BAM šećerna dekoracija sadrži ružičasta, bijela i ljubičasta srca. Šarena mala srca odličan su ukras za torte ili muffine. Njima možete napraviti uzorak koji prekriva cijelu tortu ili ih posipati po pripremljenoj slastici te tako dobiti nasumični uzorak. Ružičasta, bijela i ljubičasta srca pakirana su u lijepu ambalažu, a zbog veličine od 9 mm prikladna su i kao ukras za manje slastice kao što su monotorte ili prozračni vafli.
Brend BAM linija je vrhunskih proizvoda za pečenje i pripremu slastica. BAM proizvodi namijenjeni su pripremi vrhunskih slastica i drugih jela, odličnog izgleda i izvrsnog okusa, čak i kod kuće. Želite postići dobar okus te jednostavno oplemeniti i ukrasiti svoje slastice? Ovaj put proširili smo kategoriju BAM dekoracija i dodali joj šećerni ukras u obliku srca.
BAM šećerna dekoracija Ružičasta, bijela i ljubičasta srca može poslužiti kao ukras ili posip. Šarena mala srca savršeno će uljepšati upravo pripremljenu čokoladnu tortu ili svježe pečene muffine. Njima možete napraviti uzorak koji prekriva cijelu tortu ili ih posipati po pripremljenoj slastici te tako dobiti nasumični uzorak. Ružičasta, bijela i ljubičasta srca pakirana su u lijepu ambalažu, a zbog veličine od 9 mm prikladna su i kao ukras za manje slastice kao što su monotorte ili prozračni vafli. Hrskave kuglice se uvijek stavljaju na čokoladnu ili maslačnu kremu za ukrašavanje direktno na slatko vrhnje nisu prikladne. Šećernu dekoraciju stavljamo na kremu od čokolade ili maslaca, ali slatka srca nisu prikladna za ukrašavanje direktno na slatko vrhnje.
BAM proizvodi za pečenje namijenjeni su svim slastičarima amaterima te profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati točku na „i”.
Šećer, rižino brašno, biljna ulja i masti (repičino ulje, hidrogenirano repičino ulje), krumpirov škrob, boje: E 120 i E 163, arome.
Proizvod čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostorije nikada ne smije biti veća od 25°C, a proizvod ne smije biti izložen direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje u hladnjaku.