100% sigurno online plaćanje
Pripremili smo mali čokoladni paket BAMbastik za sve strastvene slastičare. U paketu ćete pronaći tri najosnovnije čokolade za pripremu slastica čak i na putovanju, a rado će vas pratiti i na poslovnih ručkih jer se odlično slažu s voćem ili drugim zalogajima. BAM bijela čokolada zadivit će svojom kremastom i laganom teksturom, BAM tamna čokolada univerzalnim okusom, a BAM mliječna čokolada kremastom strukturom i finim okusom karamele. Prikladno pakiranje. Čokolade su oblikovane u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Proizvodi su bez glutena.
Robna marka BAM by Mojačokolada.hr linija je vrhunskih proizvoda za pečenje i pripremu slastica. BAM proizvodi su namijenjeni pripremanju vrhunskih slastica i ostalih jela i u vlastitoj kuhinji, lijepog su izgleda i iznimnog okusa. Želite bogat okus i brzu te jednostavnu pripremu vaših slastica? Za vas smo pripremili izvrsne slastičarske pakete.
Pripremili smo i mali čokoladni paket BAMbastic za sve strastvene slastičare. U malom pakiranju pronaći ćete tri najosnovnije čokolade za pripremu slastica u domaćoj kuhinji. Zbog praktičnog manjeg pakiranja, malo čokoladno pakiranje BAMbastic pogodno je za putovanja, također rado če vas pratiti i na poslovne ručkove i praviti vam društvo s voćem i drugim grickalicama. U pakiranju dobivate BAM bijelu čokoladu (250 g) koja je sa svojom laganom kremastom čokoladom i uravnoteženim mliječnim okusom pogodna za pripremu raznih krema, mousseva, ganacheva, sladoleda, keksa, biskvita i drugih kremastih čokoladnih struktura. BAM tamna čokolada (250 g), koja će svojim univerzalnim okusom biti prikladna za pripremu gotovo svakog deserta i BAM mliječna čokolade (250 g) s kremastom strukturom i finim karamelnim okusom te tako postaje neizostavan suputnik u receptima s mliječnom čokoladom.
Proizvodi za pečenje BAM namijenjeni su svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i".
Autor fotografija: Urška Fartelj in Eva Veber
BAM Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.
Kakao masa, šećer, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.
Može sadržavati tragove mlijeka. Kakao dijelovi najmanje 55,6%.
Šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, kakao masa, emulgator: sojin lecitin, prirodna aroma vanilije.
Kakao dijelovi najmanje 35,1%, najmanje 21,8% mliječnih dijelova i najmanje 6% mliječnih masti.
šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.
Kakao dijelovi najmanje 29,8%, najmanje 22,8% mliječnih dijelova, 6,3% mliječne masti.