BAM Pucketajuća čokolada podsjetit će mnoge na njihove omiljene slatkiše iz mlađih dana, tzv. "pucketalice" koje stvaraju zabavni osjećaj pucketanja prilikom konzumiranja. Mi smo naše slatke "pucketalice" prelili finom kremastom mliječnom čokoladom s najmanje 31% dijelova kakaa. Slatka čokoladna eksplozija u ustima savršena je za naše najmlađe, kao i za sve ostale koji ostaju djeca u srcu i obožavaju slatkiše. Pucketajuća čokolada BAM također je savršena za uporabu u raznim receptima, kao ukras na tortama, muffinima, pitama ili slasticama u čašama. Proizvod je BEZ glutena.
Robna marka BAM by Mojačokolada.hr linija je vrhunskih proizvoda za pečenje i pripremu slastica. BAM proizvodi su namijenjeni pripremanju vrhunskih slastica i ostalih jela i u vlastitoj kuhinji, lijepog su izgleda i iznimnog okusa. Želite bogat okus te brz i jednostavan ukras vaše slastice? Za vas smo pripremili izvrsnu Pucketajuću čokoladu.
BAM Pucketajuća čokolada (100 g) zapravo je svima dobro poznati slatkiš iz djetinjstva tzv. "pucketalica". Naša slatka verzija je, naravno, prelivena najslađom mliječnom čokoladom s najmanje 31,5% dijelova kakaa. Šećerni dražeji imaju zabavni efekt pucketanja u ustima prilikom konzumiranja, kao što smo to navikli kod "pucketalica", a dodatni užitak pruža kremasta čokolada koja se divno topi u ustima i zaslađuje naše okusne pupoljke. BAM Pucketajuća čokolada može se koristiti u raznim receptima kao ukras ili preljev. Ne bi je odbili ni najmlađi (kao ni svi drugi) kao desert nakon jela. Proizvod ne sadržava gluten.
Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.
Mliječna čokolada 59,71% (šećer, kakao maslac, kakao masa, obrano mlijeko u prahu, laktoza (mlijeko), sirutka u prahu (mlijeko), bezvodna mliječna mast, emulgator: sojin lecitin), dragee 39,8% (šećer, maltoza, ugljični dioksid, sredstvo za glaziranje (guma arabika, saharoza, glukozni sirup, kokosovo ulje)).
Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostora ne bi trebala biti veća od 25°C, a čokolada izložena izravnom svjetlu. Izbjegavajte čuvanje u hladnjaku.
“Zakon za otroke. Res pokajo v ustih.”
“”
“”
“”
“”
“”