BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Mramorni kolač

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 2 h
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 7
mramorni kolac

Brand BAM by Mojačokolada.si je linija odličnih čokoladnih proizvoda za pečenje u manjem pakiranju. Radi se o jednostavnoj,vrhunskoj čokoladi za pečenje - takvoj kakvu su dosad koristili samo vrhunski slastičari. Održiva proizvodnja s naglaskom na vrhunskim čokoladnim okusima i održavanju čistog okoliša. Kao što se često i sami našalimo (te istovremeno mislimo potpuno ozbiljno): Spasimo Zemlju, jedini planet s čokoladom!

Odličen i jednostavan recept za mramorni kolač.


Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Mramorni kolač

  • Vrijeme pripreme: 2 h
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 7

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak

Najprije žumanjke s maslacem ili margarinom i šećerom u prahu pjenasto umiješamo. Prašak za pecivo pomiješamo s brašnom, zatim izmjenično dodajemo masi po 1 zaimaču mlakog mlijeka i malo brašna. To radimo dok sve ne umiješamo.

2. Korak

Polako umiješamo još čvrsto istučen snijeg od 3 bjelanjka. U jedan dio tijesta umiješamo 4 jušne žlice čokolade u prahu i tijesto ulijemo u dobro namazan kalup koji okrećemo da se čokoladno tijesto jednakomerno raspodijeli.

3. Korak

Na vrh dolazi bijelo tijesto. Pećnicu dobro zagrijemo na 180 stupnjeva celzija, umetnemo kalup s tijestom i otprilike nakon 10 minuta snizimo temperaturu. Na srednjoj temperaturi pečemo 3/4 sata - 1 sat.

4. Korak

Čačkalicom probodemo tijesto, ako se tijesto ne zalijepi za čačkalicu znači da je pečeno. Kad se ispeče ohladimo ga.

5. Korak

Nakon što se ohladi premažemo ga marmeladom i potom još prelijemo čokoladom.

Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual