Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • Preporučujemo
  • Vegan
  • Bez glutena
preljev mango 200 g
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Preljev Mango, 200 g

(127 Ocjena)
Na zalihama
Odabrana količina nije na zalihama
4,90 €
s PDV

BAM Mango preljiv voćni je pripravak koji sadrži 70% sočnog, slatkog i osvježavajućeg manga. Preljev sa svojom kremastom i slatkom strukturom pogodan je za začin ljetnih slastica, poput lakih kriški ili preljev cheescake torte. Lako se povezuje s grčkim jogurtom ili začini okus dosadnog mliječnog sladoleda. Zbog osvježavajućeg okusa preljev od manga prikladan je i za pripremu osvježavajućih koktela, koji su nezaobilazno piće za ljetne vrtne zabave, a možete ga koristiti i za pripremu drugih osvježavajućih napitaka. Dodajte ga u smoothie ili jednostavno prelijte preko svojih omiljenih žitarica za doručak. Proizvod je bez glutena.

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Premium kvaliteta

Više od 70% manga

Podrijetlo: Slovenija

Robna marka BAM by Mojačokolada.hr linija je vrhunskih proizvoda za pečenje i pripremu slastica. BAM proizvodi su namijenjeni pripremanju vrhunskih slastica i ostalih jela i u vlastitoj kuhinji, lijepog su izgleda i iznimnog okusa. Želite bogat okus i brzu te jednostavnu pripremu vaših slastica? Za vas smo pripremili izvrsne preljeve.

BAM Mango preljev (200 g) impresionirat će vas izraženim i osvježavajućim okusom sočnog i slatkog manga. Pripravak od voća napravljen je od najmanje 70% manga i tako se pokazao kao izvrsno punilo za razne deserte ili će zadiviti svojim izražajnim okusom ili kao preljev obogatiti okus sladoleda, torta ili brzo pripremljenih kriški. Također ga možete koristiti za pripremu koktela, koji su nezaobilazno piće za vrtne zabave, ili za obogaćivanje okusa moussa i drugih krema. Budući da je mango voće koje se može pohvaliti kremastom strukturom i slatkim okusom, možete ga uzeti i na posao te njime začiniti poslovne zalogaje ili se osvježiti njime na žlicu. Proizvod je bez glutena.

Proizvodi za pečenje BAM namijenjeni su svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i".

Sastojci

Mango (70 %), šećer, kukuruzni škrob, regulator kiselosti: limunska kiselina, konzervans: natrijev benzoat (>1 %), prirodna aroma (>1 %).

Proizvod može sadržavati tragove soje, sezama, stevije, kikirikija i drugih orašastih plodova.

Uvjeti čuvanja

Preljev čuva se na hladnom mjestu, na temperaturi do 20 °C, na suhom i tamnom mjestu. Sobna temperatura nikada ne smije prelaziti 20 °C, a proizvod ne smije biti izložen izravnoj sunčevoj svjetlosti. Nakon otvaranja, čuvajte dobro zatvoreno, u hladnjaku i potrošite u roku od 5 dana.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost328 kJ / 78 kcal
  • Masti0,4 g
    Od toga zasićene 0,1 g
  • Ugljikohidrati19,7 g
    Od toga šećer 17 g
  • Vlakna0 g
  • Bjelančevine0,8 g
  • Sol0 g

Predviđena isporuka:

13. 12. 2023 - 15. 12. 2023
  • Cijena poštarine:+ 3,90 €
  • Neto težina:200 g
  • Dimenzije:8,1 cm x 7,2 cm
  • 100% sigurna kupnja
  • 100% garancija na zadovoljstvo
  • Besplatna brza dostava
  • Plaćanje je moguće i pouzećem
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Torta od manga

Prepustite se tropskom užitku raskošne torte od manga, gdje su vlažni slojevi biskvita od manga nadopunjeni raskošnim nadjevom od kreme od manga, stvarajući ukusnu poslasticu koja pršti voćnim okusima.

Čokoladni souffle s mangom

Čokoladni souffle s mangom slastica je koja spaja bogate, dekadentne okuse čokolade sa slatkim i osvježavajućim okusom svježeg manga. Kada govorimo o ovoj slastici, govorimo o klasičnoj francuskoj slastici koja se priprema od rahle i prozračne čokoladne podloge koja je ispunjena okusom manga.

Kocke s mangom i malinom

Svježe, ljetne i potpuno voćne. Sastoje se od biskvita od badema, kreme od malina, kreme od manga i želea od malina i manga. Naresci su pravi izbor kada želite nešto baš voćno i osvježavajuće. Unatoč tome što i maline i mango imaju poseban okus, u slasticama se slažu i više nego savršeno.

