BAM Mješavina za sladoled je odlična smjesa za pripremu sladoleda i sladolednih slastica kod kuće. Mješavina stvara ukusan, pahuljast i lagan domaći sladoled, za koji nam uopće ne treba aparat za izradu sladoleda. Priprema ovog sladoleda vrlo je jednostavna jer se mješavina za sladoled jednostavno pomiješa s utučenim slatkim vrhnjem. U naš BAM sladoled možete po ukusu dodati pastu od vanilije za sladoled s okusom vanilije ili razne dodatke za sladoled s okusom. Naši namazi odlično se slažu sa sladoledom - Čokoladni, od Lješnjaka ili Pistacija! U BAM Mješavinu za sladoled možete dodati i dno od keksa ili biskvit, crispyje, razne voćne piree, preljeve i ostale dodatke po ukusu. Možete pripremiti različite sladoledne slastice, poput torti i slastica u čašama.
Robna marka BAM by Mojačokolada.hr linija je vrhunskih proizvoda za pečenje i pripremu slastica. BAM proizvodi su namijenjeni pripremanju vrhunskih slastica i ostalih jela i u vlastitoj kuhinji, lijepog su izgleda i iznimnog okusa. Želite bogat okus i brzu te jednostavnu pripremu domaćeg sladoleda, bez aparata za sladoled? Za vas smo pripremili odličnu mješavinu za domaći sladoled.
BAM mješavina za sladoled (150 g) će vas oduševiti svojom jednostavnom i iznimno brzom pripremom, idealnom za one slučajeve kada žurite s pripremom slastica za neočekivani događaj ili posjet. Mješavina će stvoriti delikatan i pahuljast sladoled koji možete koristiti i za pripremu slastica, poput torti i slastica u čaši. BAM sladoledu možete dodati razne dodatke po ukusu, kao što su pasta od vanilije, naši odlični namazi - Čokoladni, od Lješnjaka ili Pistacija, razni pirei i preljevi, keksi ili biskvit, crispyi i drugi dodaci po ukusu. Od BAM mješavine za sladoled možete pripremiti i razne sladoledne slastice, odlična je za torte i slastice u čašama.
Mogućnosti za uporabu je puno, pustite mašti na volju i pripremite odlične slastice.
Šećer, dekstroza, sušeni glukozni sirup, biljne masti (palmina mast, masnoća palminih jezgri), sirutka u prahu, maltodekstrin, emulgatori: E472a, E471, životinjska želatina, mliječne bjelančevine, arome.
Može sadržavati tragove soje, jaja, badema, lješnjaka, oraha, pistacija, kikirikija i sezama.
Mješavinu za sladoled čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostora ne bi trebala biti veća od 25°C, a Mješavina za sladoled izložena izravnom svjetlu. Izbjegavajte čuvanje u hladnjaku.
Za pripremu manjih količina možete po potrebi prilagoditi količinu smjese i slatkog vrhnja.
Čoko savjet: U sladoled možete dodati naš odlični namaz od čokolade, lješnjaka ili pistacija, voćni pire, pastu od vanilije ili ostale dodatke po ukusu. Pripremljen sladoled držite u zamrzivaču.
Za prijavu u program BAM ambasadora potrebno je ispuniti online obrazac u kojem ćeš se ukratko predstaviti i opisati razloge zašto smatraš da si pravi izbor za ambasadora našeg brenda. Ako procijenimo da ispunjavaš sve kriterije, odnosno da si pravi "fit" za nas, pozvat ćemo te na suradnju. Pošalji svoju prijavu >>OVDJE<<.
100% sigurno online plaćanje
Izračunato na blagajni