100% sigurno online plaćanje
Slastičarski paket Kremasti nadjevi sadrži: BAM namaz od pistacija i lješnjaka u čijem društvu su još tri najbolja osnovna sastojka: mliječna, bijela i tamna čokolada. Kombinacija kremaste bijele čokolade i namaza od pistacija daje slatki kremasti nadjev koji se odlično slaže s kiselkastim okusom svježih malina. Mliječna pak čokolada u kombinaciji s namazom od lješnjaka daje kremasti nadjev prepun okusa za dobro poznate Kinder Bueno čokoladice. Ovim slastičarskim paketom možete pripremiti univerzalne kremaste nadjeve, koji će se odlično snaći i u glavnoj i u sporednoj ulozi u vašoj sljedećoj slastici. Proizvodi NE SADRŽE GLUTEN.
BAM slastičarski paket Kremasti nadjevi osmislili smo za sve vas koji želite postati pravi slastičarski majstori ili majstorice. Slastičarska umjetnica Ana Lemič na svojem internetskom tečaju u BAM slastičarskoj akademiji pokazat će vam kako pripremiti kremaste nadjeve, a za BAMbastične okuse pobrinut ćemo se mi. Postanite majstor slastičarstva uz nas!
Slastičarski paket Kremasti nadjevi sastoji se od BAM namaza od pistacija (200 g) i lješnjaka (200 g). BAM namazi u svoje društvo primaju i: mliječnu (500 g), bijelu (500 g) i tamnu (500 g) čokoladu. Kombinacija kremaste bijele čokolade i namaza od pistacija daje slatki kremasti nadjev koji se odlično slaže s kiselkastim okusom svježih malina. Mliječna pak čokolada u kombinaciji s namazom od lješnjaka daje kremasti nadjev prepun okusa za dobro poznate Kinder Bueno čokoladice. Tamnu čokoladu možete upotrijebiti za pripremu najboljeg čokoladnog moussea koji gotovo ne morate nadopunjavati drugim dodacima. Ovim slastičarskim paketom možete pripremiti univerzalne kremaste nadjeve, koji će se odlično snaći i u glavnoj i u sporednoj ulozi u vašoj sljedećoj slastici. Proizvodi NE SADRŽE GLUTEN.
BAM proizvodi za pečenje namijenjeni su svim slastičarima amaterima te profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati točku na „i”.
BAM proizvode čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a prizvod ne smije biti izložen direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje u hladnjaku.
Prženi lješnjaci iz Piemonta (zaštićena geografska oznaka, min. 55% lješnjaka), šećer, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin.
Kakao masa, šećer, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.
Može sadržavati tragove mlijeka. Kakao dijelovi najmanje 55,6%.
Šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, kakao masa, emulgator: sojin lecitin, prirodna aroma vanilije.
Kakao dijelovi najmanje 35,1%, najmanje 21,8% mliječnih dijelova i najmanje 6% mliječnih masti.
šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.
Kakao dijelovi najmanje 29,8%, najmanje 22,8% mliječnih dijelova, 6,3% mliječne masti.
Pasta od pistacija (50%), šećer od šećerne trske, bezvodni maslac, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: suncokretov lecitin, sol s Cervie.
Proizvod može sadržavati tragove lješnjaka, badema, oraha, američkih oraha, orašastih plodova Queenslanda, indijskih oraščića, sezama i soje.