Torta Pavlova sa zimskim voćem

Ako nikada prije niste probali tortu Pavlova, možda upravo pregledavate ovaj recept i razmišljate što je pak to? Torta Pavlova, nazvana po slavnoj ruskoj balerini Ani Pavlovoj, u osnovi je velika beze kora prelivena tučenim vrhnjem i voćem. Torta Pavlova izuzetno je popularna u Australiji, a polako ulazi i u američku i našu kulturu. Priznajemo, torta Pavlova ubraja se u one torte čija je priprema zahtjevnija i za koju je načelno potrebno i poprilično slastičarskog umijeća. Ali ništa strašno! Pripremili smo vam par savjeta kako bi torta ispala točno onako kako treba.Jaja istucite prije no što dodate šećer. Torta Pavlova sastoji se od beze kore i osim tučenih bjelanjaka ne sadrži nikakva druga sredstva za dizanje, pa se bjelanjci moraju dobro istući prije no što se dodaju drugi sastojci. Bjelanjke tucite dok ne dobijete mekani snijeg, a zatim dodajte šećer. Nastavite tući bjelanjke dok ne dobijete čvrsti snijeg. Beze se polako peče na niskoj temperaturi. Kako beze ne bi puknuo, mora se na niskoj temperaturi peći približno sat vremena, a potom se pećnica isključi i beze se još sat vremena ostavi u toploj pećnici. To će potpuno osušiti beze i pomoći mu da se ohladi bez pucanja. Torta Pavlova sastavlja se tek kad je beze potpuno hladan. Topli beze neće biti dovoljno čvrst, a tučeno vrhnje koje se dodaje kasnije postat će tekuće. Važnu ulogu u pripremi imat će i BAM pasta od vanilije. Pasta od vanilije ne sadrži alkohol i pripremljena je od pravog ekstrakta Bourbon vanilije s Madagaskara uz dodatak sjemenki vanilije koje će slastici dati i atraktivan izgled.

Mousse s bijelom čokoladom i preljevom od manga

Rolada s nadjevom od manga

Mangomisu

Mangomisu može biti i lagana slastica s daškom klasičnog tiramisua. Osim toga, ovaj mangomisu bit će i „kid friendly desert”! Za pripremu ćemo upotrijebiti BAM preljev Mango koji će vas oduševiti svojim osebujnim i osvježavajućim okusom slatkog manga. Mangomisu ili mango-tiramisu kombinacija je klasične talijanske slastice, no u mangomisu se umjesto čokolade dodaje tropsko voće kao što su ploške manga. Mangomisu može biti i lagana slastica s daškom klasičnog tiramisua. Osim toga, ovaj mangomisu bit će i „kid friendly desert”! Za pripremu ćemo upotrijebiti BAM preljev Mango koji će vas oduševiti svojim osebujnim i osvježavajućim okusom slatkog manga.

Mousse od manga

Ovaj put ćemo mousse od manga pripremiti bez jaja i bez kuhanja. Ova verzija umjesto jaja — ili želatine ili agar agara — sadrži samo tri zdrava sastojka za najlakši, najukusniji odvažni mousse od manga: potrebni su vam svježi mango, vrhnje i med. To je to! 

Hruskave pločice od manga

Pločice od manga možete pripremiti i kad ste u velikoj žurbi jer su vrlo jednostavne za napraviti. Prije same pripreme dajemo još par jednostavnih savjeta i trikova kako bi priprema bila uistinu brza i laka.

Krafne, a što s bjelanjcima?

Dobro, pred vama su domaće krafne, ovaj put punjene kremom od vanilije. Što s bjelanjcima koji su ostali od pripreme krafni? Često se dogodi da nam ostane puna posuda bjelanjaka od pripreme slastice ili nekog drugog jela, primjerice tjestenine. Mogu se upotrijebiti za pripremu raznih slastica, pa s vama dijelimo ideju kako ih iskoristiti. Pripremili smo recept za koji smo sigurni da ga se još niste dosjetili, ali njegova je priprema potpuno jednostavna.

Pahuljasti vafli recept

Pahuljasti vafli izvrsna su ideja za uživanje u lijenim jutrima. Sama priprema je brza, a okus u kombinaciji s BAM namazima je nezaboravan. Mnogi misle da je priprema mase za pahuljaste vafle jednaka masi za palačinke, no to nije posve točno. U pripremi mase za vafle koristimo nekoliko jaja više koja im daju hrskavu vanjštinu, sa sočnom unutrašnjošću poput kreme i s mnogo velikih zračnih džepova. 

