Iskoristi promo kodu WELCOME5 ✨

BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • Bez glutenaBez glutena
  • NajprodavanijiNajprodavaniji
kakao namaz s ljesnjacima 200 g
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

100% sigurna kupnja

100% garancija na zadovoljstvo

Besplatna brza dostava

Plaćanje je moguće i pouzećem

Kakao namaz s lješnjacima, 200 g

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
(388 Ocjena)
Na zalihama

Predviđena isporuka:

18. 12. 2024 - 20. 12. 2024
Odabrana količina nije na zalihama
8,90 €
(44,50 €/kg)
s PDV

Proteinski namaz od kokosa, 200 g

Količina
Odabrana količina nije na zalihama
8,90 €
s PDV

Hrskavi pistacijin proteinski namaz

Količina
Odabrana količina nije na zalihama
12,90 €
11,90 €
s PDV
-8%
100% korisnika ocijenilo je ovaj proizvod sa
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating

100% sigurno online plaćanje

BAM Čokoladni namaz s lješnjacima je proizvod pripremljen po odličnoj recepturi i samo od pomno odabranih sastojaka. Sadrži najmanje 50% odličnih prženih lješnjaka iz Pijemonta koji namaz bogate originalnim i intenzivnim okusom lješnjaka. Izniman okus lješnjaka izvrsno nadopunjava aromatičan okus kakaa u prahu i kremasti okus mlijeka. Nezaboravno slatko iskustvo! Namaz je bez palminog ulja i bez glutena. Idealan je za pripremu vrhunskih slastica, a savršen je i za punjenje kroasana, pita i drugih peciva. Izvrstan je i kao dodatak sladoledu te kao namaz na palačinke i kruh. Od njega možete napraviti i odličan mousse.

Bez palminog ulja

Bez palminog ulja

Premium kvaliteta

Premium kvaliteta

Više od 50% lješnjaka

Više od 50% lješnjaka

Podrijetlo: Italija

Podrijetlo: Italija

Za sve sladokusce i ljubitelje čokoladnih namaza i namaza od lješnjaka u online trgovini MojaČokolada.si pripremili smo dva vrhunska namaza koji vas zahvaljujući svom odličnom okusom zasigurno neće pustiti ravnodušnima. Namazi su napravljeni po odličnom receptu koji stvara vrlo kremastu i glatku teksturu te autentičan okus prženih lješnjaka.

BAM Kakao namaz s lješnjacima (200 g) sadrži barem 50% pijemontskih lješnjaka sa zaštićenom geografskom oznakom. Zahvaljujući visokom udjelu lješnjaka te dodatka kakaa u prahu, namaz pruža bogat čokoladni okus lješnjaka. Čokoladni namaz s lješnjacima također je lijepo pakiran te kao takav prikladan za darivanje i dijeljenje među bližnjima. Namaz je bez palminog ulja i bez glutena.

Namaz možemo jesti za doručak, užinu ili večeru, odnosno u bilo koje doba dana! Odlično paše uz palačinke, voće, pecivo ili jednostavno uz komad kruha. Možete ga koristiti i za pečenje te pripremu različitih poslastica.

Mogućnosti su beskonačne, prepustite se mašti i okusima!

Sastojci

Prženi lješnjaci iz Piemonta (zaštićena geografska oznaka, min. 50 % lješnjaka), šećer, punomasno mlijeko u prahu, kakao u prahu, emulgator: sojin lecitin.

Uvjeti čuvanja

Namaz čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostora ne bi trebala biti veća od 25°C, a namaz izložen izravnom svjetlu. Izbjegavajte čuvanje u hladnjaku.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost2283 kJ / 548 kcal
  • Masti35 g
    Od toga zasićene 5,1 g
  • Ugljikohidrati44 g
    Od toga šećer 41 g
  • Vlakna6,6 g
  • Bjelančevine11 g
  • Sol0,18 g
  • Neto težina:200 g
  • Dimenzije:8,1 cm x 7,2 cm
  • Cijena poštarine:+ 3,90 €
MOJA ČOKOLADA d.o.o.
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

100% sigurna kupnja

100% garancija na zadovoljstvo

Besplatna brza dostava

Plaćanje je moguće i pouzećem

Čokoladno-lješnjak rolat

Čokoladna rolada s lješnjacima je slastica koja te spašava kada nemaš vremena, a želiš nešto domaće i ukusno. Spremno za manje od 5 minuta i u mikrovalnoj pećnici, savršeno je za one trenutke kada ti se zaždi nešto čokoladno. Njegov mekan, teksturom bogat BAM namaz od lješnjaka s kakaom i svježom mascarpone kremom oduševit će sve ljubitelje slatkog.

Čokoladne pečene banane

Predstavljamo vam recept za ukusne pečene banane umotane u prhko lisnato tijesto. Unutra se krije BAM proteinski namaz od lješnjaka s kakaom koji bananama daje bogat kremasti okus.

Zapečena Brownie zobena kaša

Želite zdrav i ukusan doručak u obliku deserta? Probajte pečenu zobenu kašu.

Uskrsna babka s namazom od čokolade i lješnjaka

Uskrs je praznik obilježen tradicijom, simbolima i, naravno, kuhinjom, diljem svijeta. Vrijeme je kada se obitelji okupljaju i slave uz stol pun tradicionalnih jela.

Baci di dama kolačići (ženski poljupci)

"Baci di Dama", što na talijanskom znači "poljubci dame", tradicionalno je talijansko pecivo koje potječe iz regije Piemont. Poznati su po svojoj mrvičastoj teksturi i nježnom okusu, spajajući bogatstvo lješnjaka i slatkoću čokolade.

Bezglutenske palačinke

Bezglutenske palačinke nude mnoge prednosti i izvrstan su izbor za osobe s celijakijom, intoleranciju na gluten ili one koji jednostavno izbjegavaju gluten iz zdravstvenih ili prehrambenih razloga.

Čokoladna salama

Izgleda kao prava, zar ne? Ova slasna čokoladna salama izazvala je val čuđenja i uzbuđenja zahvaljujući svojem izgledu, koji je zadržala i nakon rezanja. U smjesu uz čokoladu i kekse dodali smo i kakao namaz s lješnjacima i nasjeckane pržene lješnjake. Priprema je prilično jednostavna, a za lijep izgled bit će potrebno malo spretnosti tijekom formiranja mase koja mora biti čvrsto i ravnomjerno uvaljana. BAM kakao namaz s lješnjacima možete koristiti i kod pripreme Ferrero Rocher deserta u čaši. Sastojci recepta dovoljni su za dvije salame.

Ferrero Rocher u čaši

Deserti u čaši izvrstan su izbor za sve prigode, od nedjeljnih deserta do većih proslava. Volimo ih zbog jednostavnosti, a uvijek izgledaju savršeno. Poznate su kuglice hrskave, kremaste i čokoladne, pa sam za kremu pripremila verziju moussea s BAM čokoladnim namazom s lješnjacima ispod kojeg se krije podloga od keksa, a na vrhu ne nedostaje mliječne čokolade i prženih lješnjaka! Ako ste ljubitelj slastica u čaši, možete pripremiti i bijeli mousse desert s višnjama. Sastojci su primjereni za pet čaša (po 2,5 dcl).

Pite od lješnjaka s mousseom od vanilije

U pitama se isprepliću različiti okusi i teksture stvarajući jednu božanstvenu cjelinu. Sastoje se od prhkog tijesta od lješnjaka, praline od lješnjaka, čokoladne kreme s lješnjacima i laganog moussea od vanilije uvijenog u hrskavu čokoladnu koricu. Pripremu pita dijelimo na dva dana kako bi prhko tijesto zaista imalo dovoljno vremena da odstoji. Za pripremu su nam potrebni perforirani obruči za pite promjera 8 cm i silikonski model Essenziale 80 (8 x 80 ml).

