Iskoristi promo kodu WELCOME5 ✨

BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Pauk od pistacija

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 40 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 4
pauk od pistacija

Ovaj jednostavan recept oduševit će djecu i odrasle, jer spaja prhko tijesto i kremasti, ukusni nadjev.


A scary delicious spider for Halloween! ?? Make a fun and delicious Halloween scarecrow - a puff pastry spider filled with BAM pistachio spread and spooky eyes! ? This simple recipe will delight children and adults alike as it combines crispy pastry and a creamy, delicious filling. A real treat for any Halloween party or as a sweet surprise for the little ones. INGREDIENTS: - 1 Light puff pastry - BAM protein pistachio spread with pistachio pieces - 1 egg, beaten, for coating - Sugar eyes for decoration PROCESS: - Preheat the oven to 180 °C. Line a baking tray with baking paper. - Roll out the puff pastry and divide it into two equal parts. - Spread one part of the pastry evenly with BAM Protein Pistachio Spread. Make sure that the spread is spread all the way to the edges. - Cover with the other half of the dough to make a sandwich. Then cut the dough into strips about 1-2 cm wide, leaving an uncut part in the middle to represent the body of the spider. - Gently twist each strip to create the twisted ''legs'' of the spider. - Brush the whole dough with beaten egg, which will give the dough a nice golden shine and help to prevent it from drying out during baking. - Bake in the preheated oven for 15-20 minutes, or until the dough is golden brown and crispy. - Cool the baked spider on a wire rack, then add the candy eyes for a fun look. Dare to try it? ? #bamchocolate #spiderdesserts #halloweendesserts #halloweendessert #dessertforhalloween #desserttiktok #pistachio #pistachiospread #halloweenideas #halloweenpastry #halloween2024 ♬ Halloween ・ cute horror song - PeriTune



BAM Hrskavi pistacijin proteinski namaz obogaćen je s preko 40% pistacija i dodatnim proteinima. Nudi nezaboravan okus pistacija i hrskavu teksturu. Recept za pauka od lisnatog tijesta s namazom od pistacija odlična je poslastica za sve Halloween zabave, kao slatko, a opet zdravo iznenađenje za najmlađe. Usudi se zagristi?






Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Pauk od pistacija

  • Vrijeme pripreme: 40 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 4

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak

Zagrij pećnicu na 180 °C. Pleh obloži papirom za pečenje.

2. Korak Lisnato tijesto razvaljaj i podijeli na dva jednaka dijela.
3. Korak

Jedan dio tijesta ravnomjerno namažite BAM Hrskavim proteinskim namazom od pistacija sa zaslađivačem. Pazite da se namaz razmaže sve do rubova.

4. Korak Pokrij ga drugom polovicom tijesta kako bih napravili sendvič.
5. Korak

Zatim tijesto izreži na trake širine oko 1-2 cm, au sredini ostavi neodrezani dio koji će predstavljati tijelo pauka.

6. Korak Nježno uvrni svaku traku kako bih stvorili smotane paukove noge.
7. Korak Cijelo tijesto premaži razmućenim jajetom koje će tijestu dati lijepi zlatni sjaj i pomoći da se ne osuši tijekom pečenja.
8. Korak

Peci u prethodno zagrijanoj pećnici 15-20 minuta, odnosno dok tijesto ne porumeni i postane hrskavo.

9. Korak Pečenog pauka ohladi na rešetki, a zatim dodaj šećerne oči za zabavan izgled.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-1,29 €
Ukupno:
12,90 €11,61 €
-10%

O autoru

Teja K.
Vsebinski marketing
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual