BAM Mješavina za sladoled je odlična smjesa za pripremu sladoleda i sladolednih slastica kod kuće. Mješavina stvara ukusan, pahuljast i lagan domaći sladoled, za koji nam uopće ne treba aparat za izradu sladoleda. Priprema ovog sladoleda vrlo je jednostavna jer se mješavina za sladoled jednostavno pomiješa s utučenim slatkim vrhnjem. U naš BAM sladoled možete po ukusu dodati pastu od vanilije za sladoled s okusom vanilije ili razne dodatke za sladoled s okusom. Naši namazi odlično se slažu sa sladoledom - Čokoladni, od Lješnjaka ili Pistacija! U BAM Mješavinu za sladoled možete dodati i dno od keksa ili biskvit, crispyje, razne voćne piree, preljeve i ostale dodatke po ukusu. Možete pripremiti različite sladoledne slastice, poput torti i slastica u čašama.
Robna marka BAM by Mojačokolada.hr linija je vrhunskih proizvoda za pečenje i pripremu slastica. BAM proizvodi su namijenjeni pripremanju vrhunskih slastica i ostalih jela i u vlastitoj kuhinji, lijepog su izgleda i iznimnog okusa. Želite bogat okus i brzu te jednostavnu pripremu domaćeg sladoleda, bez aparata za sladoled? Za vas smo pripremili odličnu mješavinu za domaći sladoled.
BAM mješavina za sladoled (150 g) će vas oduševiti svojom jednostavnom i iznimno brzom pripremom, idealnom za one slučajeve kada žurite s pripremom slastica za neočekivani događaj ili posjet. Mješavina će stvoriti delikatan i pahuljast sladoled koji možete koristiti i za pripremu slastica, poput torti i slastica u čaši. BAM sladoledu možete dodati razne dodatke po ukusu, kao što su pasta od vanilije, naši odlični namazi - Čokoladni, od Lješnjaka ili Pistacija, razni pirei i preljevi, keksi ili biskvit, crispyi i drugi dodaci po ukusu. Od BAM mješavine za sladoled možete pripremiti i razne sladoledne slastice, odlična je za torte i slastice u čašama.
Mogućnosti za uporabu je puno, pustite mašti na volju i pripremite odlične slastice.
Šećer, dekstroza, sušeni glukozni sirup, biljne masti (palmina mast, masnoća palminih jezgri), sirutka u prahu, maltodekstrin, emulgatori: E472a, E471, životinjska želatina, mliječne bjelančevine, arome.
Može sadržavati tragove soje, jaja, badema, lješnjaka, oraha, pistacija, kikirikija i sezama.
Mješavinu za sladoled čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostora ne bi trebala biti veća od 25°C, a Mješavina za sladoled izložena izravnom svjetlu. Izbjegavajte čuvanje u hladnjaku.
Za pripremu manjih količina možete po potrebi prilagoditi količinu smjese i slatkog vrhnja.
Čoko savjet: U sladoled možete dodati naš odlični namaz od čokolade, lješnjaka ili pistacija, voćni pire, pastu od vanilije ili ostale dodatke po ukusu. Pripremljen sladoled držite u zamrzivaču.
“Odlično, ker imamo sladoledomat in je kot nalašč za hitro pripravo.”
“Great because we have an ice cream maker and it''s perfect for a quick preparation.”
“Top”
“Top”
“nikoli prej se nisem delala sladoleda s to pripravljeno mesanjco, zato se bolj navdusena!!! Res odlicno!!!Letosnje poletje ne bo manjkala v moji shrambi!!!”
“I've never made ice cream with this mix before, so I'm even more excited!!! Really excellent!!!It will not be missing in my pantry this summer!!!”
“Super,top izdelek za domač sladoled”
“Great, top product for homemade ice cream”
“Nisem še poskusila. ”
“I haven't tried it yet.”
“5 super”
“”
“/”
“”
“nisem še preizkusila vendar verjamem da boo odlično ”
“”
“Z njeno pomočjo nastane super domači sladoled ;)”
“”
“Naredila z vaniljevo pasto in crispiji,bozanski sladoled!”
“”
“Odlično”
“”
“super kremsat sladoled ”
“”
“Nastal je odlicen sladoled!”
“”
“Super hitro, enostavno da lahko sodelujejo otroci in dodajo kar želijo :) ”
“”
“Hitro in enostavno za pripravo! Okus je odličen.”
“”
“Še nisem stestirala. Bom pa kmalu. ”
“”
“Super”
“”
“/”
“”
“5”
“”
“Super-enostavno in okusno”
“”
“Še pride na vrsto.... ”
“”
“10/10”
“”
“Top..hitro ..enostavno...slastno”
“”
“zelo okusen dodatek za k sladoledu, res mu izboljša okus.”
“”
“Ravno prav kremast. ”
“”
“Nisem se uporabila”
“”
“Zelo enostavno za izdelavo super sladoleda”
“”
“Super za takrat ko nimaš časa za klasičen sladoled.”
“”