100% sigurno online plaćanje
BAM Čokolada s jagodama je vrhunska belgijska čokolada. Bijelu čokoladu aromatizirali smo jagodama te ju obojili u nježno roza. Čokolada je u obliku manjih kapljica koje omogućavaju vrlo jednostavno i brzo topljenje te precizno doziranje. Idealna je za dodavanje novih i zanimljivih okusa slasticama te za začinjavanje bojom. Idealna je za kreme, mousseve, ganache, sladolede, kekse, biskvite i druge kremaste čokoladne strukture, pa je zato možete uvrstiti u razne deserte kojima želite dodati svježinu jagoda. Čokolada je bez glutena.
Brand BAM by Mojačokolada.si je linija vrhunskih belgijskih čokoladnih proizvoda za pečenje. S BAM proizvodima i slastičari amateri mogu postati vrhunski majstori i stvarati slastice iznimnog okusa i izgleda u vlastitoj kuhinji. Radi se o vrhunskoj čokoladi za pečenjekoju su do sada upotrebljavali samo najbolji svjetski slastičari, a sada je dostupna svim koji vole stvarati u vlastitoj kuhinji.
BAM čokolada s jagodama (500 g) oduševljava svojom nježnom roza bojom i slatkom aromom jagode. Belgijski majstori razvili su okus do zadnjeg detalja pa će stoga osvojiti i najzahtjevnije ljubitelje čokoladnih slastica. Velika prednost roza čokolade s jagodama je u tome što ju ne morate bojiti, već samo otvorite vrećicu i čokolada je spremna za uporabu. Topi se, temperira i hladi na isti način kao klasična bijela čokolada. Odlična je za pripremu različitih krema, čokoladnih figurica i pralina, preljeva i drugih slatkih dekoracija. Svidjet će se svima koji vole kreativne i zabavne dekoracije.
Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.
Šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma, bojilo E120, aroma vanilije.
Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.