BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • Najprodavaniji
  • Bez glutena
-15%
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Ruby čokolada, 250 g

(202 Ocjena)
Na zalihama
Odabrana količina nije na zalihama
8,90€
7,57 €
-15%
s PDV

BAM Ruby čokolada belgijska je čokolada. Čokolada je prekrasne ružičaste boje zahvaljujući zrnima kakaa posebne sorte koji sadrže ružičasti pigment. Čokolada ne sadrži nikakva bojila arome te je voćno-kiselkastog okusa. Možemo ju koristiti za pripremu krema, preljeva, pralina... Ruby čokolada oduševit će i najzahtjevnije stranke. Čokolada je BEZ glutena.

Premium kvaliteta

Jednostavno za upotrebu

Više od 48,8 % kakaa

Podrijetlo: Belgija

Brand BAM by Mojačokolada.si je linija vrhunskih belgijskih čokoladnih proizvoda za pečenje. S BAM proizvodima i slastičari amateri mogu postati vrhunski majstori koji će u vlastitoj kuhinji stvarati slastice iznimnog okusa i izgleda. Radi se o vrhunskoj čokoladi za pečenje koju su do sada koristili samo najbolji svjetski slastičari, a sada je dostupna i svima onima koji vole stvarati slastice u vlastitoj kuhinji.

BAM Ruby čokolada (250 g) je potpuno nova čokolada koja predstavlja iznimno otkriće, ne samo zbog okusa, već i boje. Naime, ružičasta čokolada Ruby ne sadrži nikakva bojila ni umjetne arome. Prekrasnu ružičastu boju daje joj posebna sorta kakao zrna koja je prirodno ružičaste boje i raste u Ekvadoru, Brazilu i na Obali Bjelokosti. Posebnog je okusa koji nije ni gorak, a ni mliječan ili sladak, već se međusobno prepliću kremasti te istovremeno voćni i kiselkasti okus bobičastog voća. Čokolada u obliku manjih kapljica omogućava vrlo jednostavno i brzo topljenje te precizno doziranje. Možemo ju koristiti za pripremu krema, preljeva, pralina ... Idealna je onda kada slasticama želimo dodati nove i zanimljive okuse te ih obogatiti bojom.

Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.

Sastojci

Šećer, kakao maslac, obrano mlijeko u prahu, punomasno mlijeko u prahu, kakao masa od Ruby kakao zrna, emulgator: sojin lecitin, kiselina: limunska kiselina, prirodna aroma vanilije. 


Najmanje 48,8% kakao dijelova i najmanje 27,8% mliječnih dijelova.

Uvjeti čuvanja

Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostorije nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost2356 kJ / 563 kcal
  • Masti35,9 g
    Od toga zasićene 21,5 g
  • Ugljikohidrati49,5 g
    Od toga šećer 48,5 g
  • Vlakna0,7 g
  • Bjelančevine9,3 g
  • Sol0,27 g

Predviđena isporuka:

22. 07. 2024 - 24. 07. 2024
  • Cijena poštarine:+ 3,90 €
  • Neto težina:250 g
  • Dimenzije:22,5 cm x 13 cm x2,5 cm
  • 100% sigurna kupnja
  • 100% garancija na zadovoljstvo
  • Besplatna brza dostava
  • Plaćanje je moguće i pouzećem
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Energetske zobene pločice s bananom i čokoladom

Evo FIT recepta za energetske zobene pločice s bananom i čokoladom, savršen izbor za brzi, zdravi međuobrok ili doručak u pokretu.

Uskršnji cheesecake tartufi s rubin čokoladom

Ovog Uskrsa napravite ružičasta uskršnja jaja u obliku Cheesecake kuglica od tartufa s rubin čokoladom.

Krafne s malinama i BAM ruby čokoladom

Zahvaljujući izvrsnoj kombinaciji okusa, krafne s malinama i BAM ruby čokolado savršene su i kao slastica za Valentinovo i kao slastica koju ćete ponuditi maskama koje će vam pokucati na vrata. Prozračnu jezgru krafne dodatno obogaćuje BAM preljev malina, koji zbog svoje teksture nalik marmeladi odlično funkcionira kao nadjev za krafne.

