BAM Čokolada

Dodaci za peku

Paketi

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • Bez glutenaBez glutena
  • PreporučujemoPreporučujemo
  • NajprodavanijiNajprodavaniji
tamna cokolada 500 g
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

100% sigurna kupnja

100% garancija na zadovoljstvo

Besplatna brza dostava

Plaćanje je moguće i pouzećem

Tamna čokolada, 500 g

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
(281 Ocjena)
Na zalihama

Predviđena isporuka:

20. 01. 2025 - 22. 01. 2025
Odabrana količina nije na zalihama
16,90 €
(33,80 €/kg)
s PDV

Kupci su također birali

Proteinski namaz od kokosa, 200 g

Količina
Odabrana količina nije na zalihama
8,90 €
s PDV

Hrskavi pistacijin proteinski namaz

Količina
Odabrana količina nije na zalihama
12,90 €
s PDV
100% korisnika ocijenilo je ovaj proizvod sa
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating

100% sigurno online plaćanje

BAM Tamna čokolada je univerzalna, vrhunska belgijska čokolada s barem 55,6% kakao dijelova. Idealna je za kreme, mousse, ganache, sladolede, kekse, biskvite i druge kremaste čokoladne strukture. Čokolada je oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Autentičnog je i optimalno gorkog čokoladnog okusa. Proizvod je BEZ glutena.

Premium kvaliteta

Premium kvaliteta

Jednostavno za upotrebu

Jednostavno za upotrebu

Više od 55,6 % kakaa

Više od 55,6 % kakaa

Porijeklo: Njemačka

Porijeklo: Njemačka

Kolekciju čokoladnih i kakao proizvoda za pripremu slastica BAM sastavili smo od pažljivo izabranih čokolada te kakaa, vrhunske kvalitete i prevjereno odličnog okusa. BAM proizvodi namijenjeni su pripremi vrhunskih slastica odličnog izgleda i iznimnog okusa, također doma. U kolekciji BAM nalazi se i izvrsna tamna čokolada u kapljicama.

BAM Tamna čokolada (500 g) oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Idealna je za pripremu krema, ganachea, mousseova, sladoleda, keksa, biskvita i drugih kremastih čokoladnih struktura. Možemo je koristiti i za kalupiranje i pripremu čokoladnih dekoracija. Čokolada sadrži barem 55,6% kakao dijelova, pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se odražava u autentičnom i optimalnom gorko-slatkom okusu.

Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.

Autor fotografija: Urška Fartelj in Eva Veber

Sastojci

Kakao masa, šećer, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.

Može sadržavati tragove mlijeka. Kakao dijelovi najmanje 55,6%.

Uvjeti čuvanja

Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost2297 kJ / 549 kcal
  • Masti36,1 g
    Od toga zasićene 21,6 g
  • Ugljikohidrati46,2 g
    Od toga šećer 43,5 g
  • Vlakna8,1 g
  • Bjelančevine5,1 g
  • Sol0,01 g
  • Neto težina:500 g
  • Dimenzije:26,5 cm x15,5 cm x 3,5 cm
  • Cijena poštarine:+ 3,90 €
MOJA ČOKOLADA d.o.o.
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

100% sigurna kupnja

100% garancija na zadovoljstvo

Besplatna brza dostava

Plaćanje je moguće i pouzećem

Vijesti i recepti uz proizvod

Pladenj za grickalice za filmsku večer

Za savršenu filmsku večer pripremi veliki pladanj grickalica! Skupi sve najbolje poslastice: pržene miševe za slatko hrskanje, svježe grožđe za osvježenje, hrskave perece i domaće kokice za pravi kino ugođaj. Dodaj maline, BAM Premium kakao namaz i BAM Temno čokoladu za savršenu kombinaciju slatkog i voćnog. Sada samo odaberi svoj film i uživaj!

Souffle od maline i čokolade

Malino-čokoladni soufflé je lagani, osvježavajući desert koji spaja blago trpki okus maline s nježnom teksturom savršeno dizanog souffléa. Radi se o sofisticiranoj slastici koju možete pripremiti za posebne prilike, a da biste to učinili još jednostavnijom, poslužite se BAM čokoladnom soufflé mješavinom.

Čokoladni souffle s mangom

Čokoladni souffle s mangom slastica je koja spaja bogate, dekadentne okuse čokolade sa slatkim i osvježavajućim okusom svježeg manga. Kada govorimo o ovoj slastici, govorimo o klasičnoj francuskoj slastici koja se priprema od rahle i prozračne čokoladne podloge koja je ispunjena okusom manga.

Veganska čokoladna krema

Veganska čokoladna krema je vrsta čokoladne kreme koja se radi bez sastojaka životinjskog porijekla, poput mlijeka, vrhnja ili maslaca. Umjesto toga obično se koristi zamjena za mlijeko, poput sojinog ili bademovog, te veganske čokolade. Postoje mnoge varijante veganske čokoladne kreme.

Čokoladna krema za tortu

Dekadentna i ukusna čokoladna krema za kolače izvrstan je način da dodate završni detalj svakom desertu. Bilo da radimo rođendansku tortu ili tražimo desert za zabavu, ova kremasta i bogata glazura sigurno će se svidjeti publici. Za pripremu kreme za čokoladnu tortu potrebno vam je samo nekoliko jednostavnih sastojaka.

Čokoladna torta sa kremom

I ne još jedan recept za čokoladnu tortu s čokoladnom kremom! Ali ako želite naučiti kako napraviti najbolju dekadentnu čokoladnu tortu, morate proći kroz nekoliko različitih recepata. Jedino tako ćete napraviti tortu koja će oduševiti vaše nepce.

Čokoladna krema s jagodama

Za pripremu čokoladne kreme s jagodama potrebno nam je samo nekoliko jednostavnih sastojaka, uključujući čokoladu, vrhnje i svježe jagode. Možete koristiti bilo koju vrstu čokolade, od tamne, mliječne do bijele, ovisno o ukusu. Za posebnu notu, desert se može preliti šlagom i malo čokoladnog umaka.

Rolat sa kiselim vrhnjem

Rolada je klasično pecivo koje se priprema tako da se ispeče tanki sloj biskvita koji se zarola s nadjevom po izboru. Jedna od ukusnih verzija ove klasične slastice svakako je rolada s vrhnjem. Priprema rolade s kiselim vrhnjem počinje s biskvitom. Sastojci tradicionalne rolade su šećer, jaja i brašno. No ovaj put ćemo mu dodati i kiselo vrhnje koje će mu dati kremastiji okus.

Čokoladne kocke

Idealan kolač za sve čokoholičare! Za pripremu ove slastice trebat će vam samo nekoliko sastojaka i približno sat vremena. Krema se radi od tamne čokolade i slatkog vrhnja, a pritom je upravo čokolada sastojak (u pravom omjeru sa slatkim vrhnjem) koji osigurava da krema bude dovoljno kompaktna, pa želatina nije potrebna. Budući da se čokolada izvanredno sljubljuje s mnogim okusima, kakao možemo zamijeniti šećernom otopinom s rumom, likerom od naranče ili kokosa... ovisno o tome što više volimo. Umjesto čokoladnih kockica možete pripremiti i Raffaello kocke.

Pite s čokoladom, karamelom i mliječnom kremom

Ne samo da izgledaju ludo – ove su pite božanstvene! Spajaju kombinaciju tamne čokolade, prženih lješnjaka, slane karamele i mliječne kreme. Kako karamele nikad dosta, recept uključuje oba BAM preljeva s karamelom: slani karamel i toffee karamel. Toffee karamel je zbog svoje strukture savršen za istiskivanje, a samim time i za ukrašavanje.Osim vremena pripreme moramo uzeti u obzir i vrijeme hlađenja. Recept zahtijeva 12 sati za hlađenje.  Ljubitelji slanog karamela oduševit će se i drugim našim receptima:

Čokoladna salama

Izgleda kao prava, zar ne? Ova slasna čokoladna salama izazvala je val čuđenja i uzbuđenja zahvaljujući svojem izgledu, koji je zadržala i nakon rezanja. U smjesu uz čokoladu i kekse dodali smo i kakao namaz s lješnjacima i nasjeckane pržene lješnjake. Priprema je prilično jednostavna, a za lijep izgled bit će potrebno malo spretnosti tijekom formiranja mase koja mora biti čvrsto i ravnomjerno uvaljana. BAM kakao namaz s lješnjacima možete koristiti i kod pripreme Ferrero Rocher deserta u čaši. Sastojci recepta dovoljni su za dvije salame.

Čokoladne princes krafne

Ove

Banana kruh s čokoladom i malinama

Ovaj put banana kruh pripremamo malo drugačije. Banana kruh bit će sočan i izuzetno vlažan jer ćemo mu dodati komadiće BAM tamne čokolade i maline.  Banana kruh s malinama i čokoladom doista je najsočniji banana kruh ikada. Stalno naglašavamo da je ovaj kruh stvarno sočan i vlažan jer najgore je kad banana kruh lijepo miriše, ali nije dobar jer je unutra presuh.  Za pripremu ovog banana kruha upotrijebit ćemo dva jaja i malo jogurta. Možemo upotrijebiti obični grčki jogurt, a ako ga ne volite ili ga trenutno nemate kod kuće, možete upotrijebiti i obični jogurt. Ako nemate ni grčki ni obični jogurt, kiselo vrhnje također će biti dobra zamjena. Maslac, koji ćemo također upotrijebiti u receptu, daje kruhu bogat orašasti okus koji ćemo pojačati bananama i čokoladom. Dašak vanilije koji BAM pasta od vanilije daje banana kruhu upotpunit će slatki okus banane.

Čokoladne kocke s kokosom i kiselim vrhnjem

Čokoladne kocke s kiselim vrhnjem brzi su i ukusni desert. Čokoladne kocke sastoje se od sočnog biskvita od kakaa s aromom ruma i nadjeva od kokosa s kiselim vrhnjem. Kiselo vrhnje kolaču daje svježinu, a za kokos i čokoladu svi znamo da su idealan par!

Čokoladni mousse u čaši

Obožavate čokoladu? Ako je vaš odgovor potvrdan, posebno ćete uživati u pripremi čokoladnog moussea u čaši i jedva ćete dočekati kušati rezultat. Čokolada nikada ne razočara, a u čokoladnom mousseu u čaši potpuno će vas oduševiti!

Ledena torta

Ledena torta idealan je izbor za ljubitelje kremastih slastica. Krema za tortu priprema se od jaja, kojima se dodaju BAM bijela i tamna čokolada. Čokolade se, naravno, mogu po želji zamijeniti, pa možete napraviti tortice različitih okusa.

Torta Kinder Maxi King

Torta Kinder Maxi King najpopularnija je torta. Sastoji se od ukusne mliječne kreme, karamele, čokolade i krokanta od lješnjaka. Krema je obogaćena BAM pastom od vanilije. Da bi torta imala onaj pravi okus mliječne kreme, zgusnuto kondenzirano mlijeko apsolutno je nezamjenjivo.

Čokoladni mousse i krema od malina

Jeste li ikada radili čokoladni mousse i kremu od malina? Sama priprema čokoladnog moussea prilično je jednostavna: popis sastojaka nije dug, a postupak obuhvaća samo nekoliko koraka koji zahtijevaju malo više pažnje. Prije nego što u čokoladni mousse dodate žumanjke, provjerite je li čokolada dobra. Ako je čokolada prevruća, jaja će se skuhati, a ako je prehladna, jaja će se stisnuti i sastojci se neće povezati. Na donju usnicu stavite malo rastopljene čokolade – tako ćete najlakše odrediti je li temperatura u redu.

Brownie kolačići s cheesecake nadjevom

Brownie kolačići s cheesecake nadjevom savršen su hit za sve koji vole brownie kolače i cheesecake. Cheesecake nadjev daje bogat okus jer se čokolada i kremasta struktura nadjeva bore za dominaciju.

