BAM preljev Toffee karamel obogaćuje okus sladoleda svojim raskošnim okusom, a zbog svoje strukture toffee karamel prikladan je kao nadjev za domaće praline. Od BAM preljeva Slani karamel razlikuje se okusom i strukturom jer se u pripremi upotrebljava kakao maslac koji toffee karamelu daje još kremastiju teksturu. BAM preljev toffee karamel može se i malo zagrijati te se njime može preliti sladoled, svježe pečeni brownie kolači ili palačinke. Preljev je savršen za pripremu slastica u kojima želimo rekreirati poznati okus Snickers čokoladice. Proizvod NE SADRŽI GLUTEN.
BAM je linija vrhunskih proizvoda osmišljena s vizijom da čokoladu vrhunske kvalitete i profesionalne slastičarske proizvode približimo slastičarima amaterima. BAM proizvodi namijenjeni su svima koji i u vlastitoj kuhinji vole izražavati svoju kreativnost s vrlo kvalitetnim sastojcima i profinjenim okusima. BAM preljevima dodajemo novi okus: toffee karamel. Postanite majstor slastičarstva uz nas!
BAM preljev Toffee karamel preljev (250 g) oduševit će vas svojim raskošnim okusom. Kremasti pripravak zbog svoje je kremaste i guste strukture izvrstan kao nadjev za domaće praline. Pun okus preljeva Toffee karamel, koji podsjeća na okus Snickers čokoladice, dodaje okus nadjevima za torte, lako ga možete upotrijebiti kao dodatak doručku, primjerice za žitarice, palačinke ili prozračne vafle. BAM preljev Toffee karamel može se i malo zagrijati te se njime može preliti sladoled, svježe pečeni brownie kolači ili palačinke. Preljev Toffee karamel razlikuje se od preljeva Slani karamel svojom strukturom i načinom pripreme: za pripremu toffee karamela upotrijebili smo i kakao maslac koji daje nešto gušću i kremastiju teksturu. Njime možete unaprijediti okus domaće granole, može se upotrijebiti kao nadjev za macrone ili se može jesti žlicom.
BAM proizvodi za pečenje namijenjeni su svim slastičarima amaterima te profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati točku na „i” uz izvrsne proizvode za pripremu slastica.
Glukozni sirup, zaslađeno kondenzirano obrano mlijeko, šećer, voda, kakao maslac, modificirani škrob, zgušnjivač: agar-agar (E406), arome, emulgatori: mono- i digliceridi masnih kiselina (E471) i suncokretov lecitin (E322), sol, regulator kiselosti: limunska kiselina (E330), konzervans: kalijev sorbat (E202).
Preljev čuvamo na temperaturi od 5 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostora ne bi trebala biti veća od 25°C, a preljev izložen izravnom svjetlu. Izbjegavajte čuvanje u hladnjaku. Za lakšu upotrebu u desertima, zagrijte u mikrovalnoj pećnici ili vodenoj kupelji na 50-55°C.