Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • Bez glutena
  • Preporučujemo
  • Proizvedeno u Sloveniji
preljev mango 200 ml
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Preljev Mango, 200 ml

(103 Ocjena)
Nema na zalihi
4,90 €
s PDV

BAM Mango preljiv voćni je pripravak koji sadrži 70% sočnog, slatkog i osvježavajućeg manga. Preljev sa svojom kremastom i slatkom strukturom pogodan je za začin ljetnih slastica, poput lakih kriški ili preljev cheescake torte. Lako se povezuje s grčkim jogurtom ili začini okus dosadnog mliječnog sladoleda. Zbog osvježavajućeg okusa preljev od manga prikladan je i za pripremu osvježavajućih koktela, koji su nezaobilazno piće za ljetne vrtne zabave, a možete ga koristiti i za pripremu drugih osvježavajućih napitaka. Dodajte ga u smoothie ili jednostavno prelijte preko svojih omiljenih žitarica za doručak. Proizvod je bez glutena.

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Premium kvaliteta

Prikladno za poklon

Robna marka BAM by Mojačokolada.hr linija je vrhunskih proizvoda za pečenje i pripremu slastica. BAM proizvodi su namijenjeni pripremanju vrhunskih slastica i ostalih jela i u vlastitoj kuhinji, lijepog su izgleda i iznimnog okusa. Želite bogat okus i brzu te jednostavnu pripremu vaših slastica? Za vas smo pripremili izvrsne preljeve.

BAM Mango preljev (200 ml) impresionirat će vas izraženim i osvježavajućim okusom sočnog i slatkog manga. Pripravak od voća napravljen je od najmanje 70% manga i tako se pokazao kao izvrsno punilo za razne deserte ili će zadiviti svojim izražajnim okusom ili kao preljev obogatiti okus sladoleda, torta ili brzo pripremljenih kriški. Također ga možete koristiti za pripremu koktela, koji su nezaobilazno piće za vrtne zabave, ili za obogaćivanje okusa moussa i drugih krema. Budući da je mango voće koje se može pohvaliti kremastom strukturom i slatkim okusom, možete ga uzeti i na posao te njime začiniti poslovne zalogaje ili se osvježiti njime na žlicu. Proizvod je bez glutena.

Proizvodi za pečenje BAM namijenjeni su svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i".

Sastojci

Mango (70 %), šećer, kukuruzni škrob, regulator kiselosti: limunska kiselina, konzervans: natrijev benzoat (>1 %), prirodna aroma (>1 %).

Proizvod može sadržavati tragove soje, sezama, stevije, kikirikija i drugih orašastih plodova.

Uvjeti čuvanja

Preljev čuva se na hladnom mjestu, na temperaturi do 20 °C, na suhom i tamnom mjestu. Sobna temperatura nikada ne smije prelaziti 20 °C, a proizvod ne smije biti izložen izravnoj sunčevoj svjetlosti. Nakon otvaranja, čuvajte dobro zatvoreno, u hladnjaku i potrošite u roku od 5 dana.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost328 kJ / 78 kcal
  • Masti0,4 g
    Od toga zasićene 0,1 g
  • Ugljikohidrati19,7 g
    Od toga šećer 17 g
  • Vlakna0 g
  • Bjelančevine0,9 g
  • Sol0 g
  • 100% sigurna kupnja
  • 100% garancija na zadovoljstvo
  • Besplatna brza dostava
  • Plaćanje je moguće i pouzećem
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Torta Pavlova sa zimskim voćem

