BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • Bez glutena
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Preljev Toffee karamel, 250 g

(108 Ocjena)
Nema na zalihi
9,90 €
s PDV

BAM preljev Toffee karamel obogaćuje okus sladoleda svojim raskošnim okusom, a zbog svoje strukture toffee karamel prikladan je kao nadjev za domaće praline. Od BAM preljeva Slani karamel razlikuje se okusom i strukturom jer se u pripremi upotrebljava kakao maslac koji toffee karamelu daje još kremastiju teksturu. BAM preljev toffee karamel može se i malo zagrijati te se njime može preliti sladoled, svježe pečeni brownie kolači ili palačinke. Preljev je savršen za pripremu slastica u kojima želimo rekreirati poznati okus Snickers čokoladice. Proizvod NE SADRŽI GLUTEN.

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Premium kvaliteta

Jednostavno za upotrebu

Podrijetlo: Italija

BAM je linija vrhunskih proizvoda osmišljena s vizijom da čokoladu vrhunske kvalitete i profesionalne slastičarske proizvode približimo slastičarima amaterima. BAM proizvodi namijenjeni su svima koji i u vlastitoj kuhinji vole izražavati svoju kreativnost s vrlo kvalitetnim sastojcima i profinjenim okusima. BAM preljevima dodajemo novi okus: toffee karamel. Postanite majstor slastičarstva uz nas!

BAM preljev Toffee karamel preljev (250 g) oduševit će vas svojim raskošnim okusom. Kremasti pripravak zbog svoje je kremaste i guste strukture izvrstan kao nadjev za domaće praline. Pun okus preljeva Toffee karamel, koji podsjeća na okus Snickers čokoladice, dodaje okus nadjevima za torte, lako ga možete upotrijebiti kao dodatak doručku, primjerice za žitarice, palačinke ili prozračne vafle. BAM preljev Toffee karamel može se i malo zagrijati te se njime može preliti sladoled, svježe pečeni brownie kolači ili palačinke. Preljev Toffee karamel razlikuje se od preljeva Slani karamel svojom strukturom i načinom pripreme: za pripremu toffee karamela upotrijebili smo i kakao maslac koji daje nešto gušću i kremastiju teksturu. Njime možete unaprijediti okus domaće granole, može se upotrijebiti kao nadjev za macrone ili se može jesti žlicom.

BAM proizvodi za pečenje namijenjeni su svim slastičarima amaterima te profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati točku na „i” uz izvrsne proizvode za pripremu slastica.

Sastojci

Glukozni sirup, zaslađeno kondenzirano obrano mlijeko, šećer, voda, kakao maslac, modificirani škrob, zgušnjivač: agar-agar (E406), arome, emulgatori: mono- i digliceridi masnih kiselina (E471) i suncokretov lecitin (E322), sol, regulator kiselosti: limunska kiselina (E330), konzervans: kalijev sorbat (E202).

Uvjeti čuvanja

Preljev čuvamo na temperaturi od 5 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostora ne bi trebala biti veća od 25°C, a preljev izložen izravnom svjetlu. Izbjegavajte čuvanje u hladnjaku. Za lakšu upotrebu u desertima, zagrijte u mikrovalnoj pećnici ili vodenoj kupelji na 50-55°C.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost1425 kJ / 337 kcal
  • Masti7,1 g
    Od toga zasićene 4,3 g
  • Ugljikohidrati66,3 g
    Od toga šećer 65,4 g
  • Vlakna0 g
  • Bjelančevine2,1 g
  • Sol0,15 g
  • 100% sigurna kupnja
  • 100% garancija na zadovoljstvo
  • Besplatna brza dostava
  • Plaćanje je moguće i pouzećem
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Karamelna ledena kava

Uživanje u osvježavajućoj ledenoj kavi poput je ljetnog rituala koji nas uvijek iznova osvježava i mazi svojom kombinacijom kave, mlijeka i slatkoće.

Basque cheesecake

Baskijski kolač od sira, poznat i kao San Sebastian kolač od sira, popularan je desert koji potječe iz prekrasne baskijske regije u Španjolskoj. Ova posebna poslastica osvojila je srca ljudi diljem svijeta zbog svoje rustikalne teksture, kremaste unutrašnjosti i bogatog okusa.

Snickers u teglici

Tražite brz i jednostavan desert koji će vas uvijek oduševiti? Predstavljamo vam divan i jednostavan desert: Snickers u teglici, gdje posebno mjesto zauzimaju dva izuzetna sastojka: BAM Zlatna čokolada i BAM Toffee karamela.

Banoffee pita

Banoffee pita je klasični britanski desert, poznat po neodoljivoj kombinaciji banana, vrhnja i karamel umaka.

Pite s čokoladom, karamelom i mliječnom kremom

Ne samo da izgledaju ludo – ove su pite božanstvene! Spajaju kombinaciju tamne čokolade, prženih lješnjaka, slane karamele i mliječne kreme. Kako karamele nikad dosta, recept uključuje oba BAM preljeva s karamelom: slani karamel i toffee karamel. Toffee karamel je zbog svoje strukture savršen za istiskivanje, a samim time i za ukrašavanje.Osim vremena pripreme moramo uzeti u obzir i vrijeme hlađenja. Recept zahtijeva 12 sati za hlađenje.  Ljubitelji slanog karamela oduševit će se i drugim našim receptima:

Snickers u čaši

Ako nemate vremena za pripremu kolača, uvijek ima vremena za desert u čaši. Ne zahtijevaju posebnu pripremu i dekoracije da bi izgledali božanstveno. Unutra se krije nježni mousse od mliječne čokolade, usitnjeni Oreo keksi, karamela, kikiriki i nježna mascarpone krema. Meni karamela obavezno mora biti slana, no vi slobodno možete izostaviti sol iz recepta. Ako nemate vremena za kuhanje karamele, možete upotrijebiti kupljeni preljev od karamele.

Linzeri sa slanim karamelom

Torta Snickers

Ako volite karamelu, kikiriki i čokoladu, nastavite čitati. Torta Snickers sastoji se od čokoladnog biskvita, karamele i dvije kreme.

Karamela u svim oblicima: priprema, upotreba i čuvanje

Karamela je slatkiš koji datira iz 17. stoljeća, kada su ljudi otkrili da zagrijavanjem šećera nastaje atraktivna zlatno-smeđa tvar bogatog okusa i mirisa.

Ukusna hrana bez glutena

Bezglutenska dijeta je pristup prehrani koji isključuje gluten – protein koji se nalazi u žitaricama kao što su pšenica, ječam, raž i zob (iako je zob sama bez glutena, može biti kontaminirana glutenom tijekom procesa prerade). Ova dijeta neophodna je za osobe s celijakijom, osjetljivošću na gluten ili alergijom na gluten.

Kako otopiti želatinu?

RECEPT: Panna cotta s Toffee omakoRECEPT: Torta od malina s pistacijom i čokoladomRECEPT: Torta od tri vrste čokolade

Prikaži više recepata
Prikaži manje recepata
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual