Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • Bez glutena
mahune vanilije 2 kom
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Mahune vanilije, 2 kom

(5 Ocjena)
Na zalihama
Odabrana količina nije na zalihama
7,99 €
s PDV

BAM mahune vanilije idealne su za pripremu i obogaćivanje širokog izbora slatkiša i slatkih jela. Riječ je o cijelim mahunama prave Bourbon vanilije s Madagaskara koje imaju izniman okus i miris vanilije. Mahune vanilije preporučujemo za sva slatka jela u kojima želimo naglasiti okus vanilije. Idealne su za izradu domaće kreme od vanilije ili sladoleda od vanilije, njima možete obogatiti i razne kekse ili kreme te pripremiti vlastiti ekstrakt ili kavu od vanilije. Mahune vanilije jelo će i vizualno obogatiti sjemenkama vanilije. Proizvod je bez glutena.

Premium kvaliteta

Jednostavno za upotrebu

Prikladno za poklon

Robna marka BAM by Mojačokolada.hr linija je vrhunskih proizvoda za pečenje i pripremu slastica. BAM proizvodi su namijenjeni pripremanju vrhunskih slastica i ostalih jela i u vlastitoj kuhinji, lijepog su izgleda i iznimnog okusa. Želite bogat okus i brzu te jednostavnu pripremu vaših slastica? Za vas smo pripremili izvrsne, mirisne mahune vanilije.

BAM mahune vanilije (6 g) očarat će vas svojim bogatim okusom vanilije, opojnim mirisom i svojom pravom aromom. To je prava Bourbon vanilija s Madagaskara. Mahune vanilije mogu se na različite načine iskoristiti za obogaćivanje okusa slatkih jela. Mahune sadrže sjemenke vanilije koje izgled vaših jela čine još privlačnijim. Izvrstan su dodatak pecivima i slasticama kao što su panna cotta, crème brûlée, krema od jaja ili sladoled od vanilije. Mahune vanilije možete namočiti u mlijeko i pripremiti mlijeko od vanilije za kavu ili pak vlastiti domaći ekstrakt od vanilije.

Mnogo je mogućnosti upotrebe, prepustite se mašti i stvarajte!

Sastojci

Cijele mahune burbonske vanilije.

Uvjeti čuvanja

Mahune vanilije čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostora ne bi trebala biti veća od 25°C, a mahuni izloženi izravnom svjetlu. Izbjegavajte čuvanje u hladnjaku.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost926 kJ / 224 kcal
  • Masti8,64 g
    Od toga zasićene 0,13 g
  • Ugljikohidrati17 g
    Od toga šećer 10,11 g
  • Vlakna31,3 g
  • Bjelančevine4 g
  • Sol0,038 g
  • Natrij15 mg

Predviđena isporuka:

02. 06. 2023 - 06. 06. 2023
  • Cijena poštarine:+ 3,31 €
  • Neto težina:6 g
  • Dimenzije:18,7 cm x 1,8 cm
  • 100% sigurna kupnja
  • 100% garancija na zadovoljstvo
  • Besplatna brza dostava
  • Plaćanje je moguće i pouzećem
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Krema od vanilije s jagodama

Krema od vanilije s jagodama klasičan je desert koji oduševljava kako okusom tako i jednostavnom pripremom.

Panna cotta s malinama

Ova kombinacija okusa nije samo ukusna, već je i vizualno privlačna, što je čini savršenim desertom za posebne prigode ili jednostavno kao slastan završetak obroka.