Čokoladni raspucanci s BAM ruby čokoladom

Čokoladni raspucanci tako su dobri i jako su mekani. Njihova priprema toliko je jednostavna da vam mogu pomoći i male dječje ruke. Ovog smo puta dodali BAM ruby čokoladu, koja svojom prirodnom ružičastom bojom, koju daje posebna sorta kakao zrna, i voćno-kiselkastim okusom impresionira svijet slastičarstva. Čokoladni raspucanci voćno-kiselkastog okusa odlično se slažu i s BAM preljevom od malina, koji se može dodati u njih kao nadjev.

Mousse s ruby čokoladom i malinama

Ako u tebi ima bar malo pravog čokoholičara, vjerojatno već znaš za BAM Ruby čokoladu. Divnu boju daje joj posebna sorta zrna kakaa koja raste u Ekvadoru, Brazilu i Obali Bjelokosti. Ova posebna vrsta sadrži ružičasti pigment, kojega s ponosom predstavlja baš ruby čokolada. Ima vrlo poseban okus, koji nije ni gorak, ni mliječan ni sladak, nego se međusobno isprepliću kremasti i istovremeno voćno-kiselkasti okus bobica. Izvrsna je za pripremu osvježavajućih ljetnih slastica, pa sam za tebe pripremila recept za izvrstan ruby mousse.

Madeleine s bademima i Ruby čokoladom

Ruby čokolada najveća je novost u čokoladi u posljednjih 80 godina. Nastaje od zrna kakaa posebnim postupkom i zadržava ružičastu boju. Ruby nudi snažan senzorni osjećaj, potpuno novo iskustvo okusa: nije ni gorka, ni mliječna ni slatka, već se sastoji od voćnog okusa svježeg jagodičastog voća i izvrsne glatkoće.

Browniji s ruby čokoladom

Ovi čokoladni kolačići ili browniji ne trebaju dodatni ukras; oni sami su divni. Jagode i tamna čokolada oduvijek su bile poznate kao izvrsna kombinacija u raznim slasticama. Kada brownijima dodamo još ruby čokoladu, koja svojom nježnom bojom, nježnom aromom i djelićem okusa jagodičastog voća dovodi čokoladne kolačiće na višu razinu. Ovim receptom dobivate savršenu ravnotežu tamne čokolade; dodane svježe jagode samo još povećavaju sklad okusa ove slastice.

Kokice i BAM čokolada

Ludo dobre čokoladne kokice s BAM čokoladom!

Čokoladni raj: Kako odabrati pravu čokoladu?

Čokolada je jedna od najpopularnijih slatkih poslastica u cijelom svijetu, koja nudi različite vrste kako bi zadovoljila mnoge ukuse i preferencije.

Od potice do čokoladne babke: Kakve će se slastice naći na stolu za Uskrs?

Uskrs se diljem svijeta obilježava jedinstvenim kulinarskim običajima koji odražavaju radost života. Dok su jaja, šunka i posebne vrste kruha središnji dio uskrsnih jela, slastice donose pravo veselje i boju na svečane stolove.

Ukusna hrana bez glutena

Bezglutenska dijeta je pristup prehrani koji isključuje gluten – protein koji se nalazi u žitaricama kao što su pšenica, ječam, raž i zob (iako je zob sama bez glutena, može biti kontaminirana glutenom tijekom procesa prerade). Ova dijeta neophodna je za osobe s celijakijom, osjetljivošću na gluten ili alergijom na gluten.

Kako otopiti želatinu?

RECEPT: Panna cotta s Toffee omakoRECEPT: Torta od malina s pistacijom i čokoladomRECEPT: Torta od tri vrste čokolade

Prikaži više recepata
Prikaži manje recepata
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual
8,90€ 7,57 €
-15%