Recept za čokoladne muffine

Čokoladni muffini pripremljeni prema ovom receptu bit će nevjerojatno sočni i prozračni, bogatog okusa čokolade i ispunjeni komadićima čokolade. Za maksimalno uživanje u okusu čokoladne muffine punit ćemo BAM čokoladnim namazom s lješnjacima. Čokoladni namaz muffinima daje izniman okus lješnjaka i kremastu jezgru.

Pita s mousseom od čokolade

Pita s mousseom od čokolade tako je čokoladna, tako prozračna, tako bogata, tako kremasta. Pita s mousseom od čokolade apsolutno je savršena i nevjerojatno jednostavna za napraviti! Nadjev za čokoladnu pitu sastoji se od samo nekoliko osnovnih sastojaka: čokolade, marshmallow bombona, maslaca, mlijeka, vrhnja, paste od vanilije, a za podlogu se upotrebljavaju Oreo keksi.

Čokoladna torta s narančom

Čokoladna torta s narančom je klasika kojoj nema premca! Za izradu čokoladne torte s narančom ne treba nam želatina, jer smo za nadjev koristili parišku kremu koja se sastoji od samo dva sastojka: BAM tamne čokolade i slatkog vrhnja.

Čokoladni ganache s BAM crnim čokoladnim vinom

Čokoladni ganache s BAM crnim čokoladnim vinom bit će gust, taman, a njegova je upotreba svestranija no što možete zamisliti. Čokoladni ganache priprema se od pet sastojaka: vrhnja, čokolade, maslaca, šećera i BAM crnog čokoladnog vina. Čokoladni ganache možete preliti preko sladoleda, upotrijebiti ga kao preljev na kriški sira, kao preljev za svoju omiljenu čokoladnu tortu, nadjev ili preljev za kolačiće, premaz za sočne brownie kolačiće, preljev preko omiljenog okusa cheesecake torte ili ga pokloniti voljenoj osobi za Valentinovo. 

Keksi s čokoladom

Keksi s čokoladom pripremaju se od brašna od lješnjaka. Zaljubit ćete se u brašno od lješnjaka čim shvatite koliko ga je jednostavno pripremiti i koliko ono keksima daje orašast okus. Otopljena BAM tamna čokolada keksima daje dodatni okus kakaa, dok ih bogati i kremasti BAM čokoladni namaz s lješnjacima obogaćuje autentičnim i intenzivnim okusom lješnjaka te kremastom strukturom koja se lako razmazuje.

Vafli s BAM crnim kakaom u prahu

BAM crni kakao u prahu kakao je s kojim možete pripremiti izvrsne crne vafle od čokolade koji su hrskavi izvana, a prozračni iznutra. Afrička zrna i tzv. nizozemska obrada (Dutch process) ovom kakau u prahu daju tamnu boju. Ako slijedite recept u nastavku, vafli neće biti preslatki, pa ih možete poslužiti sa svim svojim omiljenim dodacima! Neka crni vafli budu vaša sljedeća ideja za doručak.

Čokoladni mousse s tučenim vrhnjem

Svi znamo da priprema tradicionalnog čokoladnog moussea u francuskom stilu obično uključuje jaja. Priprema nalaže da za čokoladni mousse umutite žumanjke sa šećerom, dodate otopljenu čokoladu, zasebno istučete bjelanjke i zatim ih vrlo nježno, nježno i opet nježno dodajete kako ne biste uništili sve one savršene male mjehuriće zraka.

Keksi s komadićima čokolade

Pred vama je najbolji recept za kekse s komadićima čokolade! Bez smiješnih, nepoznatih sastojaka, bez vremena za hlađenje itd. Samo jednostavan, neposredan, nevjerojatno ukusan recept za čokoladne kekse koji će vam uvijek uspjeti.

Topla čokolada tučena

Topla čokolada pripremljena kod kuće? Znaš, onu slatku, božanstvenu kremastu stvarčicu koja je upravo rasplesala tvoje nepce? Tučena topla čokolada savršena je za nadolazeće prosinačke večer kad umotani u dekicu ruke grijemo na toploj šalici tople čokolade.

Dvostruki čokoladni muffini s malinama

Dvostruki čokoladni muffini s malinama postat će vaša nova omiljena opcija za doručak, međuobrok na poslu ili umirujuću večeru. Čokoladni muffini po našem receptu bit će jako sočni, puni okusa čokolade te prošarani sočnim malinama i komadićima crne čokolade.

Klasična čokoladna torta

Tražite najbolji recept za čokoladnu tortu? Onda ste na pravom mjestu! Pripremili smo recept za najbolju čokoladnu tortu koju ćete ikad probati. Jedan od sastojaka zbog kojih je ovaj recept za tortu omiljen jest dodatak espresso praha u čokoladnoj torti i čokoladnoj glazuri. Ako nikad niste probali dodati barem malo espresso praha kad pečete kolače s čokoladom, stvarno morate. Espresso djeluje tako da podiže okuse na isti način kao BAM pasta od vanilije.

Čokoladna torta s kremom od čokolade i vrhnja

Čokoladna torta s kremom od čokolade i vrhnja počinje čokoladom, a završava slanom karamelom. U ovom super kul sočnom čokoladnom biskvitu skriva se krema ili cheesecake. Ako je priprema sočne čokoladne torte s čokoladnom kremom već iza vas, onda znate da će i ova čokoladna torta biti jednako sočna i bogatog čokoladnog okusa. 

Torta od tri vrste čokolade s bananama

Torta od tri vrste čokolade s bananama oduševit će obožavatelje banana, ali i one koji više vole sve druge vrste voća. Tri sloja čokoladne torte puna su okusa, tako da jedete tortu koja ima okus čokolade, no okus čokolade nije toliko intenzivan da se ne osjete banane. Upamtite, prava ravnoteža sastojaka stvara ukusne slastice!

