BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA12 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • Preporučujemo
  • Bez glutena
  • Vegan
preljev mango 200 g
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Preljev Mango, 200 g

(136 Ocjena)
Na zalihama
Odabrana količina nije na zalihama
4,90 €
s PDV

BAM Mango preljiv voćni je pripravak koji sadrži 70% sočnog, slatkog i osvježavajućeg manga. Preljev sa svojom kremastom i slatkom strukturom pogodan je za začin ljetnih slastica, poput lakih kriški ili preljev cheescake torte. Lako se povezuje s grčkim jogurtom ili začini okus dosadnog mliječnog sladoleda. Zbog osvježavajućeg okusa preljev od manga prikladan je i za pripremu osvježavajućih koktela, koji su nezaobilazno piće za ljetne vrtne zabave, a možete ga koristiti i za pripremu drugih osvježavajućih napitaka. Dodajte ga u smoothie ili jednostavno prelijte preko svojih omiljenih žitarica za doručak. Proizvod je bez glutena.

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Premium kvaliteta

Više od 70% manga

Podrijetlo: Slovenija

Robna marka BAM by Mojačokolada.hr linija je vrhunskih proizvoda za pečenje i pripremu slastica. BAM proizvodi su namijenjeni pripremanju vrhunskih slastica i ostalih jela i u vlastitoj kuhinji, lijepog su izgleda i iznimnog okusa. Želite bogat okus i brzu te jednostavnu pripremu vaših slastica? Za vas smo pripremili izvrsne preljeve.

BAM Mango preljev (200 g) impresionirat će vas izraženim i osvježavajućim okusom sočnog i slatkog manga. Pripravak od voća napravljen je od najmanje 70% manga i tako se pokazao kao izvrsno punilo za razne deserte ili će zadiviti svojim izražajnim okusom ili kao preljev obogatiti okus sladoleda, torta ili brzo pripremljenih kriški. Također ga možete koristiti za pripremu koktela, koji su nezaobilazno piće za vrtne zabave, ili za obogaćivanje okusa moussa i drugih krema. Budući da je mango voće koje se može pohvaliti kremastom strukturom i slatkim okusom, možete ga uzeti i na posao te njime začiniti poslovne zalogaje ili se osvježiti njime na žlicu. Proizvod je bez glutena.

Proizvodi za pečenje BAM namijenjeni su svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i".

Sastojci
Pulpa manga (70%), šećer, voda, modificirani kukuruzni škrob (E 1442), kiselina (limunska kiselina), konzervans (E202).
Uvjeti čuvanja

Preljev čuva se na hladnom mjestu, na temperaturi do 20 °C, na suhom i tamnom mjestu. Sobna temperatura nikada ne smije prelaziti 20 °C, a proizvod ne smije biti izložen izravnoj sunčevoj svjetlosti. Nakon otvaranja, čuvajte dobro zatvoreno, u hladnjaku i potrošite u roku od 5 dana.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost609 kJ / 144 kcal
  • Masti0,0 g
    Od toga zasićene 0,0 g
  • Ugljikohidrati33 g
    Od toga šećer 33 g
  • Vlakna0 g
  • Bjelančevine0,9 g
  • Sol0 g

Predviđena isporuka:

29. 05. 2024 - 31. 05. 2024
  • Cijena poštarine:+ 3,90 €
  • Neto težina:200 g
  • Dimenzije:8,1 cm x 7,2 cm
  • 100% sigurna kupnja
  • 100% garancija na zadovoljstvo
  • Besplatna brza dostava
  • Plaćanje je moguće i pouzećem
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Creme Brulée s BAM mango preljevom

Creme brulee je klasični francuski desert poznat po svojoj kremastoj teksturi i hrskavoj karameliziranoj kori.

Mango Panna Cotta

Pripremite se za slasno uživanje uz ovaj osvježavajući i kremasti desert - panna cottu od manga.

