100% sigurno online plaćanje
BAM Ruby čokolada belgijska je čokolada. Čokolada je prekrasne ružičaste boje zahvaljujući zrnima kakaa posebne sorte koji sadrže ružičasti pigment. Čokolada ne sadrži nikakva bojila arome te je voćno-kiselkastog okusa. Možemo ju koristiti za pripremu krema, preljeva, pralina... Ruby čokolada oduševit će i najzahtjevnije stranke. Čokolada je BEZ glutena.
Brand BAM by Mojačokolada.si je linija vrhunskih belgijskih čokoladnih proizvoda za pečenje. S BAM proizvodima i slastičari amateri mogu postati vrhunski majstori koji će u vlastitoj kuhinji stvarati slastice iznimnog okusa i izgleda. Radi se o vrhunskoj čokoladi za pečenje koju su do sada koristili samo najbolji svjetski slastičari, a sada je dostupna i svima onima koji vole stvarati slastice u vlastitoj kuhinji.
BAM Ruby čokolada (250 g) je potpuno nova čokolada koja predstavlja iznimno otkriće, ne samo zbog okusa, već i boje. Naime, ružičasta čokolada Ruby ne sadrži nikakva bojila ni umjetne arome. Prekrasnu ružičastu boju daje joj posebna sorta kakao zrna koja je prirodno ružičaste boje i raste u Ekvadoru, Brazilu i na Obali Bjelokosti. Posebnog je okusa koji nije ni gorak, a ni mliječan ili sladak, već se međusobno prepliću kremasti te istovremeno voćni i kiselkasti okus bobičastog voća. Čokolada u obliku manjih kapljica omogućava vrlo jednostavno i brzo topljenje te precizno doziranje. Možemo ju koristiti za pripremu krema, preljeva, pralina ... Idealna je onda kada slasticama želimo dodati nove i zanimljive okuse te ih obogatiti bojom.
Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.
Šećer, kakao maslac, obrano mlijeko u prahu, punomasno mlijeko u prahu, kakao masa od Ruby kakao zrna, emulgator: sojin lecitin, kiselina: limunska kiselina, prirodna aroma vanilije.
Najmanje 48,8% kakao dijelova i najmanje 27,8% mliječnih dijelova.
Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostorije nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.