Čokoladna torta s malinama

Čokoladna torta s malinama savršena je za vaše sljedeće slavlje. Ovom tortom možete iznenaditi svojeg partnera (ili partnericu, podrazumijeva se). Ovoj čokoladnoj torti sočnost daju maline, a BAM kakao u prahu i BAM tamna čokolada daju savršen okus čokoladnoj čokoladi. Za uspješnu pripremu potrebno je slijediti upute za pripremu podloge od biskvita i pravilno otopiti čokoladu, čime će čokoladni mousse, u koji ćete dodati maline, podići okus čokoladne torte s malinama na višu razinu. Tijesto za biskvit bit će rahlo i prozračno ako prosijate kakao u prahu, a čokoladni mousse bez sumnje će uspjeti ako za njegovu izradu upotrijebite tamnu, nezaslađenu čokoladu.

Najbolja čokoladna torta

Več dugo slušamo da želite odličan recept za čokoladnu tortu. Trajalo je neko vrijeme, ali sada je tu. Vaš novi omiljeni recept za najbolju čokoladnu tortu. Sigurno se sjećate filma Matilda i scene u kojoj je dječak prisiljen jesti veliku i najsočnij čokoladnu tortu.

Cake pops recept bez pečenja

Priprema cake popsa ili slavnih kolačiča na štapiću sada će biti još zabavnija! Recept za cake popse bez pečenja toliko je jednostavan da vam se čak i male dječje ruke mogu pridružiti u pripremi. Dodali smo sve popularnije Oreo kekse, krem ​​sir, malo čokolade i puno šarenih ukrasa. Sve popularniji kolačiči na štapiću ili cake popsi prikladni su za svaku prigodu, u zadnje vrijeme na rođendanskim proslavama zasjenjuju ili čak zamjenjuju klasičnu tortu. 

Sufle recept ili souffle?

Čokoladni sufle ili čokoladni souffle, osim krem brûlea, jedan je od najomiljenijih raskošnih francuskih deserta. Čini se da je riječ o zahtjevnom desertu (možda i zbog samog naziva), većina slastičara početnika nije svjesna da priprema zvuči mnogo zastrašujuće nego što uistinu jest.

Kremasti čokoladni mousse u čaši

Klasični čokoladni mousse u čaši začini čak i klasičnu večeru. Čokoladni mousse pripremljen u čaši izgleda stvarno elegantno, ali u isto vrijeme je također i praktičan. Serviran i poslužen u čaši, može se pripremiti dan ranije. Pripremite gusti, kremasti i bogati čokoladni mousse s BAM tamnom čokoladom jer ćete tako dobiti pravi gorko-slatki okus.

Čokoladni muffini s bananom

Mekani čokoladni muffini s bananom i začinjeni cimetom, brzo su pripremljeni desert i ideja kako konzumirati prezrele banane. S njima biste mogli napraviti i kruh od banana, ali čokoladni muffini od banana definitivno su brža verzija. Temelj za pripremu su glavni sastojci koji se najčešće koriste u pečenju: brašno, šećer i mlijeko. Slijedite li upute pri pripremi, prijeći ćete tanku granicu između toga hoće li vaši čokoladni muffini od banane biti sočni ili će biti presuhi i bez okusa. Za okus čokolade koristili smo BAM tamnu čokoladu koja svojom univerzalnošću može zauzeti mjesto u svakom desertu.

Brownie na brzinu

Za brownie na brzinu, koristili smo samo šest glavnih sastojaka. S obzirom da smo brownie pripremali prema receptu bez praška za pecivo, jaja su bitna da kolači zaista lijepo narastu u pećnici. U recept smo dodali i šećer u prahu, koji djeluje kao trik za pripremu brownia na brzinu. Šećer u prahu sadrži kukuruzni škrob koji pomaže zgusnuti tijesto. BAM kakao prah pruža prekrasnu crveno-smeđu boju. Prije nego ga dodate u sastojke, mora se prosijati, jer osim okusa, daje i sočnu i pahuljastu strukturu. Dodamo i ulje i BAM pastu od vanilije, što osigurava da se sastojci lijepo međusobno povežu i dodatno pojačaju okus čokolade.

Browni s malinama

Stvarno nam treba još jedan recept za brownie? Naravno, ovo je najbolji i najbrže pripremljeni desert. Najbolji dio je da vam gotovo ne treba mješalica, a napravljeni su u samo jednoj zdjeli! Ovaj put smo čokoladnom browniju pored tamne čokolade dodali i maline. Možete im dodati svježe maline, mogu se dodati i smrznute, ili ih svježe pečene namažite BAM preljevom od malina.

Brownie s čokoladom

Ako tražite recept za najbolje "domaće brownie", reči ču vam, tražilica će pronaći barem stotinu različitih recepata.

Browniji sa slanom karamelom

Kako zvuči recept za domaće brownije s keksima, preljevom od slane karamele, posuti svježe mljevenom morskom soli? Raskošan okus razmazit će tvoje nepce, a sama priprema nije toliko zahtjevna koliko zvuči. Ovaj put nećemo dodavati slani preljev od karamele u sam biskvit, već ćemo pečene brownieje preliti kremom koja ima teksturu preljeva. Kad se izreže na komade, preljev će se nježno razliti po rubovima, što će browniejima dati poseban okus.

Madžarska tradicionalna torta: doboš


Tortu, koja je zbog sastojaka i pripreme dobila nadimak „elegantna torta”, osmislio je i nadjenuo joj naziv mađarski slastičar Jozsef C. Dobos davne 1884. Doboš torta je mađarska biskvitna torta sa sedam tankih slojeva. Slojevi su ispunjeni bogatom kremom od čokolade i maslaca, a gornji sloj torte preliven je karamelom. Doboš torta može se posuti mljevenim lješnjacima, kestenima, orasima ili bademima.

Torta Crna šuma

Torta Crna šuma je kolač koji je nastao u Njemačkoj. Naziv je dobila po likeru od višanja koji je dodan u nadjev. Sastoji se od kakao biskvita, ukusne kreme i dinstanih trešanja. BAM kakao u prahu tople je crvenkasto-smeđe boje i ugodnog čokoladnog okusa. Osim autentičnog okusa kakaa, ova se torta odlikuje i svojom sočnosti. Odaću ti trik! Ako biskvit preliješ vrućom tekućinom (možeš upotrijebiti i topli sok od višanja), osim sočnosti osigurat ćeš i da kakao razvije bogat i autentičan okus. Dodatnu sočnost torti dodaje istučeno slatko vrhnje, koje bi prije umućivanja trebalo biti jako hladno, jer će tako tijekom miješanja moći razviti strukturu koju trebaš za dodavanje slojevima i preljev.

Rolada s namazom od pistacija

Ovaj recept za roladu s namazom od pistacije, koja se poslužuje uz šalicu čaja ili kave, zasigurno će donijeti uzbuđenje baš svima koji je jedu. Namaz od pistacija sadržava najmanje 50% pistacija sitno samljevenih u pastu od pistacija, koja će učiniti da krema rolade bude stvarno punog i kremastog okusa.

Karamelna pita

Zlatna čokolada oduševljava nježnom zlatnom bojom. Riječ je o bijeloj čokoladi u koju se dodaju karamelizirani šećer i mlijeko. BAM Gold - zlatna čokolada s notom karamele, maslaca i vrhnja, intenzivnog okusa karamele i blago slanog okusa te kremaste svilenkaste teksture. U receptu za pitu od karamele savršeno se povezala s ostalim BAM proizvodima za pečenje.

Muffini s čokoladom i bananom

Volite li i vi započeti dan mekanim i sočnim čokoladnim muffinima od banane? Ili završiti ručak ili večeru s malo mekanih i vlažnih čokoladnih kolačića od banane? Ovi čokoladni kolačići od banane izvrsni su za doručak i slasticu. Divnog su okusa i sjajne teksture. Intenzivan okus čokolade u kombinaciji sa slatkim okusom banane. Ovaj put smo dodali bademovo brašno za dodatni okus.

Browniji s ruby čokoladom

Ovi čokoladni kolačići ili browniji ne trebaju dodatni ukras; oni sami su divni. Jagode i tamna čokolada oduvijek su bile poznate kao izvrsna kombinacija u raznim slasticama. Kada brownijima dodamo još ruby čokoladu, koja svojom nježnom bojom, nježnom aromom i djelićem okusa jagodičastog voća dovodi čokoladne kolačiće na višu razinu. Ovim receptom dobivate savršenu ravnotežu tamne čokolade; dodane svježe jagode samo još povećavaju sklad okusa ove slastice.

Čokoladne palme s orasima

Recept za pripremu čokoladne palme s orasima sa BAM čokoladom. BAM tamna čokolada je univerzalna, vrhunska belgijska čokolada s barem 55,6% kakao dijelova. Idealna je za kreme, mousse, ganache, sladolede, kekse, biskvite i druge kremaste čokoladne strukture. Čokolada je oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Autentičnog je i optimalno gorkog čokoladnog okusa.

Mini rolade s hrskavim medenim nadjevom

Priprema malih rolada vrlo je jednostavna, a okus nevjerojatan. Za pripremu smo koristili BAM medenu čokoladu koja ima vrlo pun okus. Za točku na i, dopunili smo ga hrskavim BAM karamelnim crispijima, koji su slastici dodali slani okus, što je dodatno naglasilo okus čokolade i kakaa.

Panna cotta od lješnjaka

Recept za ukusnu panna cottu s namazom od lješnjaka by Mojačokolada.si. Namaz sadržava bar 55% odličnih pečenih lješnjaka iz Piemonta koji su poznati po zaista bogatom okusu lješnjaka koji karakterizira ovaj namaz. Namaz je napravljen po izvrsnom receptu koji stvara kremast i gladak namaz punog okusa. Nezaboravno slatko iskustvo! Namaz ne sadržava palmino ulje i BEZ glutena je. Idealan je za pripremu vrhunskih slastica, a savršen je i za punjenje kroasana, pita i ostalih peciva.

Kokice i BAM čokolada

Ludo dobre čokoladne kokice s BAM čokoladom!

Čokoladni muffini s komadićima čokolade

Recept za vrhunske čokoladne muffine. Jednostavan recept s BAM pastom od vanilije. Bezalkoholna je i napravljena je od pravog ekstrakta bourbonske vanilije s Madagaskara s dodanim sjemenkama vanilije, koje Vašem jelu dodaju atraktivan izgled. Na bočicu je dodana praktična pumpica koja omogućuje jednostavno doziranje i trajniju svježinu paste od vanilije.

Zagrebačka kremšnita

Recept za pripremu zagrebačke kremšnite. Slastica koja primami svakoga. Jedna i jedina, to je zagrebačka kremšnita, pripremljena s BAM tamnom čokoladom.

Čokoladna torta s kremom od limuna

Recept za odličnu čokoladnu tortu s kremom od limuna. U receptu ćete naći i BAM kakao u prahu. Pripremljen od odabranih kakao zrna najbolje kvalitete. Tople je, crveno-smeđe boje i nezamjenjiv je dodatak u pripremi raznih čokoladnih slastica, a odličan je i za dekoraciju.

Kokosove kocke

Recept za vrhunske kokosove kocke. Jednostavna priprema: opojne kokosove kocke s narančom, medom i čokoladnim namazom.

Čokoladna torta s ciklom

Recept za pripremu čokoladne torte s ciklom. Kako pripremiti odličnu čokoladnu tortu? Torta je i za najveće čokoholike, gdje se u dobitnoj kombinaciji prepliće bogat okus čokolade te lagana tekstura cikle. U receptu smo koristili BAM tamnu čokoladu.

Čokoladni kolač s heljdinom kašom

Kako pripremiti odličan čokoladni kolač? Lagan, sočan i ukusan neobični kolač koji ćete stalno praviti. Pripremili smo recept za čokoladni kolač s heljdinom kašom i BAM tamnom čokoladom.

Medenjaci s čokoladom

Kako pripremiti najbolje medenjake s čokoladom? Potpuno jednostavan recept za prekrasne medenjake s BAM čokoladama!

Čokoladni mousse s okusom kave

Kako pripremiti odličan čokoladni mousse s okusom kave? Pripremili smo odličan recept za čokoladni mousse s okusom kave.