Basque cheesecake

Baskijski kolač od sira, poznat i kao San Sebastian kolač od sira, popularan je desert koji potječe iz prekrasne baskijske regije u Španjolskoj. Ova posebna poslastica osvojila je srca ljudi diljem svijeta zbog svoje rustikalne teksture, kremaste unutrašnjosti i bogatog okusa.

Torta od manga

Prepustite se tropskom užitku raskošne torte od manga, gdje su vlažni slojevi biskvita od manga nadopunjeni raskošnim nadjevom od kreme od manga, stvarajući ukusnu poslasticu koja pršti voćnim okusima.

Čokoladni souffle s mangom

Čokoladni souffle s mangom slastica je koja spaja bogate, dekadentne okuse čokolade sa slatkim i osvježavajućim okusom svježeg manga. Kada govorimo o ovoj slastici, govorimo o klasičnoj francuskoj slastici koja se priprema od rahle i prozračne čokoladne podloge koja je ispunjena okusom manga.

Kocke s mangom i malinom

Svježe, ljetne i potpuno voćne. Sastoje se od biskvita od badema, kreme od malina, kreme od manga i želea od malina i manga. Naresci su pravi izbor kada želite nešto baš voćno i osvježavajuće. Unatoč tome što i maline i mango imaju poseban okus, u slasticama se slažu i više nego savršeno.

Torta Pavlova sa zimskim voćem

Ako nikada prije niste probali tortu Pavlova, možda upravo pregledavate ovaj recept i razmišljate što je pak to? Torta Pavlova, nazvana po slavnoj ruskoj balerini Ani Pavlovoj, u osnovi je velika beze kora prelivena tučenim vrhnjem i voćem. Torta Pavlova izuzetno je popularna u Australiji, a polako ulazi i u američku i našu kulturu. Priznajemo, torta Pavlova ubraja se u one torte čija je priprema zahtjevnija i za koju je načelno potrebno i poprilično slastičarskog umijeća. Ali ništa strašno! Pripremili smo vam par savjeta kako bi torta ispala točno onako kako treba.Jaja istucite prije no što dodate šećer. Torta Pavlova sastoji se od beze kore i osim tučenih bjelanjaka ne sadrži nikakva druga sredstva za dizanje, pa se bjelanjci moraju dobro istući prije no što se dodaju drugi sastojci. Bjelanjke tucite dok ne dobijete mekani snijeg, a zatim dodajte šećer. Nastavite tući bjelanjke dok ne dobijete čvrsti snijeg. Beze se polako peče na niskoj temperaturi. Kako beze ne bi puknuo, mora se na niskoj temperaturi peći približno sat vremena, a potom se pećnica isključi i beze se još sat vremena ostavi u toploj pećnici. To će potpuno osušiti beze i pomoći mu da se ohladi bez pucanja. Torta Pavlova sastavlja se tek kad je beze potpuno hladan. Topli beze neće biti dovoljno čvrst, a tučeno vrhnje koje se dodaje kasnije postat će tekuće. Važnu ulogu u pripremi imat će i BAM pasta od vanilije. Pasta od vanilije ne sadrži alkohol i pripremljena je od pravog ekstrakta Bourbon vanilije s Madagaskara uz dodatak sjemenki vanilije koje će slastici dati i atraktivan izgled.

Mousse s bijelom čokoladom i preljevom od manga

Rolada s nadjevom od manga

Mangomisu

Mangomisu može biti i lagana slastica s daškom klasičnog tiramisua. Osim toga, ovaj mangomisu bit će i „kid friendly desert”! Za pripremu ćemo upotrijebiti BAM preljev Mango koji će vas oduševiti svojim osebujnim i osvježavajućim okusom slatkog manga. Mangomisu ili mango-tiramisu kombinacija je klasične talijanske slastice, no u mangomisu se umjesto čokolade dodaje tropsko voće kao što su ploške manga. Mangomisu može biti i lagana slastica s daškom klasičnog tiramisua. Osim toga, ovaj mangomisu bit će i „kid friendly desert”! Za pripremu ćemo upotrijebiti BAM preljev Mango koji će vas oduševiti svojim osebujnim i osvježavajućim okusom slatkog manga.

