Slastičarski paket Cakepops i popsicles sadrži BAM namaze i BAM pastu od vanilije, koji u svoje društvo ljubazno primaju BAM bijelu, tamnu i mliječnu čokoladu. Paket uključuje proizvode koje slastičarska umjetnica Kimi Zupančič upotrebljava za pripremu sve popularnijih kuglica na štapiću. Za uljepšavanje okusa osnovne mase upotrebljava BAM pastu od vanilije, BAM namaze rabi kao nadjev za torte na štapiću, a BAM čokoladama prelijeva kuglice na štapiću. Proizvodi u slastičarskom paketu Cakepops i popsicles prikladni su za one koji već stvaraju po receptima ove slastičarske umjetnice kao i za one koji su tek na svojim početcima. Proizvodi u pakiranju NE SADRŽE GLUTEN.
Inspiracija za slastičarski paket bio je internetski tečaj "Cakepops & Popsicles", možete ga pronaći OVDJE.
Za sve one koji žele postati pravi slastičari kreirali smo BAM slastičarski paket Cakepops i popsicles. Slastičarska umjetnica Kimi Zupančič na svojem internetskom tečaju na BAM slastičarskoj akademiji pokazat će vam kako pripremiti poznate čokoladne kuglice na štapiću, a mi ćemo se pobrinuti za BAMbastične okuse. Postanite majstor slastičarstva uz nas!
Slastičarski paket Cakepops i popsicles sastoji se od BAM proizvoda za pečenje koje slastičarska umjetnica Kimi Zupančič najradije upotrebljava za svoje slastice. Paket sadrži BAM namaze, BAM pastu od vanilije (50 ml) i BAM bijelu (250 g), tamnu (250 g) i mliječnu (250 g) čokoladu. Kombinacija proizvoda prikladna je i za one koji već stvaraju po receptima ove priznate slastičarske umjetnice i za one koji su tek na svojim početcima. BAM čokolade pakirane su u prikladnu ambalažu, pa nakon otvaranja neće izgubiti svježinu i autentičan okus. Čokolada ima oblik kapljica koje omogućuju brže i ravnomjernije otapanje. BAM pasta od vanilije sadrži vidljive sjemenke vanilije i brzo zauzima svoje mjesto u slasticama jer im istovremeno daje i dobar okus i izgled.
BAM proizvodi za pečenje namijenjeni su svim slastičarima amaterima te profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati točku na „i”.
BAM proizvode čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a produkt ne smije biti izložen direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje u hladnjaku.
Prženi lješnjaci iz Piemonta (zaštićena geografska oznaka, min. 55% lješnjaka), šećer, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin.
Pasta od lješnjaka (min. 50% lješnjaka), šećer od trske, manje mastan kakao u prahu (4,5 %), emulgator: suncokretov lecitin.
Proizvod može sadržavati tragove soje, mlijeka, badema, pistacija, oraha, američkih oraha, orašastih plodova Queenslanda, indijskih oraščića i sezama.
Pasta od badema (29 %), šećer od šećerne trske, biljne masti (suncokretovo ulje, kakao maslac), pasta od kokosa (14 %) (50 % kokosa, šećer, arome), laktoza, punomasno mlijeko u prahu, suncokretovo ulje, prirodna aroma vanilije.
Proizvod može sadržavati tragove lješnjaka, pistacija, oraha, američkih oraha, orašastih plodova Queenslanda, indijskih oraščića, sezama i soje.
Kakao masa, šećer, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.
Može sadržavati tragove mlijeka. Kakao dijelovi najmanje 55,6%.
Šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, kakao masa, emulgator: sojin lecitin, prirodna aroma vanilije.
Kakao dijelovi najmanje 35,1%, najmanje 21,8% mliječnih dijelova i najmanje 6% mliječnih masti.
šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.
Kakao dijelovi najmanje 29,8%, najmanje 22,8% mliječnih dijelova, 6,3% mliječne masti.
Agavin sirup, voda, koncentrat vanilije Bourbon, mahuna vanilije, zgušnjivač: tragakant.