BAM granola pločica Čokolada i Malina sadrži 45 g granole u kojoj se skrivaju zobene pahuljice, a sočnost joj daju liofilizirane maline. Med, lješnjaci, manje mastan kakao prah, prirodna aroma vanilije i ostali sastojci preliveni su tamnom čokoladom sa stevijom. Ako je narežete na komadiće, može vam zajedno sa zobenim pahuljicama poslužiti kao doručak ili dodatak jogurtu. Pakirana je u praktičnu ambalažu, pa je savršen suputnik pri obavljanju svakodnevnih zadataka. Proizvod NE SADRŽI GLUTEN.
BAM je linija vrhunskih proizvoda osmišljena s vizijom da čokoladu vrhunske kvalitete i profesionalne slastičarske proizvode približimo slastičarima amaterima. BAM proizvodi namijenjeni su svima koji i u vlastitoj kuhinji vole izražavati svoju kreativnost s vrlo kvalitetnim sastojcima i profinjenim okusima. Ovaj put smo za vas pripremili BAM hrskavu granola pločicu.
BAM Granola bar (45 g) Čokolada i Malina sastoji se od 45 g hrskave granole. Sadrži zobene pahuljice kojima sočnost daju liofilizirane maline, med, lješnjaci, manje mastan kakao u prahu, prirodna aroma vanilije, a kao dodatna točka na „i” pločica je prelivena tamnom čokoladom sa stevijom. Kako bi BAM hrskava pločica lako postala vaš suputnik pri obavljanju svakodnevnih zadataka, zapakirali smo je u prikladnu i praktičnu ambalažu. Proizvod NE SADRŽI GLUTEN. Budući da je bogata vlaknima, hrskava granola pločica odlična je ideja i za početak dana.
Proizvod pahuljica 65,7% (zobene pahuljice, med, čokolada 12% (kakao masa, šećer od trske, emulgator: lecitin (soja)), sjemenke suncokreta, lješnjaci, grožđice, biljno ulje: suncokretovo ulje, sirup od datulja, laneno sjeme, brusnice, morska sol ), omot: tamna čokolada sa stevijom 16,5% (kakao masa, dijetalna vlakna (dekstrin, inulin, oligofruktoza), kakao maslac, prirodni zaslađivač: eritritol, nemasni kakao prah, emulgator: lecitin (soja)), prirodna aroma vanilije, prirodni zaslađivač: stevija), med, liofilizirana malina (5 %), kokosov šećer, voda, sol. Dijelovi kakaa: najmanje 86% u čokoladi.
Može sadržavati tragove drugih orašastih plodova, kikirikija i mlijeka.
BAM Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostora ne bi trebala biti veća od 25°C, a čokolada izložena izravnom svjetlu. Izbjegavajte čuvanje u hladnjaku.
“”
“Se ne poznam, ampak verjamem, da je dobrega okusa”
“”
“”
“”
“”
“”
“”
“”
“”
“”
“”
“”
“”
“”