPatricija G., 24.08.2022
countryMaja S., 22.08.2022
countryNataša J., 22.08.2022
countryMateja K., 17.08.2022
countryMelita P., 16.08.2022
countryPETRA C., 15.08.2022
countryOlga H., 15.08.2022
countryAndreja K., 12.08.2022
countryMaja N., 11.08.2022
countryMaksimilijana S., 09.08.2022
countryNatalija K., 06.08.2022
countryAna M., 02.08.2022
countryMaja K., 26.07.2022
countryMateja M., 26.07.2022
countrySilva C., 23.07.2022
countryBranka M., 22.07.2022
countryPia Katarina P., 13.07.2022
countryAna M., 09.07.2022
countryManica K., 23.06.2022
countryVanesa G., 18.06.2022
countryUrška L., 13.06.2022
countryLaura C., 08.06.2022
countryTjaša F., 06.06.2022
countryManca T., 18.05.2022
countrySaška E., 04.05.2022
countryMojca M., 23.04.2022
countrysaša b., 21.04.2022
countryUrška ?., 18.04.2022
countrytanja k., 27.03.2022
countryMitja h., 22.03.2022
countryMateja N., 21.03.2022
countrySpela H., 09.03.2022
countrySuzana F., 08.03.2022
countryMartina K., 05.03.2022
countryVesna V., 02.03.2022
countryEstera L., 24.02.2022
countryKlavdija P., 21.02.2022
countryAnja G., 12.02.2022
countryDoris L., 05.02.2022
countryAndreja J., 03.02.2022
countryNataša G., 18.01.2022
countryMarija Magdalena V., 12.01.2022
countryMaruša A., 10.01.2022
countryBarbara H., 29.12.2021
countryJanja K., 22.12.2021
countryNINA C., 13.12.2021
countrySaša K., 11.12.2021
countryTATJANA N., 04.12.2021
countryMarija B., 02.12.2021
countrydajana b., 01.12.2021
countryDoroteja S., 25.11.2021
countryMartina R., 23.11.2021
countryMaja B., 18.11.2021
countrySilvija M., 17.11.2021
countryTanja R., 13.11.2021
countryKsenja ?., 09.11.2021
countryKlavdija U., 08.11.2021
countrySimon V., 06.11.2021
countryPatricija S., 04.11.2021
countryMateja B., 31.10.2021
countryUrška G., 22.10.2021
countryAlenka Z., 22.10.2021
countryNATAŠA P., 20.10.2021
countryTina N., 13.10.2021
countryTanja G., 13.10.2021
countryLucija G., 02.10.2021
countryNives H., 30.09.2021
countryMirjana V., 26.09.2021
countryPatricija P., 26.09.2021
countryMojca F., 21.09.2021
countryMirjana H., 16.09.2021
countryMateja U., 15.09.2021
countryŠpela K., 10.09.2021
countryKatarina L., 24.08.2021
countryZvonko S., 18.08.2021
countryIndira C., 15.08.2021
countryEma N., 03.08.2021
countryVeronika K., 29.07.2021
countryAna S., 19.07.2021
countryBarbara O., 16.07.2021
countryJanja G., 09.07.2021
countryTjaša ?., 06.07.2021
countryUrša R., 06.07.2021
countryKatja J., 05.07.2021
countryDarja Z., 29.06.2021
countryAna B., 24.06.2021
countryAndreja D., 08.06.2021
countrycvetka s., 04.06.2021
countryAgata ?., 29.05.2021
countryNuša ?., 27.05.2021
countrySaša G., 18.05.2021
countryDeja G., 06.05.2021
countryAnamarija B., 03.05.2021
countryVioleta ?., 03.05.2021
countryTATJANA K., 28.04.2021
countryMartina H., 23.04.2021
countryNika K., 23.04.2021
countryPatricija M., 19.04.2021
countryZlatka K., 18.04.2021
countryTadeja K., 13.04.2021
countryMateja M., 12.04.2021
countryKatrca H., 07.04.2021
countryNuša M., 02.04.2021
countryNataša ?., 27.03.2021
countrymaja b., 22.03.2021
countryTjaša K., 22.03.2021
countryRenata P., 08.03.2021
countryBrigita L., 07.03.2021
countryjasmina j., 07.03.2021
countryMATEJA M., 26.02.2021
countryPetra F., 25.02.2021
countryTanja K., 17.02.2021
countryMateja R., 13.02.2021
countryBarbara P., 26.01.2021
countryJanja F., 20.01.2021
countryTanja K., 12.01.2021
countryBarbara M., 10.01.2021
countryMagdalena D., 02.01.2021
countryNina ?., 22.12.2020
countryAleš Z., 13.12.2020
countrySabina ?., 04.12.2020
countryMateja B., 01.12.2020
countryKLARA K., 26.11.2020
countryInes K., 21.11.2020
countryKlavdija P., 12.11.2020
countryJos K., 12.11.2020
countryANDREJA P., 08.11.2020
countryIrena G., 03.11.2020
countryTatjana S., 31.10.2020
countrystanka c., 31.10.2020
countryKatja M., 30.10.2020
countryMateja K., 22.10.2020
countrySergeja H., 14.10.2020
countryDarja S., 13.10.2020
countryTatjana T., 10.10.2020
countryDoroteja V., 09.10.2020
countryAlenka G., 11.09.2020
countryTina K., 05.09.2020
countryMojca P., 02.09.2020
countryGordana T., 28.08.2020
countryLoreta H., 28.08.2020
countryTadeja P., 17.08.2020
countryTeja P., 07.08.2020
countryJulija U., 05.08.2020
countryJANJA V., 30.07.2020
countryPatricia ?., 30.07.2020
countryDamjana K., 28.07.2020
countryVesna K., 21.07.2020
countryPetra G., 19.07.2020
countryIvana K., 12.07.2020
countryGaja J., 12.07.2020
countryMojca Z., 09.07.2020
countryTadeja K., 08.07.2020
countryKarmen ?., 05.07.2020
countryTJAŠA M., 04.07.2020
countryVid S., 21.06.2020
countryDanica N., 07.05.2020
countryEvelina L., 02.05.2020
countryTjaša C., 23.04.2020
countryKarin Kaja P., 15.04.2020
countryAna A., 13.04.2020
countrySergeja Z., 07.04.2020
countryAndreja Z., 06.04.2020
countrySvetlana M., 06.04.2020
countryStanka T., 23.03.2020
countryDolores K., 18.03.2020
countryAMANDA M., 02.03.2020
countryNika M., 29.02.2020
countryMOJCA D., 26.02.2020
countryMojca ?., 23.02.2020
countrypolona a., 10.02.2020
countryMARJANCA C., 09.02.2020
countryPavlina T., 27.01.2020
countryAjda K., 21.01.2020
countrySimona M., 17.01.2020
countryMaruša K., 13.01.2020
Prikaži više recenzija
Prikaži manje recenzija
Tražiš dodatne informacije o proizvodu?
Napiši pitanje
Potvrdite da niste robot.
Pitanje je uspješno poslano
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual
9,90 €