Kolač od badema s vrućim mlijekom i kavom

Recept za kolač od badema s vrućim mlijekom i kavom. Pripremljen od BAM brašna od badema, koje je izrađeno od pažljivo odabranih, visokokvalitetnih oguljenih badema sa Sicilije. Pošto ne sadržava gluten, idealna je zamjena za bijelo brašno u brojnim receptima. Idealno je za pripremu slastica kao što su torte, keksi, francuski makroni, browniji, palačinke i carski prženac.

Čokoladna rolada bez brašna

Kolekciju proizvoda od čokolade i kakaa za pripremu slastica BAM smo sastavili od pažljivo odabranih čokolada i kakaa vrhunske kvalitete te provjereno odličnog okusa. BAM proizvodi su namijenjeni pripremi vrhunskih slastica, odličnog izgleda i iznimnog okusa, i kod kuće. U kolekciji BAM se nalazi i izvrsna tamna čokolada u kapljicama, koju smo koristili u receptu za čokoladnu roladu bez brašna.

Cheesecake s bijelom čokoladom

BAM bijela čokolada je vrhunska belgijska bijela čokolada i ujedno vrlo univerzalna za uporabu u kuhinji. Idealna je za ulijevanje, praline, kreme, mousse, ganache, sladolede, kekse, biskvite i ostale kremaste čokoladne strukture. Čokolada je oblikovana u manje kapljice za brže, lakše i ravnomjernije topljenje čokolade. Lagana je i kremasta čokolada uravnoteženog mliječnog okusa. Ovaj put smo BAM bijelu čokoladu koristili u receptu za cheesecake s bijelom čokoladom.

Recept za browniese s čokoladnim kapljicama

I vi obožavate browniese s puuuuuno čokolade? Onda ste na pravom mjestu jer vam ovoga puta predstavljamo recept za browniese sa slasnim čokoladnim kapljicama.

Čokoladna rolada bez brašna od 3 vrste čokolade

Na našem smo vam portalu već predstavili dva recepta za čokoladnu roladu bez brašna te čokoladnu roladu s kremom od vanilije, ovoga je puta na redu primamljiva čokoladna rolada bez brašna od čak 3 vrste čokolade!

Kako uz malo truda pripremiti savršeni čokoladni mousse

Čokoladni mousse je jedna od onih vrsta slastica koje su vrlo jednostavne za pripremu, ali zbog toga ništa manje božanstvenog okusa. Osim toga u vrućim ljetnim danima ugodno će vas ohladiti i zadovoljiti vaše osjetilo okusa.

Napravite svoje čokoladne kapljice!

Prije samog početka izrade kapljica pobrinite se da koristitekvalitetnu čokoladu za pečenje. Najbolje je upotrijebiti nezaslađenu čokoladu budući da ne sadrži štetne aditive; čokoladne kapljice možete zasladiti sami javorovim sirupom ili nekim drugim prirodnim sladilom. Kvalitetnu čokoladu za pečenje možete potražiti na našoj web stranici.

Recept: Čokoladni trufflesi s morskom soli

BAM Tamna čokolada oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Idealna je za pripremu krema, ganachea, mousseova, sladoleda, keksa, biskvita i drugih kremastih čokoladnih struktura. Možemo je koristiti i za kalupiranje i pripremu čokoladnih dekoracija. Čokolada sadrži barem 55,6% kakao dijelova, pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se odražava u autentičnom i optimalnom gorko-slatkom okusu. Recept za čokoladne trufflese s morskom kao stvoren je za sve ljubitelje slano-slatkih kombinacija.

Čokoladna pita s maslacem od kikirikija

BAM pasta od vanilije očarat će vas svojim bogatim okusom vanilije i svojom pravom aromom. Izvorni je ekstrakt vanilije bourbon s Madagaskara. Ekstraktu su dodane i sjemenke vanilije koje će izgled vaših jela učiniti još atraktivnijim. Odličan dodatak vašim pecivima i slasticama kao što je panna cotta, creme brulee, krema od jaja i sladoled od vanilije.

Čokoladne napolitanke - od samostalne grickalice do inspiracije za kreiranje

Kremasto punjenje između pet slojeva vafla … Divna harmonija hrskave teksture te okusa čokolade i lješnjaka. Mala »ambalaža« (klasična napolitanka je dugačka 49 cm i široka 17 mm, isto toliko iznosi njena debljina), a obilje užitka …

Čokoladna torta s jagodama

Odličan i vrlo jednostavan recept za čokoladnu tortu s jagodama.

Torta od lješnjaka

Odličan čokoladni recept za vrhunsku tortu od lješnjaka.

Čoko brownies

Jednostavan i odličan recept za čokoladne brownie sa BAM kakao prahom. BAM kakao u prahu je proizvod belgijskog proizvođača. Vrhunske je kvalitete, 100 % čist i bez dodataka. Proizveden je od izabranih zrna kakaa najbolje kvalitete. Kakao je tople, crveno-smeđe boje i obavezan dodatak za pripremu različitih čokoladnih slastica. Odlično se iskazao i za dekoracije.

Čokoladni muffini s ferrero kuglicom

BAM kakao u prahu je tople crveno-smeđe boje te ukusnog čokoladnog okusa. Osnovu kakaa tvore zrna kakaa iz Zapadne Afrike, a dodatan okus i začin daju mu zrna iz ostalih dijelova Afrike, Azije i Južne Amerike. Vrlo fina tekstura omogućava jednostavno miješanje. Idealan je za pripremu biskvita, kolača, sladoleda i drugih slastica.

Lincer keksi

Recept za domaću pripremu Lincer keksa s pastom od vanilije. BAM pasta od vanilije je pravi ekstrakt vanilije bourbon sa dalekog Madagaskara s dodanim sjemenkama vanilije koje će izgled vaših jela učiniti još atraktivnijim.

Čokoladni popsi s Baileysom

Čokoladni namaz od lješnjaka by Mojačokolada.si je proizvod pripremljen po odličnoj recepturi i samo od pomno odabranih sastojaka. Sadrži najmanje 55% odličnih prženih lješnjaka iz Pijemonta koji namaz bogate originalnim i intenzivnim okusom lješnjaka. Izniman okus lješnjaka izvrsno nadopunjava aromatičan okus kakaa u prahu i kremasti okus mlijeka. Nezaboravno slatko iskustvo! Ovaj put smo pripremili recept za čokolade popse s Bailey-som.

Čokoladni souffle

Jednostavan recept za odličan čokoladni souffle.

Ferrero torta

Ovaj put smo čokoladni namaz s lješnicima upotrebili za pripremo čokoladnega recepta za odličnu ferrero tortu.

Čokoladna rolada

Recept za čokoladnu roladu koja zahtijeva malo više kuharskih spretnosti.

Čokoladna rolada bez brašna

Klasični čokoladni nabujak

Kolekciju čokoladnih i kakao proizvoda za pripremu slastica BAM sastavili smo od pažljivo izabranih čokolada te kakaa, vrhunske kvalitete i prevjereno odličnog okusa. BAM proizvodi namijenjeni su pripremi vrhunskih slastica odličnog izgleda i iznimnog okusa, također doma. U kolekciji BAM nalazi se i izvrsna tamna čokolada u kapljicama.

Čokoladne praline s lješnjacima

Recept za čokoladne praline s lješnjacima. BAM Premium pečeni cjeloviti lješnjaki impresionirat će vas svojim autentičnim okusom lješnjaka, hrskavosti i definitivno s mnogim mogućnostima korištenja u pečenju i kuhanju kod kuće. Idealni su za upotrebu u slatkim i slanim jelima. Od njih možemo pripremiti izvrsni domaći maslac od lješnjaka ili namaze, koji se mogu obogatiti drugim sastojcima poput kakaa. Vrhunski lješnjaci obogaćuju okus vaših peciva, kolača, sladoleda, pita i kolačića. Uz donji recept za praline s lješnjakom, možete pripremiti praline za osam osoba.

Slatke jagode s lješnjacima

Čokoladno torta s kavom

Recept za čokoladnu tortu s kremom od kave.

Čokoladna torta s čokoladnom kremom

Čokoladna torta s pinjolama

Recept za pripremu čokoladne torte s dodatkom pinjola.

Čokoladna torta s pudingom

Skuhajte puding i umiješajte ga u esenciju kolača. Torta je jedan od najtipičnijih deserta za rođendane. Mora li to biti samo za rođendane?

Čokoladna torta s bosiljkom

Englesko čokoladno pecivo - Brownie

Brownie je američki specijalitet koji čak ima i svoj odmor u Americi. Slavi ga 22. siječnja. Priprema engleskih čokoladnih kolača izuzetno je jednostavna.

Čokoladni muffini sa sojinim mlijekom

Čokoladni muffini odličan su i brzo pripremljeni desert. Desert se priprema od sastojaka koji se gotovo uvijek nalaze u našim hladnjacima. Ovaj put zamijenili smo uobičajeno mlijeko i tako pripremili recept za pravljenje čokoladnih muffina od sojinog mlijeka.

Slatki čokoladni preljev

Vrlo jednostavan recept za pripremu čokoladnog preljeva sa BAM tamnom čokoladom.

Čokoladni štapići

Recept za slasne čokoladne štapiće.

Čokoladni hljepčići

BAM kakao u prahu je tople crveno-smeđe boje te ukusnog čokoladnog okusa. Osnovu kakaa tvore zrna kakaa iz Zapadne Afrike, a dodatan okus i začin daju mu zrna iz ostalih dijelova Afrike, Azije i Južne Amerike. Vrlo fina tekstura omogućava jednostavno miješanje. Idealan je za pripremu biskvita, kolača, sladoleda i drugih slastica. Čokolada BAM namijenjena je svim amaterskim, kao i profesionalnim slastičarima koji ovom izvrsnom čokoladom svojim slasticama žele dodati točku na "i".

Blagdanski čokoladni kroasani

BAM pasta od vanilije očarat će vas svojim bogatim okusom vanilije i svojom pravom aromom. Izvorni je ekstrakt vanilije bourbon s Madagaskara. Ekstraktu su dodane i sjemenke vanilije koje će izgled vaših jela učiniti još atraktivnijim. Odličan dodatak vašim pecivima i slasticama kao što je panna cotta, creme brulee, krema od jaja i sladoled od vanilije.

Čokoladna krema

BAM Tamna čokolada je univerzalna, vrhunska belgijska čokolada s barem 55,6% kakao dijelova. Idealna je za kreme, mousse, ganache, sladolede, kekse, biskvite i druge kremaste čokoladne strukture. Čokolada je oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Autentičnog je i optimalno gorkog čokoladnog okusa.

Domaći čokoladni puding

BAM pasta od vanilije očarat će vas svojim bogatim okusom vanilije i svojom pravom aromom. Izvorni je ekstrakt vanilije bourbon s Madagaskara. Ekstraktu su dodane i sjemenke vanilije koje će izgled vaših jela učiniti još atraktivnijim. Odličan dodatak vašim pecivima i slasticama kao što je panna cotta, creme brulee, krema od jaja i sladoled od vanilije.

Čokoladno mousse s narančom

Recept za čokoladni mousse s notom naranče.

Jednostavan čokoladni mousse

Recept za izradu jednostavnog čokoladnog "musa" s BAM tamno čokoladu. BAM Tamna čokolada oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Idealna je za pripremu krema, ganachea, mousseova, sladoleda, keksa, biskvita i drugih kremastih čokoladnih struktura. Možemo je koristiti i za kalupiranje i pripremu čokoladnih dekoracija. Čokolada sadrži barem 55,6% kakao dijelova, pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se odražava u autentičnom i optimalnom gorko-slatkom okusu. 

Trostruka čokoladna krema

BAM mliječna čokolada oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Idealna je za pripremu krema, ganachea, mousseova, sladoleda, keksa, biskvita i drugih kremastih čokoladnih struktura. Možemo je koristiti i za kalupiranje i pripremu čokoladnih dekoracija. Čokolada sadrži barem 35,1% kakao dijelova, pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se odražava u autentičnom čokoladnom okusu. Iznimno je kremasta i finog je okusa karamele. Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.

