BAM Ruby čokolada belgijska je čokolada. Čokolada je prekrasne ružičaste boje zahvaljujući zrnima kakaa posebne sorte koji sadrže ružičasti pigment. Čokolada ne sadrži nikakva bojila arome te je voćno-kiselkastog okusa. Možemo ju koristiti za pripremu krema, preljeva, pralina... Ruby čokolada oduševit će i najzahtjevnije stranke. Čokolada je BEZ glutena.
Brand BAM by Mojačokolada.si je linija vrhunskih belgijskih čokoladnih proizvoda za pečenje. S BAM proizvodima i slastičari amateri mogu postati vrhunski majstori koji će u vlastitoj kuhinji stvarati slastice iznimnog okusa i izgleda. Radi se o vrhunskoj čokoladi za pečenje koju su do sada koristili samo najbolji svjetski slastičari, a sada je dostupna i svima onima koji vole stvarati slastice u vlastitoj kuhinji.
BAM Ruby čokolada (250 g) je potpuno nova čokolada koja predstavlja iznimno otkriće, ne samo zbog okusa, već i boje. Naime, ružičasta čokolada Ruby ne sadrži nikakva bojila ni umjetne arome. Prekrasnu ružičastu boju daje joj posebna sorta kakao zrna koja je prirodno ružičaste boje i raste u Ekvadoru, Brazilu i na Obali Bjelokosti. Posebnog je okusa koji nije ni gorak, a ni mliječan ili sladak, već se međusobno prepliću kremasti te istovremeno voćni i kiselkasti okus bobičastog voća. Čokolada u obliku manjih kapljica omogućava vrlo jednostavno i brzo topljenje te precizno doziranje. Možemo ju koristiti za pripremu krema, preljeva, pralina ... Idealna je onda kada slasticama želimo dodati nove i zanimljive okuse te ih obogatiti bojom.
Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.
Šećer, kakao maslac, obrano mlijeko u prahu, punomasno mlijeko u prahu, kakao masa od Ruby kakao zrna, emulgator: sojin lecitin, kiselina: limunska kiselina, prirodna aroma vanilije.
Najmanje 48,8% kakao dijelova i najmanje 27,8% mliječnih dijelova.
Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostorije nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.
“Odlično. ”
“Zelo dobrega okusa iv svilnato tekoča ”
“Krasne barve in okus”
“Super. Izdelki pridejo zelo lepo.Poleg tega je zelo okusna.😊”
“”
“”
“”
“”
“Superje ruby čokolada, zelo dobra tako za jesti ali pa v sladicah.”
“”
“”
“”
“”