100% sigurno online plaćanje
BAM mliječna čokolada vrhunska je mliječna čokolada koja sadrži barem 35,1 % kakao dijelova. Pripremili smo manje pakiranje koje je savršeno ako vam za pripremu slastica treba manja količina čokolade. Praktično manje pakiranje čokoladnih kapljica prikladno je za putovanja, a možete ih ponijeti i na posao jer se odlično slažu s raznim voćem i drugim vrstama međuobroka. Lagana, kremasta mliječna čokolada s daškom karamele odlična je kao glavni sastojak čokoladnog moussea, preljeva za sladoled ili drugih kremastih čokoladnih struktura. Čokolada NE sadrži gluten.
Kolekciju čokoladnih i kakao proizvoda za pripremu slastica BAM sastavili smo od pažljivo izabranih čokolada te kakaa belgijskog proizvođača Cacao Barry, vrhunske kvalitete i prevjereno odličnog okusa. BAM proizvodi namijenjeni su pripremi vrhunskih slastica odličnog izgleda i iznimnog okusa, također doma. U kolekciji BAM nalazi se i izvrsna mliječna čokolada u kapljicama.
BAM mliječna čokolada (250 g) zadivit će vas svojom vrhunskom kvalitetom. Praktično manje pakiranje savršeno je kad vam treba manja količina čokolade za pripremu slastica ili je želite ponijeti sa sobom na put. Idealna je za pripremu krema, ganachea, moussea, sladoleda, keksa, biskvita i ostalih kremastih čokoladnih struktura. Može se upotrijebiti i za modeliranje te pripremu čokoladnih ukrasa. Čokolada sadrži najmanje 35,1 % kakao dijelova, pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se očituje u izvornom okusu čokolade. Izuzetno je kremasta i ima fini karamelasti okus.
Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.
Autor fotografija: Urška Fartelj in Eva Veber
Šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, kakao masa, emulgator: sojin lecitin, prirodna aroma vanilije.
Kakao dijelovi najmanje 35,1%, najmanje 21,8% mliječnih dijelova i najmanje 6% mliječnih masti.
Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.