100% sigurno online plaćanje
BAM liofilizirane jagode zbog svoje hrskavosti postaju nova zdrava navika. Upotrijebite ih u pripremi raznih torti, kao dodatak jutarnjim žitaricama ili kako biste poboljšali okus jogurta. Zbog oblika i mirisa možete ih upotrijebiti za pripremu i osvježavajućih napitaka. Liofilizirane jagode tijekom procesa liofilizacije zadržavaju oblik, okus, boju i aromu, čime se produljuje rok trajanja, a ne uništavaju se svi vitamini i minerali. Budući da tijekom postupka zadržavaju i svoju intenzivnu boju, njima možete pripremiti odličnu čokoladnu tortu koju ćete ukrasiti liofiliziranim jagodama. Zbog svojeg krhkog, ali hrskavog sastava, liofilizirane jagode lako se mogu izdrobiti u prah ili komadiće te upotrijebiti za nadogradnju slastica u čašama. Proizvod NE SADRŽI GLUTEN.
BAM je linija vrhunskih proizvoda osmišljena s vizijom da čokoladu vrhunske kvalitete i profesionalne slastičarske proizvode približimo slastičarima amaterima. BAM proizvodi za pečenje namijenjeni su svima koji i u vlastitoj kuhinji vole izražavati svoju kreativnost s vrlo kvalitetnim sastojcima i profinjenim okusima. Ovoga puta pripremili smo novu kategoriju i u BAM proizvode dodali liofilizirane jagode.
BAM liofilizirane jagode (40 g) pripremljene su prema suvremenom postupku zvanom liofilizacija. Liofilizacija je postupak kojim se brzim zamrzavanjem i sušenjem ploda uklanja sva vlaga, a zadržavaju se struktura, zavidna boja, aroma, vitamini i minerali. Zbog svoje hrskavosti postat će nova zdrava navika za grickanje pred televizorom, a lako ih možete upotrijebiti u pripremi slastica ili pak kao dodatak jutarnjim pahuljicama, jogurtu ili omiljenom koktelu. Okus liofiliziranih jagoda dobro se slaže s čokoladnim mousseom, a zbog hrskave strukture možete ih zdrobiti u prah i njima začiniti nadjeve za torte.
BAM proizvodi za pečenje namijenjeni su svim slastičarima amaterima te profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati točku na „i” uz izvrsne proizvode za pripremu slastica.
Liofilizirane jagode.
Proizvod čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a proizvod ne smije biti izložen direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje u hladnjaku.