BAM namaz od kave i lješnjaka oduševit će sve ljubitelje aromatične kave. Sa svojim izvrsnim okusom kave i lješnjaka i vrlo kremastom strukturom izvrstan je na kruhu, palačinkama, a savršen je i za pripremu ukusnih slastica. Možete napraviti odličnu kremu za torte, kremasti mousse, napuniti kroasane i pite ili ga dodati sladoledu. Toliko je dobar da ćete ga rado jesti na žlicu! Sadrži najmanje 30 % prženih i pažljivo odabranih lješnjaka fino samljevenih u pastu, koja se zatim obogaćuje pravom kavom, što namazu daje prvoklasni okus kave. Proizvod ne sadrži gluten.
Za sve ljubitelje čokoladnih namaza i namaza od orašastih plodova u online trgovini MojaČokolada.hr pripremili smo kolekciju vrhunskih namaza koji vas svojim odličnim okusom zasigurno neće ostaviti ravnodušnima. Namazi su izrađeni prema odličnom receptu od kojeg nastaje iznimno kremasta i glatka tekstura te autentičan okus prženih pistacija.
BAM namaz od kave i lješnjaka (200 g) sadrži najmanje 30 % odličnih prženih lješnjaka. Kombinacija paste od lješnjaka, aromatične kave i kremastog mlijeka daje izvrstan, kremasti namaz koji se odmah može uvrstiti u jelovnik. Može dati poseban okus doručku, užini ili večeri, a izvrsno funkcionira i kao dodatak desertima. Namaz ne sadrži palmino ulje, isto tako je i bez glutena, pa svatko tko izbjegava gluten može slobodno posegnuti za njim. BAM namaz od kave i lješnjaka idealan je za pripremu vrhunskih krema i mousseova. Može se dodati kao nadjev u kroasane, pite i druga peciva ili se jednostavno namazati na kruh i palačinke odnosno dodati sladoledu i voću.
Mogućnosti su beskonačne, prepustite se mašti i okusima!
Pasta od lješnjaka (min. 30% lješnjaka), šećer od šećerne trske, suncokretovo ulje, biljne masti (suncokretovo ulje, kakao maslac), obrano mlijeko u prahu, djelomično odmašćeno lješnjakovo brašno (5%), mikronizirana kava (4%).
Može sadržavati tragove badema, pistacija, oraha, američkih oraha, orašastih plodova Queenslanda, indijskih oraščića, sezama i soje.
Namaz čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostora ne bi trebala biti veća od 25°C, a namaz izložen izravnom svjetlu. Izbjegavajte čuvanje u hladnjaku.
“Najljubša.”
“Favourite.”
“Kakavovo dobro.”
“”
“Odličen namaz.”
“”
“najraje ga je moj mož”
“my husband likes to eat it the most”
“Odlična čokolada”
“”
“Njami...”
“”
“Odlično”
“”
“Odlično!”
“”
“Vrhunsko”
“”
“Odlično”
“”
“.”
“”
“Najboljši namaz!!”
“”
“Super, okusnno 😋😋😋😋”
“”