BAM proizvodi ovog će se puta naći u rukama priznatog slastičarskog majstora i pobjednika talijanskog Masterchefa. Antonio Colasanto za pripremu svojih slastica upotrebljava BAM mahune vanilije i preljeve od manga, slane karamele i marakuje. Dodat će im i namaz od lješnjakai talijanske sorte Piemonte, koji odlično funkcioniraju u svim slasticama. Mahune vanilije u slasticama Masterchef pobjednika daju privlačan izgled, voćni preljevi svježinu, a slana karamela svojim će raskošnim okusom obogatiti svaki desertni tanjur. Namaz od lješnjaka modernim će slasticama dati točku na i.
BAM PREMIUM slastičarski paket osmislili smo za sve vas koji želite postati pravi slastičarski majstori ili majstorice. Kako pripremiti moderne slastice Masterchef razine pokazat će vam slastičarski umjetnik i Masterchef pobjednik Antonio Colasanto u svojem internetskom tečaju na BAM slastičarskoj akademiji, a za BAMbastične okuse pobrinut ćemo se mi. Postanite majstor slastičarstva uz nas!
BAM proizvodi ovog će se puta naći u rukama priznatog slastičarskog majstora i pobjednika talijanskog Masterchefa. Antonio Colasanto za pripremu svojih slastica upotrebljava BAM mahune vanilije (6 g) i preljev od manga (200 ml), slane karamele (200 g) i marakuje (200 ml). Dodat će im i namaz od lješnjaka (200 g) talijanske sorte, koji odlično funkcionira u svim slasticama. Mahune vanilije u slasticama Masterchef pobjednika daju privlačan izgled, voćni preljevi daju okus, a slana karamela svojim će raskošnim okusom obogatiti svaki desertni tanjur. Namaz od lješnjaka modernim će slasticama dati točku na i.
BAM proizvodi za pečenje namijenjeni su svim slastičarima amaterima te profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati točku na „i”.
BAM Proizvode čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostora ne bi trebala biti veća od 25°C, a proizvodi izloženi izravnom svjetlu. Izbjegavajte čuvanje u hladnjaku.
BAM Preljev čuva se na hladnom mjestu, na temperaturi do 20 °C, na suhom i tamnom mjestu. Sobna temperatura nikada ne smije prelaziti 20 °C, a proizvod ne smije biti izložen izravnoj sunčevoj svjetlosti. Nakon otvaranja, čuvajte dobro zatvoreno, u hladnjaku i potrošite u roku od 5 dana.
Prženi lješnjaci iz Piemonta (zaštićena geografska oznaka, min. 55% lješnjaka), šećer, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin.
Biljno ulje (suncokretovo), šećer, sirutka u prahu (mlijeko), punomasno mlijeko u prahu, obrano mlijeko u prahu, karamelizirani šećer, fleur de sel (0,4%), kakao u prahu s niskim udjelom masti, emulgator: sojin lecitin, arome, boje: ekstrakt paprike, antioksidans: ekstrakt ružmarina i E304.
Proizvod može sadržavati tragove kikirikija, drugih orašastih plodova, jaja i glutena.
Cijele mahune burbonske vanilije.