100% sigurno online plaćanje
BAM kakao u prahu je kakao u prahu vrhunske kvalitete, 100 % čist i bez aditiva. Priprema se od odabranih zrna kakaa najbolje kvalitete. Tople je, crvenkastosmeđe boje i neizostavan je dodatak pri pripremi slastica. BAM kakao u prahu odlično funkcionira u pripremi tijesta za kekse. Njime možemo pripremati i mliječne napitke. BAM kakao u prahu sve se više upotrebljava i u pripremi biskvitnih podloga za kolače. Zajedno s BAM namazom od lješnjaka i pastom od vanilije upotrebljava se u pripremi poznate i ukusne Kinder bueno torte. Osim što je gotovo glavni alat za pripremu slastica, upotrebljava se i za ukrašavanje torti, kolačića, sladoleda ili drugih slastica. Kakao u prahu NE sadrži gluten.
Brand BAM by Mojačokolada.si je lilinija vrhunskih belgijskih čokoladnih proizvoda za pečenje. Kolekciju sastavljaju samo najbolji čokoladni proizvodi i kakao. Proizvodi su do nedavno bili dostupni samo vrhunskim slastičarima, a sada su u manjim pakiranjama dostupni i amaterskim slastičarima.
BAM kakao u prahu (500 g) je tople crveno-smeđe boje te ukusnog čokoladnog okusa. Osnovu kakaa tvore zrna kakaa iz Zapadne Afrike, a dodatan okus i začin daju mu zrna iz ostalih dijelova Afrike, Azije i Južne Amerike. Vrlo fina tekstura omogućava jednostavno miješanje. Idealan je za pripremu biskvita, kolača, sladoleda i drugih slastica. BAM kakao u prahu odlično funkcionira i u pripremi tijesta za kekse. BAM kakao u prahu sve je češće neizostavan sastojak pri pripremi biskvitnih podloga za torte. Zajedno s BAM namazom od lješnjaka i pastom od vanilije upotrebljava se i u pripremi poznate i ukusne Kinder bueno torte. Osim što je gotovo glavni alat za pripremu slastica, upotrebljava se i za ukrašavanje torti, kolačića, sladoleda ili drugih slastica. Kakao u prahu NE sadrži gluten.
Čokolada BAM namijenjena je svim amaterskim, kao i profesionalnim slastičarima koji ovom izvrsnom čokoladom svojim slasticama žele dodati točku na "i".
Kakao u prahu, sredstvo za reguliranje kiselosti E 501i.
Kakao u prahu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostorije nikada ne smije biti veća od 25°C, a kakao ne smije biti izložen direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje kakaa u prahu u hladnjaku.