100% sigurno online plaćanje
Veliki slastičarski paket Antonio plod je talijanskog Masterchef pobjednika. Antonio Colasanto za pripremu svojih modernih slastica upotrebljava BAM kakao u prahu, crni kakao, ruby i tamnu čokoladu i čokoladu s jagodama. Klasičan okus kakaa nadograđuje se okusom čokolade s jagodama, a u pripremi modernih slastica upotrebljava se blago kiselkasti okus sve poznatije ruby čokolade. Slastice iz ruku majstora slastičara i Masterchef pobjednika ne mogu se zamisliti bez tamne čokolade koja će zbog svojeg univerzalnog okusa pronaći svoje mjesto u pripremi bilo koje slastice. Proizvodi NE SADRŽE GLUTEN.
BAM veliki slastičarski paket osmislili smo za sve vas koji želite postati pravi slastičarski majstori ili majstorice. Kako pripremiti moderne slastice Masterchef razine pokazat će vam slastičarski umjetnik Antonio Colasanto u svojem internetskom tečaju na BAM slastičarskoj akademiji, a za BAMbastične okuse pobrinut ćemo se mi. Postanite majstor slastičarstva uz nas!
Ovaj put BAM proizvodi naći će se u rukama priznatog slastičarskog majstora i pobjednika talijanskog Masterchefa. Antonio Colasanto za pripremu svojih modernih slastica upotrebljava BAM kakao u prahu (500 g), crni kakao (500 g), ruby čokoladu (500 g), tamnu čokoladu (500 g) i čokoladu s jagodama (250 g). Klasičan okus kakaa nadograđuje se okusom čokolade s jagodama, a u pripremi modernih slastica upotrebljava se blago kiselkasti okus sve poznatije ruby čokolade. Slastice iz ruku majstora slastičara i Masterchef pobjednika ne mogu se zamisliti bez tamne čokolade koja će zbog svojeg univerzalnog okusa pronaći svoje mjesto u pripremi bilo koje slastice. Proizvodi NE SADRŽE GLUTEN.
BAM proizvodi za pečenje namijenjeni su svim slastičarima amaterima te profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati točku na „i”.
BAM Proizvode čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostora ne bi trebala biti veća od 25°C, a proizvodi izloženi izravnom svjetlu. Izbjegavajte čuvanje u hladnjaku.
Kakao u prahu, sredstvo za reguliranje kiselosti E 501i.
Šećer, kakao maslac, obrano mlijeko u prahu, punomasno mlijeko u prahu, kakao masa od Ruby kakao zrna, emulgator: sojin lecitin, kiselina: limunska kiselina, prirodna aroma vanilije.
Najmanje 48,8% kakao dijelova i najmanje 27,8% mliječnih dijelova.
Kakao masa, šećer, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.
Može sadržavati tragove mlijeka. Kakao dijelovi najmanje 55,6%.
Kakao u prahu s niskim sadržajem masti, sredstvo za reguliranje kiselosti E524, sredstvo za reguliranje kiselosti E 501i.
Šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma, bojilo E120, aroma vanilije.