Čokoladni vafli

BAM tamna čokolada oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Idealna je za pripremu krema, ganachea, mousseova, sladoleda, keksa, biskvita i drugih kremastih čokoladnih struktura. Možemo je koristiti i za kalupiranje i pripremu čokoladnih dekoracija.

Čokoladni kolač s pistacijama

Recept za pripremu slasnog čokoladnog kolača s pistacijama.

Čokoladni kolač s višnjama

BAM tamna čokolada oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Idealna je za pripremu krema, ganachea, mousseova, sladoleda, keksa, biskvita i drugih kremastih čokoladnih struktura. Možemo je koristiti i za kalupiranje i pripremu čokoladnih dekoracija. Čokolada sadrži barem 55,6% kakao dijelova, pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se odražava u autentičnom i optimalnom gorko-slatkom okusu. Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.

Čokoladni kolač od buče

Recept za čokoladni kolač s bučom koji na kraju obogatimo sladkim ledom. BAM kakao u prahu je tople crveno-smeđe boje te ukusnog čokoladnog okusa. Osnovu kakaa tvore zrna kakaa iz Zapadne Afrike, a dodatan okus i začin daju mu zrna iz ostalih dijelova Afrike, Azije i Južne Amerike. Vrlo fina tekstura omogućava jednostavno miješanje. Idealan je za pripremu biskvita, kolača, sladoleda i drugih slastica.

Pravi čokoladni kolač

BAM tamna čokolada oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Idealna je za pripremu krema, ganachea, mousseova, sladoleda, keksa, biskvita i drugih kremastih čokoladnih struktura. Možemo je koristiti i za kalupiranje i pripremu čokoladnih dekoracija. Čokolada sadrži barem 55,6% kakao dijelova, pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se odražava u autentičnom i optimalnom gorko-slatkom okusu. Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.

Čokoladna salama, kobasica

Recept za odličnu, slatku čokoladnu salamu. Bez brige, ne sadrži meso!

Čokoladne praline s ganache kremom i konjakom

Jednostavan recept za pripremu ukusnih domaćih čokoladnih pralina s konjakom.

Kolač s tri vrste čokolade

BAM bijela čokolada je vrlo univerzalna, vrhunska belgijska čokolada. Idealna je za lijevanje, praline, kreme, mousseve, ganache, sladolede, kekse, biskvite i druge kremaste čokoladne strukture. Čokolada je oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Radi se o laganoj i kremastoj čokolada s uravnoteženim mliječnim okusom.

Topla čokolada

Recept za pripremu tople čokolade u mikrovalnoj pećnici.

Tajne savršenog ganachea i tri recepta koja moraš isprobati

Ganache je jedna od onih osnova koja ne smije nedostajati u tvoj kolekciji kuhanja. Ova ukusna mješavina čokolade i vrhnja čarobna je baza koja se može koristiti za preljeve, nadjeve, glazure ili čak kao samostalan desert. U ovom ćemo članku istražiti koliko je jednostavno napraviti ganache, kako ga možeš koristiti u raznim slasticama i dati ti isprobane recepte za savršeno uživanje u čokoladi.

Macarons, popularni francuski desert

Macaroons su postali svjetska senzacija - ove šarene francuske slastičarnice popularne su zbog svoje hrskave vanjštine i mekog, kremastog središta. Iako se možda čine zahtjevnima za napraviti, uz nekoliko trikova i prave sastojke možeš postići vrhunske rezultate u svojoj kućnoj kuhinji. U ovom ćemo članku otkriti kako napraviti savršene makarone i najbolje nadjeve te se dotaknuti svjetskih slastičarskih trendova.

Savjeti i trikovi za savršene čokoladne raspucance

Čokoladne raspucanci više su od običnog deserta; oni su umjetničko djelo koje spaja ukus i estetiku. U ovom ćemo članku istražiti razne tehnike i tajne koje možete koristiti za izradu savršenih čokoladnih krekera koji će postati središnji dio svakog blagdanskog stola ili prigode.

Prednosti tamne čokolade bez dodanog šećera

U ovom članku istražujemo brojne zdravstvene dobrobiti konzumiranja tamne čokolade, od njezina utjecaja na kardiovaskularni sustav do poboljšanja kognitivnih funkcija. Otkrivamo i hrpu slasnih recepata s tamnom čokoladom bez dodanog šećera koji će oduševiti sve sladokusce i uvjeriti ih da i čokolada bez šećera može biti izvrsnog okusa!

Zobene pahuljice za bolju probavu

Zobene pahuljice su nutritivno bogat i zdrav izbor s brojnim zdravstvenim prednostima. U ovom članku razmatramo kako zobena kaša može utjecati na naše tijelo, energiju, probavu i kako se može pripremiti da bude ukusna i zadovolji naše potrebe za proteinima.

Ukusna hrana bez glutena

Bezglutenska dijeta je pristup prehrani koji isključuje gluten – protein koji se nalazi u žitaricama kao što su pšenica, ječam, raž i zob (iako je zob sama bez glutena, može biti kontaminirana glutenom tijekom procesa prerade). Ova dijeta neophodna je za osobe s celijakijom, osjetljivošću na gluten ili alergijom na gluten.

Kako napraviti veganski čokoladni ganache?

RECEPT: Svestrana čokoladna kremaRECEPT: Veganska čokoladna rolada bez jaja i mlijekaRECEPT: Veganske rum kuglice

Mafini: savjeti s kojima će sigurno uspjeti

Koje slastice mogu pripremati i djeca?

Pitate se koji su recepti dovoljno jednostavni da vam u pečenju mogu pomoći i nestašne dječje ručice? Pripremila sam nekoliko ideja s pomoću kojih možete svojim malim kuharskim pomoćnicima omogućiti da i oni zavežu pregaču i uhvate se slastičarske lopatice!

Ukrašavanje s pomoću dresir vrećice i nastavaka

Kako pripremiti simpatične cake popse

Cake popsi, male i slatke slastice na štapiću iz dana u dan sve su omiljenije. Zbog svoje simpatične vanjštine uistinu su posebne pa stoga oduševljavaju djecu, kao i odrasle.

Prikaži više recepata
Prikaži manje recepata
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual
tamna cokolada 500 g
16,90 €