Torta od borovnica s vanilijom

Kombinacijom borovnica i vanilije nećete pogriješiti. Torta se sastoji od biskvita od kakaa, kreme od vanilije, želea od borovnica i prozračne kreme od borovnica u kojoj se krije BAM preljev od borovnice, bogatog voćnog okusa i odlične teksture – savršen za pripremu krema i nadjeva. Ako nemate dva prstena promjera 16 cm, samo okrenite redoslijed pripreme sastojaka – tako da najprije ispečete biskvit, a zatim pripremite kremu od vanilije i nadjev od borovnica. Tučenje vrhnja još je jedan važan korak kod pripreme slastica koje sadrže kremaste nadjeve.Slatko vrhnje ima važnu ulogu u teksturi, okusu i izgledu gotovog proizvoda. Uvijek treba odabrati punomasno slatko vrhnje za tučenje koje se prije upotrebe mora dobro ohladiti. Kad pripremate mousse i kreme, nikada ga ne tucite čvrsto, osim ako to recept ne zahtijeva. Vrhnje tucite dok ne dobijete mekane vrhove, tj. srednje čvrsto. To bi bilo toliko da se u tučenom vrhnju vide tragovi pjenjače, a ako ga uhvatimo pjenjačom, napravi se mekani vrh koji se slegne.

Mafini s kremom od vanilije

Mafini s kremom od vanilije rade se od vrlo jednostavnog tijesta koje se može miješati i bez miksera. Vanilija je glavni sastojak recepta, dodali smo je u četiri različita oblika: mahuna vanilije, pasta od vanilije, jogurt od vanilije te mlijeko od vanilije i badema. Ne brinite, jedina dva vrlo važna sastojka su pasta od vanilije i mahuna vanilije. Po potrebi možemo upotrijebiti i običan jogurt i obično mlijeko.

Panna cotta s BAM preljevom od jagoda

Panna cotta s vanilijom i BAM preljevom od jagoda savršena je slastica u kojoj možete uživati u svako doba godine. Priprema panna cotte s preljevom od jagoda potpuno je jednostavna, a možete je pripremiti i unaprijed.

Krafne s malinama i BAM ruby čokoladom

Zahvaljujući izvrsnoj kombinaciji okusa, krafne s malinama i BAM ruby čokolado savršene su i kao slastica za Valentinovo i kao slastica koju ćete ponuditi maskama koje će vam pokucati na vrata. Prozračnu jezgru krafne dodatno obogaćuje BAM preljev malina, koji zbog svoje teksture nalik marmeladi odlično funkcionira kao nadjev za krafne.

Panna cotta s marakujom

Panna cotta je slastica koju možete jednostavno pripremiti unaprijed. Pred vama je klasičan recept za jednostavnu, bogatu i kremastu talijansku panna cottu. Možete ga upotrijebiti kad god vam zatreba impresivna, brza slastica! Riječ panna cotta dolazi iz talijanskog i znači „kuhano vrhnje”. Sama priprema zahtijeva vrlo malo sastojaka. To je u osnovi jednostavna mješavina vrhnja, šećera i vanilije.

Recept za kremu od vanilije

Jednostavan, ali ukusan recept za kremu od vanilije. Zahvaljujući svojoj kremastoj teksturi, ova raskošna krema pristaje gotovo svakoj slastici. Recept za kremu od vanilije prikladan je i za one koji se pridržavaju bezglutenske prehrane. Krema od vanilije često je neizostavan dio u pripremi raznih slastica, pa je dobro naučiti kako je pripremiti. Krema od vanilije u osnovi je ukusna, bogata, kremasta krema zgusnuta škrobom i jajima. Važna je komponenta mnogih slastica.

Prikaži više recepata
Prikaži manje recepata
5,00
( 5 Ocjena)
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

“Super ”

“”

countryMaja ?., 08.12.2022
countryTanya B., 08.09.2022

“Odlična aroma.”

“”

countryŠpela P., 15.11.2021

“Aromatično ”

“”

countryVesna ?., 14.05.2020

“Močna aroma.”

“”

countryMartina H., 21.04.2020
Prikaži više recenzija
Prikaži manje recenzija
Tražiš dodatne informacije o proizvodu?
Napiši pitanje
Potvrdite da niste robot.
Pitanje je uspješno poslano
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual