100% sigurno online plaćanje
BAM crni kakao u prahu sličnog je okusa i strukture kao BAM kakao u prahu. Napravljen je od 100% afričkih zrna kakaa koji mu daju intenzivnu crnu boju. Kao takav, prikladan je za pripremu biskvitnog tijesta, koje je napravljeno tako da se izdvaja od prosjeka. Intenzivna prirodna crna boja BAM crnog kakaa u prahu ne utječe na njegov okus. Dobro se slaže s drugim osnovnim sastojcima za deserte. S njim možete pripremiti najtamniju čokoladnu tortu, najtamnije kekse, a možete i obojiti kremu od maslaca i tako pretvoriti bilo koju tortu u intenzivne crne nijanse. Kakao je bez glutena.
Marka BAM stvorena je s vizijom da proizvode koje su stvorili profesionalni slastičari unesemo i u vaša domaćinstva. Kolekcija se sastoji od proizvoda za pečenje s kojima možete stvoriti razne deserte i ukrase. Sada je crni kakao u prahu također ušao u kategoriju BAM proizvoda za pečenje.
BAM crni kakao u prahu (200 g) pogodan je za dodatak slasticama zbog svoje intenzivne crne boje koju želite izdvojiti od svih ostalih upravo zbog svoje crne boje. Ako ste ikada jeli barem jedan Oreo keks, u isto vrijeme ste jeli crni kakao u prahu. Tako s njim možete napraviti najtamnije čokoladne kekse. Kremi od maslaca dodajte i crni kakao u prahu te od nje napravite najcrnju čokoladnu tortu. Baza kakaa sastoji se od 100% zrna kakaa iz Zapadne Afrike. Fina i sitna struktura praha omoguća jednostavno miješanje.
Proizvodi za pečenje BAM namijenjeni su svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i".
Kakao u prahu s niskim sadržajem masti, sredstvo za reguliranje kiselosti E524, sredstvo za reguliranje kiselosti E 501i.
Kakao u prahu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostorije nikada ne smije biti veća od 25°C, a kakao ne smije biti izložen direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje kakaa u prahu u hladnjaku.