Čokoladna tjestenina u voćnoj fantaziji

Kuharski majstor Elvis Kudič za vas je pripremio vrhunski recept za čokoladnu tjesteninu u voćnoj fantaziji. Prepustite se voćnim okusima sočne breskve u kombinaciji sa slatkom karamelom i blagom gorčinom pravog kakaa. Savršena ideja za iduću slasticu!

Veganska čokoladna rolada bez jaja i mlijeka

Prikaži više recepata
Prikaži manje recepata
5,00
( 127 Ocjena)
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
countryMelinda ?., 23.11.2023

“Dober preliv ”

“”

countryErika V., 23.11.2023

“Super izboljšano pecivo”

“”

countryMajda K., 10.11.2023
countryDoris T., 07.11.2023

“Super”

“”

countryDamjana P., 03.11.2023
countryTina Z., 21.10.2023

“Odličen za panakote”

“”

countryŠtefka M., 21.10.2023
countryNataša K., 21.10.2023
countryTajda F., 04.08.2023
countryManca K., 25.07.2023
countryDamjana P., 05.07.2023

“Uporabljen za vikent”

“Used for the weekend”

countryDamjana P., 05.07.2023
Pokaži prijevod
countrySara Z., 31.05.2023
countryMartina M., 30.05.2023

“Zelo praktičen, okusen”

“Very practical, tasty”

countryNataša K., 25.05.2023
Pokaži prijevod
countryAnja K., 17.05.2023

“Res uporabno za preliv ali pa dodatek kremi super okus👍”

“Really useful as a topping or as an addition to cream👍 Great taste👍”

countryLeonida P., 11.05.2023
Pokaži prijevod
countryPatricija R., 06.05.2023

“Redno kupujem pri vas ta izedek.”

“I regularly buy this product from you.”

countryIRENA S., 25.04.2023
Pokaži prijevod
countryVanja O., 14.04.2023
countryGabrijela B., 07.04.2023
countryGabrijela B., 07.04.2023
countryAnina P., 06.04.2023

“Super ”

“”

countryPolona ?., 03.04.2023
countryMarija S., 18.01.2023
countryDamijan P., 14.01.2023
countryMartina H., 12.01.2023

“Eden najbojsih prelivov ever”

“One of the best toppings ever”

countryBreda P., 25.12.2022
Pokaži prijevod

“Božansko”

“Divine”

countrySaša D., 21.12.2022
Pokaži prijevod
countryAnita U., 20.12.2022
countryAlenka Z., 20.12.2022

“Cez vikend bom uporBilLa”

“I'll use it over the weekend”

countryMeri K., 08.12.2022
Pokaži prijevod

“Mangov preliv sem dala med kremo. Krema je bila zelo okusna a naslednji dan pa se manga ni več okusilo. Krema je bila iz maskarpone, jogurt, smetana, želatina, mangov preliv. Ne vem za kaj? ”

“I put the mango topping between the cream. The custard was very tasty but the next day I couldn't taste the mango anymore. The cream was mascarpone, yoghurt, cream, gelatine, mango topping. I don't know why?”

countryIrena C., 28.11.2022
Pokaži prijevod
countryDavorka T., 23.11.2022

“Zelo dober”

“”

countryTanja H., 15.11.2022
countryKarmen B., 10.11.2022

“Njami,res je dober😋”

“Yummy, it's really good😋”

countryJANA ?., 09.11.2022
Pokaži prijevod
countryKarmen K., 08.11.2022
countryDenis S., 07.11.2022
countryDenis S., 07.11.2022
countryUrška J., 02.11.2022
countryUrška J., 02.11.2022
countryUrška J., 02.11.2022
countryAndreja ?., 25.10.2022
countryAndreja ?., 25.10.2022
countrySaša L., 25.10.2022
countryVioleta K., 25.10.2022
countryMartina V., 21.10.2022
countryNatalia S., 20.10.2022
countryMartina V., 18.10.2022
countryMaja K., 12.10.2022
countryBernarda M., 11.10.2022
countryAleksandra Z., 11.10.2022
countryJožef B., 09.10.2022
countryNika ?., 05.10.2022
countryMira V., 04.10.2022

“Ker so vse čokolade izjemnega okusa, predvidevam, da me mango preliv ne bo razočaral . Poskusila sem ga na žlico in je zelo dober. Komaj čakam, da ga uporabim na pecivu ali torti.”