BAM čokoladna torta

Jednostavna, ali izvrsna i svima dobro poznata torta s okusom čokolade i lješnjaka, koju obožavaju djeca i odrasli. Prikladna je za sve prigode, a posebice je dobra kada nemamo mnogo vremena za pečenje. Za puni okus lješnjaka upotrijebili smo BAM kakao namaz s lješnjacima, koji sadrži čak 50% prženih lješnjaka. Za svježiju i ljetnu verziju torte u kremu možete utisnuti svježe bobice ili dodati voćni nadjev.

Makroni s BAM namazom od čokolade i lješnjaka

Makroni s BAM čokoladnim namazom s lješnjacima posebna su poslastica za prijatelje i obitelj. Makroni su francuski desert koji može biti od velike pomoći u ukrašavanju torti, a odlično izgledaju i na tanjuru kao samostalno jelo kojem se prijatelji ili obitelj mogu prepustiti kad dođu u posjet. 

Recept za čokoladne muffine

Čokoladni muffini pripremljeni prema ovom receptu bit će nevjerojatno sočni i prozračni, bogatog okusa čokolade i ispunjeni komadićima čokolade. Za maksimalno uživanje u okusu čokoladne muffine punit ćemo BAM čokoladnim namazom s lješnjacima. Čokoladni namaz muffinima daje izniman okus lješnjaka i kremastu jezgru.

Keksi s čokoladom

Keksi s čokoladom pripremaju se od brašna od lješnjaka. Zaljubit ćete se u brašno od lješnjaka čim shvatite koliko ga je jednostavno pripremiti i koliko ono keksima daje orašast okus. Otopljena BAM tamna čokolada keksima daje dodatni okus kakaa, dok ih bogati i kremasti BAM čokoladni namaz s lješnjacima obogaćuje autentičnim i intenzivnim okusom lješnjaka te kremastom strukturom koja se lako razmazuje.

Ferero torta ili torta Ferrero?

Ah, nema veze! Bilo da se radi o Ferrero torti ili torti Ferrero, u svakom će slučaju impresionirati ljubitelje istoimenih čokoladnih kuglica. Pripremajući Ferrero tortu, imat ćete osjećaj kao da jedete čokoladne kuglice, ali u obliku torte. Za napad na nepce brine se BAM čokoladni namaz s lješnjacima koji sadrži najmanje 50 % najboljih prženih lješnjaka iz Piemonta, koji će Ferrero tortu obogatiti autentičnim i intenzivnim okusom lješnjaka te joj dati kremastu strukturu. Izuzetan okus lješnjaka izvrsno nadopunjuje aromatičan okus kakaa u prahu te kremasti okus mlijeka.

Cake pops recept za tortice na štapiću

Sve popularnije tortice na štapiću ili cake pops prikladne su za sve prigode, a u zadnje vrijeme na rođendanskim proslavama zasjenile su, pa čak i zamijenile, klasičnu tortu. Pripremila sam recept za tortice s biskvitom od vanilije, a izvrsnu aromu vanilije daje BAM pasta od vanilije. Ako se ove poznate tortice bojiš pripremiti jer misliš da nećeš moći oblikovati savršenu kuglicu, tvojim je brigama došao kraj. Kuglice je najlakše oblikovati kad se biskvit ohladi. Tada će masa biti podatnija te će se lakše oblikovati. Ako te uz to brine da će masa biti preteška te će kuglica pasti sa štapića, otkrit ću ti još jedan trik. Štapić namoči u rastopljenu čokoladu, a zatim na njega natakni kuglicu. Čokolada će osigurati da tvoja savršeno oblikovana kuglica ostane na mjestu.

