BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • Bez glutenaBez glutena
  • VeganVegan
sjeckani przeni ljesnjaci 110 g
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

100% sigurna kupnja

100% garancija na zadovoljstvo

Besplatna brza dostava

Plaćanje je moguće i pouzećem

Sjeckani prženi lješnjaci, 110 g

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
(41 Ocjena)
Nema na zalihi
6,49 €
(59,00 €/kg)
s PDV

BAM sjeckani prženi lješnjaci su lješnjaci bez ljuske, hrskave teksture i bogatog okusa. Prženi Pijemontski lješnjaci sa zaštićenom geografskom oznakom, razlikuju se od običnih po tome što su intenzivnijeg okusa i stoga će vašu sljedeću slasticu obogatiti punim okusom lješnjaka. Sjeckani prženi lješnjaci mogu se u kuhinji upotrijebiti na različite načine: kao ukras za tortu ili u pripremi domaće granole. Njima se mogu posipati pečeni kolačići ili se njima može započeti dan tako da se dodaju u jogurt koji jedemo za doručak. Proizvod je BEZ GLUTENA.

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Premium kvaliteta

Premium kvaliteta

Sadrži: 100% lješnjaka

Sadrži: 100% lješnjaka

Podrijetlo: Italija

Podrijetlo: Italija

Brend BAM linija je vrhunskih proizvoda za pečenje i pripremu slastica. BAM proizvodi namijenjeni su pripremi vrhunskih slastica i drugih jela, odličnog izgleda i izvrsnog okusa, čak i kod kuće. Želite obogatiti okus i izgled svojih slastica i domaćih jela? Za vas smo pripremili izvrsne i hrskave sjeckane pržene lješnjake.

BAM sjeckani prženi lješnjaci (110 g) su lješnjaci bez ljuske, hrskave teksture i bogatog okusa. Prženi lješnjaci razlikuju se od običnih po tome što su intenzivnijeg okusa i stoga će vašu sljedeću slasticu obogatiti punim okusom lješnjaka. Sjeckani prženi lješnjaci mogu se u kuhinji upotrijebiti na različite načine: kao ukras za tortu ili u pripremi domaće granole. Lješnjacima se mogu posipati pečeni kolačići ili se njima može započeti dan tako da se dodaju u jogurt koji jedemo za doručak. Mogu se dodati tijekom pripreme torte Ferrero Rocher kako bi se pojačao okus. Lješnjaci se izvrsno uklapaju i u slana jela, mogu se dodati u salate, pesto, tjesteninu, umake i povrće. Proizvod je bez glutena.

Mogućnosti upotrebe lješnjaka su brojne, pa samo pustite mašti na volju i pripremite izvrsne slastice.

Sastojci

Pečeni lješnjaci iz Pijemonta (zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla I.G.P.).

Može sadržavati tragove mlijeka i soje.

Uvjeti čuvanja

Lješnjake čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostora ne bi trebala biti veća od 25°C, a lješnjaci izloženi izravnom svjetlu. Izbjegavajte čuvanje u hladnjaku.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost2732 kJ / 661 kcal
  • Masti60 g
    Od toga zasićene 4,9 g
  • Ugljikohidrati12 g
    Od toga šećer 5,0 g
  • Vlakna7,9 g
  • Bjelančevine14 g
  • Natrij0,07 g
  • Neto težina:110 g
  • Dimenzije:8,1 cm x 7,2 cm
MOJA ČOKOLADA d.o.o.
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

100% sigurna kupnja

100% garancija na zadovoljstvo

Besplatna brza dostava

Plaćanje je moguće i pouzećem

Vijesti i recepti uz proizvod

Tortica u šalici s lješnjacima

Imamo brz i ukusan recept za kolač od lješnjaka. Možeš napraviti ukusnu tortu u samo nekoliko minuta s našom novom pastom od lješnjaka u tubi. Idealno za one trenutke kada ti se proždire nešto slatko, ali nemaš puno vremena.

Bezglutenske palačinke

Bezglutenske palačinke nude mnoge prednosti i izvrstan su izbor za osobe s celijakijom, intoleranciju na gluten ili one koji jednostavno izbjegavaju gluten iz zdravstvenih ili prehrambenih razloga.

Ledena kava

Najbolja ledena kava je kremasta, slatka, ali osvježavajuća i ledena! Pročitaj recept za najukusniju ledenu kavu za osvježenje vrućih ljetnih dana.

Jagode i čokolada

Jagode u čokoladi klasična su slastica za koju su čuli gotovo svi. Često se pojavljuju na jelovniku kao poslastica za Valentinovo i označavaju slasticu punog okusa i laku za pripremu.

Pite s čokoladom, karamelom i mliječnom kremom

Ne samo da izgledaju ludo – ove su pite božanstvene! Spajaju kombinaciju tamne čokolade, prženih lješnjaka, slane karamele i mliječne kreme. Kako karamele nikad dosta, recept uključuje oba BAM preljeva s karamelom: slani karamel i toffee karamel. Toffee karamel je zbog svoje strukture savršen za istiskivanje, a samim time i za ukrašavanje.Osim vremena pripreme moramo uzeti u obzir i vrijeme hlađenja. Recept zahtijeva 12 sati za hlađenje.  Ljubitelji slanog karamela oduševit će se i drugim našim receptima:

Čokoladna salama

Izgleda kao prava, zar ne? Ova slasna čokoladna salama izazvala je val čuđenja i uzbuđenja zahvaljujući svojem izgledu, koji je zadržala i nakon rezanja. U smjesu uz čokoladu i kekse dodali smo i kakao namaz s lješnjacima i nasjeckane pržene lješnjake. Priprema je prilično jednostavna, a za lijep izgled bit će potrebno malo spretnosti tijekom formiranja mase koja mora biti čvrsto i ravnomjerno uvaljana. BAM kakao namaz s lješnjacima možete koristiti i kod pripreme Ferrero Rocher deserta u čaši. Sastojci recepta dovoljni su za dvije salame.

Ferrero Rocher u čaši

Deserti u čaši izvrstan su izbor za sve prigode, od nedjeljnih deserta do većih proslava. Volimo ih zbog jednostavnosti, a uvijek izgledaju savršeno. Poznate su kuglice hrskave, kremaste i čokoladne, pa sam za kremu pripremila verziju moussea s BAM čokoladnim namazom s lješnjacima ispod kojeg se krije podloga od keksa, a na vrhu ne nedostaje mliječne čokolade i prženih lješnjaka! Ako ste ljubitelj slastica u čaši, možete pripremiti i bijeli mousse desert s višnjama. Sastojci su primjereni za pet čaša (po 2,5 dcl).

Kinder Bueno u čaši

Iako se puno brže priprema, ima jednako fantastičan okus kao i torta. To možemo zahvaliti jednom od najboljih namaza iz BAM kolekcije: namazu od lješnjaka. Njega treba uvijek imati u zalihama jer je toliko dobar da od njega u zadnjem času možemo bez ikakvog napora pripremiti zaista vrhunsku slasticu. U kombinaciji s mliječnom čokoladom i prženim lješnjacima opasno konkurira čokoladicama! Sastojci recepta prikladni su za četiri čaše od 2,5 dcl.

Keksi: djedovi brkovi

Djedovi brkovi izvrsni su keksi smiješnog naziva jer na prvi pogled zbog svojim oblikom doista podsjećaju na brkove. Keksi se rade od dizanog tijesta, marmelade i nadjeva od oraha s bjelanjcima. Možete upotrijebiti bilo koju marmeladu, a za ovaj smo recept odabrali višnju i ispalo je izvrsno.

Torta Snickers

Ako volite karamelu, kikiriki i čokoladu, nastavite čitati. Torta Snickers sastoji se od čokoladnog biskvita, karamele i dvije kreme.

Torta Kinder Maxi King

Torta Kinder Maxi King najpopularnija je torta. Sastoji se od ukusne mliječne kreme, karamele, čokolade i krokanta od lješnjaka. Krema je obogaćena BAM pastom od vanilije. Da bi torta imala onaj pravi okus mliječne kreme, zgusnuto kondenzirano mlijeko apsolutno je nezamjenjivo.

Keksi s čokoladom

Keksi s čokoladom pripremaju se od brašna od lješnjaka. Zaljubit ćete se u brašno od lješnjaka čim shvatite koliko ga je jednostavno pripremiti i koliko ono keksima daje orašast okus. Otopljena BAM tamna čokolada keksima daje dodatni okus kakaa, dok ih bogati i kremasti BAM čokoladni namaz s lješnjacima obogaćuje autentičnim i intenzivnim okusom lješnjaka te kremastom strukturom koja se lako razmazuje.

Ferero torta ili torta Ferrero?

Ah, nema veze! Bilo da se radi o Ferrero torti ili torti Ferrero, u svakom će slučaju impresionirati ljubitelje istoimenih čokoladnih kuglica. Pripremajući Ferrero tortu, imat ćete osjećaj kao da jedete čokoladne kuglice, ali u obliku torte. Za napad na nepce brine se BAM čokoladni namaz s lješnjacima koji sadrži najmanje 50 % najboljih prženih lješnjaka iz Piemonta, koji će Ferrero tortu obogatiti autentičnim i intenzivnim okusom lješnjaka te joj dati kremastu strukturu. Izuzetan okus lješnjaka izvrsno nadopunjuje aromatičan okus kakaa u prahu te kremasti okus mlijeka.

Čokoladne kuglice s lješnjacima

Čokoladne kuglice s lješnjacima energetska su bomba koju možete brzo pripremiti! Čokoladne kuglice s lješnjacima možete brzo pripremiti prema dolje navedenom receptu, a pojesti ih možete kad vam zatreba dodatna energija. Pripremaju se od samo pet sastojaka. Jedan od sastojaka su prženi lješnjaci, što vam daje dvije mogućnosti izbora. Jedna je mogućnost da sami prepržite lješnjake, a druga mogućnost je da malo varate i pomognete si s BAM PREMIUM prženim lješnjacima.

Čokoladna potica s lješnjacima

„Potica” je tradicionalna slovenska slastica. Slatko tanko tijesto koje se može napuniti čokoladom, orašastim plodovima ili šunkom omiljeno je na svakom blagdanskom stolu. Tradicionalno se upotrebljava punjenje od oraha ili čokolade. Ponekad se za izradu slatke mirisne „potice” upotrebljava nadjev od začinskog bilja estragona. Ovaj smo put za vas pripremili čokoladnu „poticu”, čiji ćemo okus obogatiti BAM PREMIUM čokoladnim namazom. U Sloveniji se i dalje može čuti starinska izreka: prava domaćica mora znati pripremiti „poticu”.

Iako je proces prilično dug, sam recept nije toliko kompliciran.

Čokoladna torta bez pečenja

Ovo može postati vaš novi najbolji recept za čokoladnu tortu bez pečenja. Sa super vlažnom i mekom unutrašnjošću, a u isto vrijeme laganom teksturom i jednostavnom pripremom, spašava vas u mnogim situacijama: bilo da se radi o nenajavljenom posjetu ili zadovoljava želju za slatkim, a da pritom ne potrošite gotovo pola dana, gdje vas na kraju čeka brdo prljavog posuđa. Sastojci također olakšavaju pripremu, jer se čokoladni kolač bez pečenja priprema od samo šest sastojaka.

Karamelna pita

Zlatna čokolada oduševljava nježnom zlatnom bojom. Riječ je o bijeloj čokoladi u koju se dodaju karamelizirani šećer i mlijeko. BAM Gold - zlatna čokolada s notom karamele, maslaca i vrhnja, intenzivnog okusa karamele i blago slanog okusa te kremaste svilenkaste teksture. U receptu za pitu od karamele savršeno se povezala s ostalim BAM proizvodima za pečenje.

Cheesecake s bijelom čokoladom i pečenim lješnjacima

BAM premium prženi lješnjaci iznimno su hrskavi i ukusni prženi lješnjaci sorte Tonda di Giffoni, odlično se kombiniraju s domaćim slasticama i u svojoj kuhinji ih možete upotrijebiti na mnoge različite načine. Lješnjaci upotpunjavaju okus peciva, keksa, torti, sladoleda i pita.

Pita s nadjevom od pistacija

Recept za odličnu pitu s namazom od pistacija by Mojačokolada.si. Oduševit će sve ljubitelje pistacija jer je naš namaz od pistacija izrazito kremast i ima pravi okus pistacija. Sadrži bar 50% pistacija fino samljevenih u pastu od pistacija, što stvara divno delikatnu i kremastu osnovu za ovaj namaz. Namaz je idealan za pripremu vrhunskih slastica, a savršen je i za punjenje kroasana, pita i ostalih peciva.

Panna cotta od lješnjaka

Recept za ukusnu panna cottu s namazom od lješnjaka by Mojačokolada.si. Namaz sadržava bar 55% odličnih pečenih lješnjaka iz Piemonta koji su poznati po zaista bogatom okusu lješnjaka koji karakterizira ovaj namaz. Namaz je napravljen po izvrsnom receptu koji stvara kremast i gladak namaz punog okusa. Nezaboravno slatko iskustvo! Namaz ne sadržava palmino ulje i BEZ glutena je. Idealan je za pripremu vrhunskih slastica, a savršen je i za punjenje kroasana, pita i ostalih peciva.

Kokice i BAM čokolada

Ludo dobre čokoladne kokice s BAM čokoladom!

Kako pravimo čokoladu?

Čokolada je nešto što možemo napraviti kod kuće. Po okusu su na vrhu ljestvice mliječna i tamna čokolada. Pripremila sam recept kako možete napraviti domaću čokoladu. Možete je napraviti kao čokoladnu pločicu, čokoladni čips, od nje možete napraviti i čokoladni napitak!

Čokoladna salama, kobasica

Recept za odličnu, slatku čokoladnu salamu. Bez brige, ne sadrži meso!

Ukusna hrana bez glutena

Bezglutenska dijeta je pristup prehrani koji isključuje gluten – protein koji se nalazi u žitaricama kao što su pšenica, ječam, raž i zob (iako je zob sama bez glutena, može biti kontaminirana glutenom tijekom procesa prerade). Ova dijeta neophodna je za osobe s celijakijom, osjetljivošću na gluten ili alergijom na gluten.

Tropsko voće i ljetni deserti

U ovom članku otkrivamo kako napraviti najbolje ljetne slastice s tropskim voćem, koje je tropsko voće najpopularnije i kako se može koristiti u slasticama.

Prikaži više recepata
Prikaži manje recepata
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual