100% sigurno online plaćanje
BAM preljev Slani karamel svojim bogatim okusom obogaćuje sve sladolede od čokolade ili sladolede s orasima, izvrsno se slaže i s klasičnim sladoledom od vanilije. Dodana sol (fleur de sel) dodatno naglašava okus karameliziranog šećera i zajedno stvaraju preljev koji je zbog svoje kremaste teksture pogodan i za pečenje i za zamrzavanje. Mliječna riža, čokoladni browniji ili palačinke od sada će imati bogatiji okus. Slani karamel možete koristiti i kao preljev za torte ili jesti hladnog na žlicu.
Robna marka BAM by Mojačokolada.hr linija je vrhunskih proizvoda za pečenje i pripremu slastica. BAM proizvodi su namijenjeni pripremanju vrhunskih slastica i ostalih jela i u vlastitoj kuhinji, lijepog su izgleda i iznimnog okusa. Želite bogat okus i brzu te jednostavnu pripremu vaših slastica? Za vas smo pripremili izvrsne preljeve.
BAM preljev Slani karamel (200 g) oduševit će vas svojim bogatim okusom. Krem pripravak izrađen je od karameliziranog šećera i soli. Dodana sol (fleur de sel) dodatno naglašava okus karamela i stvara preljev koji svojom kremastom teksturom obogaćuje sladolede od čokolade, sladolede s orasima ili hladni sladoled od vanilije. Pogodan je i za pečenje i za zamrzavanje. Okus mliječne riže, palačinki ili čokoladnih brownija bit će punijeg okusa ako mu dodate preljev slanog karamela. Također je izvrstan kao preljev prilikom pripreme torti ili kao punjenje za kolačiće i druge sitne kolače. Njime možete preliti pite od jabuka ili ga jednostavno pojesti na žlicu.
Proizvodi za pečenje BAM namijenjeni su svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.
Biljno ulje (suncokretovo), šećer, sirutka u prahu (mlijeko), punomasno mlijeko u prahu, obrano mlijeko u prahu, karamelizirani šećer, fleur de sel (0,4%), kakao u prahu s niskim udjelom masti, emulgator: sojin lecitin, arome, boje: ekstrakt paprike, antioksidans: ekstrakt ružmarina i E304.
Proizvod može sadržavati tragove kikirikija, drugih orašastih plodova, jaja i glutena.
Preljev čuvamo na temperaturi od 5 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostora ne bi trebala biti veća od 25°C, a preljev izložen izravnom svjetlu. Izbjegavajte čuvanje u hladnjaku.