Mousse od manga

Ovaj put ćemo mousse od manga pripremiti bez jaja i bez kuhanja. Ova verzija umjesto jaja — ili želatine ili agar agara — sadrži samo tri zdrava sastojka za najlakši, najukusniji odvažni mousse od manga: potrebni su vam svježi mango, vrhnje i med. To je to! 

Hruskave pločice od manga

Pločice od manga možete pripremiti i kad ste u velikoj žurbi jer su vrlo jednostavne za napraviti. Prije same pripreme dajemo još par jednostavnih savjeta i trikova kako bi priprema bila uistinu brza i laka.

Krafne, a što s bjelanjcima?

Dobro, pred vama su domaće krafne, ovaj put punjene kremom od vanilije. Što s bjelanjcima koji su ostali od pripreme krafni? Često se dogodi da nam ostane puna posuda bjelanjaka od pripreme slastice ili nekog drugog jela, primjerice tjestenine. Mogu se upotrijebiti za pripremu raznih slastica, pa s vama dijelimo ideju kako ih iskoristiti. Pripremili smo recept za koji smo sigurni da ga se još niste dosjetili, ali njegova je priprema potpuno jednostavna.

Pahuljasti vafli recept

Pahuljasti vafli izvrsna su ideja za uživanje u lijenim jutrima. Sama priprema je brza, a okus u kombinaciji s BAM namazima je nezaboravan. Mnogi misle da je priprema mase za pahuljaste vafle jednaka masi za palačinke, no to nije posve točno. U pripremi mase za vafle koristimo nekoliko jaja više koja im daju hrskavu vanjštinu, sa sočnom unutrašnjošću poput kreme i s mnogo velikih zračnih džepova. 

Čokoladna tjestenina u voćnoj fantaziji

Kuharski majstor Elvis Kudič za vas je pripremio vrhunski recept za čokoladnu tjesteninu u voćnoj fantaziji. Prepustite se voćnim okusima sočne breskve u kombinaciji sa slatkom karamelom i blagom gorčinom pravog kakaa. Savršena ideja za iduću slasticu!

Veganska čokoladna rolada bez jaja i mlijeka

Ukusna hrana bez glutena

Bezglutenska dijeta je pristup prehrani koji isključuje gluten – protein koji se nalazi u žitaricama kao što su pšenica, ječam, raž i zob (iako je zob sama bez glutena, može biti kontaminirana glutenom tijekom procesa prerade). Ova dijeta neophodna je za osobe s celijakijom, osjetljivošću na gluten ili alergijom na gluten.

Muffini, popularni desert ili slani zalogaj

Muffini su ukusni kolači u kojima uživaju ljudi diljem svijeta. Dolaze u raznim okusima i često se spajaju s doručkom ili desertom. U ovom članku otkrivamo podrijetlo muffina, mjesta na kojima se često jedu, različite nadjeve za muffine i jela koja su različiti derivati ​​muffina.

Tropsko voće i ljetni deserti

U ovom članku otkrivamo kako napraviti najbolje ljetne slastice s tropskim voćem, koje je tropsko voće najpopularnije i kako se može koristiti u slasticama.

Pahuljaste palačinke u svim svojim varijantama

Palačinke, popularno međunarodno jelo, izvrstan su izbor za brzi desert ili čak slano jelo. Poznajemo mnogo varijanti palačinki s različitim nadjevima. U ovom članku otkrivamo vam kako pripremiti najbolje tijesto za palačinke, da budu lagane, rahle i koji će se nadjevi savršeno uklopiti u tijesto.RECEPT ZA AMERIŠKE PALAČINKE

Cheesecake, jednostavna slastica, koja će te impresionirati

Mango u desertima

Prikaži više recepata
Prikaži manje recepata
5,00
( 136 Ocjena)
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

“Odličan”

“Odličan”

countryAna Dražić D., 21.05.2024
Prikaži original

“10”

“10”

countryNina S., 11.05.2024
Prikaži original
countryVlatka B., 25.04.2024

“Jako ukusno i fantastično za razne deserte, prezadovoljna. Najbolja je krema od vanilije. Napravili pitu s kremom i ukrasili svježim jagodama. Svi su bili oduševljeni.”

“Zelo okusno in fantasticno za razne sladice, zelo zadovoljna. Vanilijeva krema pa najboljsa. Naredila pito s kremo in vmes vmesala sveze jagode in se po vrhu. Vsi navduseni.”

countryBrigita B., 24.04.2024
Prikaži original
countryLeida M., 15.01.2024
countryTjaša P., 08.01.2024
countryMaša B., 27.12.2023

“ukusno”

“ukusno”

countryNADA T., 20.12.2023
Prikaži original
countryMarina T., 15.12.2023
countryMelinda ?., 23.11.2023
countryErika V., 23.11.2023
countryMajda K., 10.11.2023
countryDoris T., 07.11.2023
countryDamjana P., 03.11.2023
countryTina Z., 21.10.2023
countryŠtefka M., 21.10.2023
countryNataša K., 21.10.2023
countryTajda F., 04.08.2023
countryManca K., 25.07.2023
countryDamjana P., 05.07.2023

“Korišten za vikend”

“Uporabljen za vikent”

countryDamjana P., 05.07.2023
Prikaži original
countrySara Z., 31.05.2023
countryMartina M., 30.05.2023

“Vrlo praktično, ukusno”

“Zelo praktičen, okusen”

countryNataša K., 25.05.2023
Prikaži original
countryAnja K., 17.05.2023

“Stvarno korisno za preljev ili dodatak kremi, odličan okus👍”

“Res uporabno za preliv ali pa dodatek kremi super okus👍”

countryLeonida P., 11.05.2023
Prikaži original
countryPatricija R., 06.05.2023

“Redovito kupujem ovaj proizvod od vas.”

“Redno kupujem pri vas ta izedek.”

countryIRENA S., 25.04.2023
Prikaži original
countryVanja O., 14.04.2023
countryGabrijela B., 07.04.2023

“5+dobra ”

“5+dobra ”

countryGabrijela B., 07.04.2023
Prikaži original
countryAnina P., 06.04.2023
countryPolona ?., 03.04.2023
countryMarija S., 18.01.2023
countryDamijan P., 14.01.2023

“Super ”

“Super ”

countryMartina H., 12.01.2023
Prikaži original

“Jedan od najboljih preljeva ikada”

“Eden najbojsih prelivov ever”

countryBreda P., 25.12.2022
Prikaži original

“Božansko”

“Božansko”

countrySaša D., 21.12.2022
Prikaži original
countryAnita U., 20.12.2022
countryAlenka Z., 20.12.2022

“Koristit ću ga preko vikenda”

“Cez vikend bom uporBilLa”

countryMeri K., 08.12.2022
Prikaži original

“Između kreme sam stavila preljev od manga. Krema je bila jako ukusna, ali sljedeći dan mango više nije bio ukusan. Krema je napravljena od mascarponea, jogurta, vrhnja, želatine, preljeva od manga. Ne znam zašto?”

