100% sigurno online plaćanje
BAM preljev Kokos s vaflima krema je u kojoj se isprepliću okus bijele čokolade i kokosovih pahuljica. Okus savršeno poboljšavaju ukusni i hrskavi vafli. Preljev je pogodan i za pečenje i za zamrzavanje, tako da se izvrsno slaže s BAM smjesom za sladoled, a možete ga koristiti i za pripremu ukusnih i kremastih sladoleda na štapiću. Kao nadjev u palačinkama nadmašuje gotovo svu konkurenciju, a izvrstan je i kao punjenje za torte ili druge slastice.
Robna marka BAM by Mojačokolada.hr linija je vrhunskih proizvoda za pečenje i pripremu slastica. BAM proizvodi su namijenjeni pripremanju vrhunskih slastica i ostalih jela i u vlastitoj kuhinji, lijepog su izgleda i iznimnog okusa. Želite bogat okus i brzu te jednostavnu pripremu vaših slastica? Za vas smo pripremili izvrsne preljeve.
BAM preljev Kokos s vaflima (200 ml) oduševit će svojim prepoznatljivim okusom bijele čokolade i egzotičnih kokosovih pahuljica. Ukusnoj kremi dodani su i ukusni i hrskavi vafli koji dodatno obogaćuju okus i teksturu preljeva. Kombinacija bijele čokolade, kokosovih pahuljica i hrskavih vafla stvara kremastu strukturu koja je izvrsna kao punjenje za razne slastice ili će svojim blago egzotičnim okusom obogatiti okus sladoleda. Postat će neizostavan dodatak nadjevu za palačinke ili kao punjenje u kroasanima. Možete ga koristiti za izradu poznatih tortica na štapiću ili ga jednostavno namazati na kruh.
Proizvodi za pečenje BAM namijenjeni su svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.
Šećer, biljno ulje (suncokretovo), obrano mlijeko u prahu, sirutka u prahu (mlijeko), kokosove pahuljice, vafli (pšenično brašno, palmino ulje, sol, ekstrakt ječmenog slada, prašak za pecivo: soda bikarbona), emulgator: sojin lecitin, antioksidans: ekstrakt ružmarina.
Proizvod može sadržavati tragove jaja, kikirikija i drugih orašastih plodova.
Preljev čuvamo na temperaturi od 5 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostora ne bi trebala biti veća od 25°C, a preljev izložen izravnom svjetlu. Izbjegavajte čuvanje u hladnjaku.