Voćni brodići s namazom od čokolade i lješnjaka

Čokoladni namaz s lješnjacima by Mojačokolada.si je proizvod pripremljen po izvrsnom receptu i od pažljivo odabranih sastojaka. Sadržava najmanje 50% najboljih pečenih lješnjaka iz Piemonta, koji namaz obogaćuju izvornim i intenzivnim okusom lješnjaka. Izniman okus lješnjaka prekrasno nadopunjuje aromatični okus kakaa u prahu i kremasti okus mlijeka.

Slasna domaća Ferrero torta

Prilikom kupovine BAM proizvoda možete koristiti kod RECEPT koji vam donosi 10% popusta.

Domaća Bajadera? Ništa lakše!

Postoji li netko tko nije čuo za Bajaderu, slasticu koja nas uvijek iznova nostalgično vraća u dane djetinjstva? Još uvijek je jedna od najomiljenijih slastica po svim državama bivše Jugoslavije; neki kažu da postoji toliko recepata za nju koliko i različitih slastičara.

3 jednostavna čokoladna recepta od samo 3 sastojka

Očekujete goste ali vam ponestaje vremena za pripremu grickalica? Imamo rješenje za vas – predstavljamo vam 3 jednostavna čokoladna recepta za koja trebate samo 3 sastojka koja ćete zasigurno naći u svojoj kuhinji. Pa prionimo poslu!

Čokoladni popsi s Baileysom

Čokoladni namaz od lješnjaka by Mojačokolada.si je proizvod pripremljen po odličnoj recepturi i samo od pomno odabranih sastojaka. Sadrži najmanje 55% odličnih prženih lješnjaka iz Pijemonta koji namaz bogate originalnim i intenzivnim okusom lješnjaka. Izniman okus lješnjaka izvrsno nadopunjava aromatičan okus kakaa u prahu i kremasti okus mlijeka. Nezaboravno slatko iskustvo! Ovaj put smo pripremili recept za čokolade popse s Bailey-som.

Ferrero torta

Ovaj put smo čokoladni namaz s lješnicima upotrebili za pripremo čokoladnega recepta za odličnu ferrero tortu.

Čokolada s rižom

BAM mliječna čokolada je univerzalna, vrhunska belgijska čokolada proizvođača Barry Callebaut s barem 35,1% kakao dijelova. Idealna je za kreme, mousseve, ganache, sladolede, kekse, biskvite i druge kremaste čokoladne strukture. Čokolada je oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Radi se o laganoj, kremastoj mliječnoj čokoladi s daškom karamele. Recept za odličnu domaću čokoladu od riže.

Čokoladni kolač od metvice s marelicama i ananasom

Macarons, popularni francuski desert

Macaroons su postali svjetska senzacija - ove šarene francuske slastičarnice popularne su zbog svoje hrskave vanjštine i mekog, kremastog središta. Iako se možda čine zahtjevnima za napraviti, uz nekoliko trikova i prave sastojke možeš postići vrhunske rezultate u svojoj kućnoj kuhinji. U ovom ćemo članku otkriti kako napraviti savršene makarone i najbolje nadjeve te se dotaknuti svjetskih slastičarskih trendova.

Kamo s jabukama? TOP recept: Pečene jabuke

Štrukli: Od tradicije do suvremenih verzija

Najbolji čokoladni desert: Souffle ili lava kolač?

Kada razmišljate o čokoladnim slasticama koje svojom izuzetnom teksturom i okusom plijene pažnju ljubitelja slastica, soufflé i lava cake svakako su na vrhu liste.

Proteinski snack za kampiranje ili dnevni izlet

Vjerojatno ste i vi umorni od sendviča sa sirom i salamom, zar ne? U ovom članku otkrivamo neke ukusne ideje za izvrsne zalogaje koje možete ponijeti kada je pred vama dugo putovanje automobilom ili kada idete na planinarenje ili izlet u brda.

Prikaži više recepata
Prikaži manje recepata
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual
kakao namaz s ljesnjacima 200 g
8,90 €