“Mangov preliv sem dala med kremo. Krema je bila zelo okusna a naslednji dan pa se manga ni več okusilo. Krema je bila iz maskarpone, jogurt, smetana, želatina, mangov preliv. Ne vem za kaj? ”

countryIrena C., 28.11.2022
Prikaži original
countryDavorka T., 23.11.2022
countryTanja H., 15.11.2022
countryKarmen B., 10.11.2022

“Ukusno, stvarno je dobro😋”

“Njami,res je dober😋”

countryJANA ?., 09.11.2022
Prikaži original
countryKarmen K., 08.11.2022
countryDenis S., 07.11.2022
countryDenis S., 07.11.2022
countryUrška J., 02.11.2022
countryUrška J., 02.11.2022
countryUrška J., 02.11.2022
countryAndreja ?., 25.10.2022
countryAndreja ?., 25.10.2022
countrySaša L., 25.10.2022
countryVioleta K., 25.10.2022
countryMartina V., 21.10.2022
countryNatalia S., 20.10.2022
countryMartina V., 18.10.2022
countryMaja K., 12.10.2022
countryBernarda M., 11.10.2022
countryAleksandra Z., 11.10.2022
countryJožef B., 09.10.2022
countryNika ?., 05.10.2022
countryMira V., 04.10.2022
countryMira V., 04.10.2022
countryGABI B., 27.09.2022
countryRomina P., 26.09.2022
countryErika V., 13.09.2022
countryIris Sculac O., 10.09.2022
countryTanya B., 08.09.2022
countryLivija P., 06.09.2022
countryAna M., 03.09.2022
countryJudita K., 01.09.2022
countryMaja J., 01.09.2022
countryIris Sculac O., 31.08.2022
countryANDREJA K., 30.08.2022
countrySonja L., 21.08.2022
countryAnita M., 18.08.2022
countryRenata K., 18.08.2022

“Odličan preljev za sladoled.”

“Odličen preliv za sladoled.”

countryBlanka B., 18.08.2022
Prikaži original
countrySanja L., 17.08.2022
countryINGRID P., 16.08.2022
countryAnica Z., 16.08.2022
countryAndreja J., 16.08.2022
countryDarja K., 09.08.2022
countryMojca B., 06.08.2022
countrySilvija D., 06.08.2022
countryMonika P., 22.06.2022
countrysvetlana l., 26.05.2022
countryTatjana M., 26.05.2022
countryBreda P., 15.05.2022
countryMari L., 09.05.2022
countryRenata K., 28.04.2022
countryMarija N., 22.04.2022
countrynataša o., 13.04.2022
countryZorica A., 16.03.2022
countryEdita L., 10.03.2022
countryDamjan T., 10.03.2022
countryAndreja S., 23.02.2022
countryManica K., 16.02.2022
countryKlavdija S., 30.01.2022
countryTaja N., 27.01.2022
countryNejka V., 31.12.2021
countryKarin M., 07.12.2021
countryTina K., 11.11.2021
countryPetra R., 26.09.2021
countryUrša P., 16.09.2021
countryNataša P., 29.07.2021
countryAleksandra K., 19.07.2021
countryNataša M., 03.06.2021
countryPetra L., 10.04.2021
countryVida V., 29.03.2021
countryAnja ?., 04.03.2021
countryMateja B., 18.01.2021
countryPeter K., 09.01.2021
countryLidija V., 24.11.2020
countryIrena S., 03.11.2020
countryTatjana K., 03.11.2020
countryMarjana ?., 12.10.2020
countryNastja M., 10.10.2020
countryTina B., 13.09.2020
countryMarija S., 03.09.2020
countryFranja P., 02.09.2020
countryMajda C., 31.08.2020
countryBreda ?., 22.06.2020
countryMATEJA T., 20.06.2020
countryBranka P., 16.06.2020
countryPolona D., 22.05.2020
countryJulijana H., 17.05.2020
countryAnja T., 11.05.2020
countryMojca R., 08.04.2020
countryBožana L., 28.02.2020
countryNina S., 22.02.2020
countryMonika P., 07.02.2020
countryIda G., 02.02.2020
Prikaži više recenzija
Prikaži manje recenzija
Tražiš dodatne informacije o proizvodu?
Napiši pitanje
Potvrdite da niste robot.
Pitanje je uspješno poslano
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual
4,90 €