“”

countryMira V., 04.10.2022
countryGABI B., 27.09.2022
countryRomina P., 26.09.2022
countryErika V., 13.09.2022
countryIris Sculac O., 10.09.2022
countryTanya B., 08.09.2022
countryLivija P., 06.09.2022

“5”

“”

countryAna M., 03.09.2022
countryJudita K., 01.09.2022
countryMaja J., 01.09.2022
countryIris Sculac O., 31.08.2022

“Super preliv.”

“”

countryANDREJA K., 30.08.2022
countrySonja L., 21.08.2022
countryAnita M., 18.08.2022
countryRenata K., 18.08.2022

“Odličen preliv za sladoled.”

“An excellent topping for ice cream.”

countryBlanka B., 18.08.2022
Pokaži prijevod

“Okusen”

“”

countrySanja L., 17.08.2022
countryINGRID P., 16.08.2022
countryAnica Z., 16.08.2022

“Super”

“”

countryAndreja J., 16.08.2022
countryDarja K., 09.08.2022
countryMojca B., 06.08.2022
countrySilvija D., 06.08.2022

“Super ”

“”

countryMonika P., 22.06.2022

“pod pričakovanjem”

“”

countrysvetlana l., 26.05.2022

“Super”

“”

countryTatjana M., 26.05.2022

“super izdelek 5”

“”

countryBreda P., 15.05.2022

“Ni še uporabljen”

“”

countryMari L., 09.05.2022

“Pravi okus manga. ”

“”

countryRenata K., 28.04.2022

“Zelo okusen, ”

“”

countryMarija N., 22.04.2022

“super”

“”

countrynataša o., 13.04.2022

“👌”

“”

countryZorica A., 16.03.2022

“Odlicno”

“”

countryEdita L., 10.03.2022

“Okusno”

“”

countryDamjan T., 10.03.2022

“Nismo še odprli”

“”

countryAndreja S., 23.02.2022

“Odličen ”

“”

countryManica K., 16.02.2022

“👍”

“”

countryKlavdija S., 30.01.2022

“Komaj čakam, da spečem Pavlovo in jo prelijem z mangom. ”

“”

countryTaja N., 27.01.2022

“Odlično!”

“”

countryNejka V., 31.12.2021

“Odličen!”

“”

countryKarin M., 07.12.2021

“Odlično!”

“”

countryTina K., 11.11.2021

“Dalec najboljsi preliv”

“”

countryPetra R., 26.09.2021

“Top”

“”

countryUrša P., 16.09.2021

“Super izdelek!”

“”

countryNataša P., 29.07.2021

“super okus”

“”

countryAleksandra K., 19.07.2021

“zelo dobro”

“”

countryNataša M., 03.06.2021

“Slasten 🙂”

“”

countryPetra L., 10.04.2021

“Osvežujoč in odličen.”

“”

countryVida V., 29.03.2021

“Zelo okusen preliv”

“”

countryAnja ?., 04.03.2021

“Odličen!”

“”

countryMateja B., 18.01.2021

“njamiiiii kar na žico!”

“”

countryPeter K., 09.01.2021

“Zal se nisem probala”

“”

countryLidija V., 24.11.2020

“Super”

“”

countryIrena S., 03.11.2020

“5”

“”

countryTatjana K., 03.11.2020

“Slastno”

“”

countryMarjana ?., 12.10.2020

“Super. ”

“”

countryNastja M., 10.10.2020

“božanski okus, struktura, vsestransko uporaben (občasno tudi na žlico!!) ”

“”

countryTina B., 13.09.2020

“*****”

“”

countryMarija S., 03.09.2020

“5”

“”

countryFranja P., 02.09.2020

“5”

“”

countryMajda C., 31.08.2020

“5”

“”

countryBreda ?., 22.06.2020

“4”

“”

countryMATEJA T., 20.06.2020

“Božanski”

“”

countryBranka P., 16.06.2020

“Super”

“”

countryPolona D., 22.05.2020

“Se nisem poskusla ampak misim da bo super”

“”

countryJulijana H., 17.05.2020

“Odlčen! Pravi okus manga!”

“”

countryAnja T., 11.05.2020

“Nesramno dober”

“”

countryMojca R., 08.04.2020

“Top izdelek! ”

“”

countryBožana L., 28.02.2020

“Odličen sladko-kisli preliv za cheesecake.”

“”

countryNina S., 22.02.2020

“Zelo okusno.”

“”

countryMonika P., 07.02.2020

“5”

“”

countryIda G., 02.02.2020
Prikaži više recenzija
Prikaži manje recenzija
Tražiš dodatne informacije o proizvodu?
Napiši pitanje
Potvrdite da niste robot.
Pitanje je uspješno poslano
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual
4,90 €