BAM GOLD čokolada je vrhunska bijela čokolada s karamelom i karameliziranim mlijekom. Ima intenzivan okus karamele, s bogatom notom toffeea, maslaca, vrhnja i daškom soli. Zlatna čokolada BAM je privlačne boje karamele tako da njome možete stvarati slastice koje će oduzimati dah. Prikladna je za pripremu krema, moussova, preljeva, ganachea i drugih punjenja. Čokolada je oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Proizvod je bez glutena.
Brand BAM by Mojačokolada.si je linija vrhunskih belgijskih čokoladnih proizvoda za pečenje. Radi se o odličnoj čokoladi za pečenje koja je do sada bila dostupna samo najboljim svjetskim slastičarima. Sada mogu s njom stvarati i svi ostali amaterski slastičari.
BAM zlatna čokolada (500 g) oduševljava svojom nježno zlatnom bojom. Belgijski majstori čokolade taj su okus razvijali čak dvije godine pa će stoga osvojiti i najzahtjevnije ljubitelje čokolade. Prirodno zlatno obojenu čokoladu stvorili su tako što su joj dodali karamelizirani šećer i mlijeko. Nastala je zlatna čokolada s notom karamele, maslaca i vrhnja , s intenzivnim okusom karamele i blago slanim okusom, kremasto svilene teksture. Čokoladu koristimo za različite kreme, preljeve, kalupiranje i dekoraciju.
Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.
Kakao maslac, šećer, punomasno mlijeko u prahu, mliječni šećer, sirotka u prahu, obrano mlijeko u prahu, karamelizirani šećer 2%, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije, sol.
Kakao dijelovi najmanje 31,9%, najmanje 29,8% mliječnih dijelova, najmanje 7,1% mliječne masti.
Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.
“Še zbiram recepte, da bolje spoznam, možnost uporabe tega tipa čokolade. Okus same čokolade pa je super!”
“Božanska čokolada”
“Najbolj okusne kapljice.”
“Krasna za prelive”
“Noro dobra čokolada!”
“”
“”
“”
“”
“”