100% sigurno online plaćanje
BAM Bijeli kokosov namaz oduševit će sve ljubitelje popularnih kokos kuglica Raffaello svojim kremastim i božanstvenim okusom kokosa i badema. Sadržava najmanje 29% badema i najmanje 14% kokosa, zajedno fino samljevenih u kremastu pastu koja stvara čudesno nježnu i kremastu strukturu namaza. Namaz je idealan za pripremu vrhunskih slastica, a savršen je i za punjenje kroasana, pita i ostalih peciva. Izvrstan je i kao dodatak sladoledu, namaz na palačinkama i kruhu, a od njega možete napraviti i sjajni mousse. Proizvod je BEZ glutena.
Za sve ljubitelje čokoladnih namaza i namaza od orašastih plodova u online trgovini MojaČokolada.hr pripremili smo kolekciju vrhunskih namaza koji vas svojim odličnim okusom zasigurno neće ostaviti ravnodušnima. Namazi su izrađeni prema odličnom receptu od kojeg nastaje iznimno kremasta i glatka tekstura te autentičan okus prženih pistacija.
BAM Bijeli kokosov namaz (200 g) sadržava najmanje 29% paste od badema i najmanje 24% paste od kokosa. Upravo prava kombinacija paste od badema i kokosa te kremastog mlijeka stvara savršeno izvrstan, kremasto bijeli namaz. Namaz se može sjajno uklopiti u naš svakodnevni jelovnik i koristiti za začinjavanje naših doručaka, užina, večera i slastica jer ima božanski okus kokosa i badema. Namaz ne sadržava palmino ulje, kao ni genetski modificirane organizme, a također ne sadržava ni gluten te ga mogu koristiti svi koji izbjegavaju gluten. BAM Bijeli kokosov namaz idealan je za pripremu vrhunskih slastica, krema i mousse-ova. Možemo ga dodati kao nadjev u kroasane, pite i ostala peciva ili ga jednostavno namazati na kruh, palačinke ili dodati u sladoled i voće.
Mogućnosti su beskonačne, prepustite se mašti i okusima!
Pasta od badema (29 %), šećer od šećerne trske, biljne masti (suncokretovo ulje, kakao maslac), pasta od kokosa (14 %) (50 % kokosa, šećer, arome), laktoza, punomasno mlijeko u prahu, suncokretovo ulje, prirodna aroma vanilije.
Proizvod može sadržavati tragove lješnjaka, pistacija, oraha, američkih oraha, orašastih plodova Queenslanda, indijskih oraščića, sezama i soje.
Namaz čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostora ne bi trebala biti veća od 25°C, a namaz izložen izravnom svjetlu. Izbjegavajte čuvanje u hladnjaku.