Ako nikada prije niste probali tortu Pavlova, možda upravo pregledavate ovaj recept i razmišljate što je pak to? Torta Pavlova, nazvana po slavnoj ruskoj balerini Ani Pavlovoj, u osnovi je velika beze kora prelivena tučenim vrhnjem i voćem. Torta Pavlova izuzetno je popularna u Australiji, a polako ulazi i u američku i našu kulturu. Priznajemo, torta Pavlova ubraja se u one torte čija je priprema zahtjevnija i za koju je načelno potrebno i poprilično slastičarskog umijeća. Ali ništa strašno! Pripremili smo vam par savjeta kako bi torta ispala točno onako kako treba.Jaja istucite prije no što dodate šećer. Torta Pavlova sastoji se od beze kore i osim tučenih bjelanjaka ne sadrži nikakva druga sredstva za dizanje, pa se bjelanjci moraju dobro istući prije no što se dodaju drugi sastojci. Bjelanjke tucite dok ne dobijete mekani snijeg, a zatim dodajte šećer. Nastavite tući bjelanjke dok ne dobijete čvrsti snijeg. Beze se polako peče na niskoj temperaturi. Kako beze ne bi puknuo, mora se na niskoj temperaturi peći približno sat vremena, a potom se pećnica isključi i beze se još sat vremena ostavi u toploj pećnici. To će potpuno osušiti beze i pomoći mu da se ohladi bez pucanja. Torta Pavlova sastavlja se tek kad je beze potpuno hladan. Topli beze neće biti dovoljno čvrst, a tučeno vrhnje koje se dodaje kasnije postat će tekuće. Važnu ulogu u pripremi imat će i BAM pasta od vanilije. Pasta od vanilije ne sadrži alkohol i pripremljena je od pravog ekstrakta Bourbon vanilije s Madagaskara uz dodatak sjemenki vanilije koje će slastici dati i atraktivan izgled.

Mousse s bijelom čokoladom i preljevom od manga

Rolada s nadjevom od manga

Mangomisu

Mangomisu može biti i lagana slastica s daškom klasičnog tiramisua. Osim toga, ovaj mangomisu bit će i „kid friendly desert”! Za pripremu ćemo upotrijebiti BAM preljev Mango koji će vas oduševiti svojim osebujnim i osvježavajućim okusom slatkog manga. Mangomisu ili mango-tiramisu kombinacija je klasične talijanske slastice, no u mangomisu se umjesto čokolade dodaje tropsko voće kao što su ploške manga. Mangomisu može biti i lagana slastica s daškom klasičnog tiramisua. Osim toga, ovaj mangomisu bit će i „kid friendly desert”! Za pripremu ćemo upotrijebiti BAM preljev Mango koji će vas oduševiti svojim osebujnim i osvježavajućim okusom slatkog manga.

Mousse od manga

Ovaj put ćemo mousse od manga pripremiti bez jaja i bez kuhanja. Ova verzija umjesto jaja — ili želatine ili agar agara — sadrži samo tri zdrava sastojka za najlakši, najukusniji odvažni mousse od manga: potrebni su vam svježi mango, vrhnje i med. To je to! 

Hruskave pločice od manga

Pločice od manga možete pripremiti i kad ste u velikoj žurbi jer su vrlo jednostavne za napraviti. Prije same pripreme dajemo još par jednostavnih savjeta i trikova kako bi priprema bila uistinu brza i laka.

Krafne, a što s bjelanjcima?

Pahuljasti vafli recept

Pahuljasti vafli izvrsna su ideja za uživanje u lijenim jutrima. Sama priprema je brza, a okus u kombinaciji s BAM namazima je nezaboravan. Mnogi misle da je priprema mase za pahuljaste vafle jednaka masi za palačinke, no to nije posve točno. U pripremi mase za vafle koristimo nekoliko jaja više koja im daju hrskavu vanjštinu, sa sočnom unutrašnjošću poput kreme i s mnogo velikih zračnih džepova. 

Veganska čokoladna rolada bez jaja i mlijeka

Prikaži više recepata
Prikaži manje recepata
5,00
( 103 Ocjena)
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

“Eden najbojsih prelivov ever”

Breda P., 25.12.2022

“Božansko”

Saša D., 21.12.2022

“Cez vikend bom uporBilLa”

Meri K., 08.12.2022

“Mangov preliv sem dala med kremo. Krema je bila zelo okusna a naslednji dan pa se manga ni več okusilo. Krema je bila iz maskarpone, jogurt, smetana, želatina, mangov preliv. Ne vem za kaj? ”

Irena C., 28.11.2022

“Njami,res je dober😋”

JANA ?., 09.11.2022

“”

, 07.11.2022

“”

, 07.11.2022

“”

, 25.10.2022

“”

, 25.10.2022

“”

, 08.09.2022

“”

, 06.09.2022

“”

, 18.08.2022

“Odličen preliv za sladoled.”

Blanka B., 18.08.2022

“”

Silvija D., 06.08.2022
Prikaži više recenzija
Prikaži manje recenzija
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual