BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Kolač od sira od kokosa

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 7
kolac od sira od kokosa


Cheesecake bez pečenja? Upotrijebite BAM mješavinu za kolač od sira, dodajte nevjerojatni BAM proteinski namaz od kokosa i prelijte svoj kolač od sira otopljenom BAM bijelom čokoladom. Ukusan desert pripremljen u samo nekoliko koraka.

Ovaj recept savršen je za sve koji traže nešto posebno i odličan je izbor za slavlja ili kao raskošan desert nakon nedjeljnog ručka. Predviđeno je za okruglu posudu za pečenje promjera 20 cm, odnosno oko 8-10 komada.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

@bamchocolate.com ✨ No-bake Cheesecake? Use BAM Cheesecake Mix, add BAM Protein Coconut Spread and top your cheesecake with melted BAM White Chocolate. A delicious dessert ready in just a few steps. This recipe is perfect for anyone looking for something special and is a great choice for celebrations or as a sumptuous dessert after Sunday lunch. It is designed for a round baking tray with a diameter of 20 cm, so about 8-10 pieces. Ingredients: 200 g of ground biscuits 160 g melted butter 500 ml cold water BAM cheesecake mix 600 ml whipping cream 200 g BAM protein coconut spread 150 g BAM white chocolate drops Procedure: - In a bowl, mix well 200 g of ground biscuits and 160 g of melted butter. Spread this mixture evenly over the base of the cake tin to create a base. - In another bowl, mix 500 ml cold water and BAM cheesecake mix. Stir until smooth. - Whisk in 500 ml of cream and gradually fold it into the mixture, followed by 200 g of BAM protein coconut spread. Mix well to combine all the ingredients evenly. - Pour the prepared mixture into the mould lined with the biscuit base and place the cake in the freezer for at least 1 hour to set. - For the topping, heat 100 ml of cream and stir in 150 g of white BAM chocolate drops until completely melted. - Spread the topping evenly over the hardened cheesecake. - Decorate the cake as desired, for example with coconut chips, fresh fruit or chocolate chips. - Leave the cake at room temperature for a while to thaw slightly before serving. Enjoy 💛 #bamchocolatecom #cheesecake ♬ original sound - BAM (Become A Master)

Upute za pripremu:

1
U posudi dobro izmiješajte 200 g mljevenog keksa i 160 g otopljenog maslaca. Ovom smjesom ravnomjerno obložite dno kalupa za torte kako biste napravili podlogu.
2
U drugoj posudi pomiješajte 500 ml hladne vode i BAM smjesu za čizkejk. Miksajte dok ne postane glatko.
3
Umutiti 500 ml vrhnja i postepeno ga umiješati u masu, a zatim dodati 200 g BAM proteinskog namaza od kokosa. Dobro izmiješajte da se svi sastojci ujednače.
4
Pripremljenu masu izlijte u kalup obložen podlogom od keksa i tortu stavite u zamrzivač najmanje 1 sat da se stegne.
5
Za preljev zagrijte 100 ml vrhnja i umiješajte 150 g BAM bijele čokolade kapljice dok se potpuno ne otopi.
6
Preljev ravnomjerno rasporedite po stvrdnutom kolaču od sira.
7
Ukrasite tortu po želji, na primjer komadićima kokosa, svježim voćem ili čokoladnim strugotinama.
8
Prije posluživanja ostavite tortu na sobnoj temperaturi da se malo odmrzne. Uživajte u bogatom okusu kolača od kokosa!
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual