Iskoristi popust za dobrodošlicu. Unesi kod WELCOME i smanji svoju narudžbu za 10%. 😎

BAM Čokolada

Dodaci za peku

Paketi

BAM x FA14 FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Uskršnji cheesecake tartufi s rubin čokoladom

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 5
uskrsnji cheesecake tartufi s rubin cokoladom

@bamchocolate.com Easter cheesecake truffles with ruby chocolate 🐣💓🐰 This Easter, make pink Easter eggs in the form of Cheesecake truffle balls with ruby chocolate. Follow the instructions below to make simple pink truffle-shaped Easter eggs that combine finely ground cookies with cream cheese and are covered in shiny ruby chocolate. This recipe is a perfect idea for holiday sweetening or as an original gift that will surely impress everyone with its attractive appearance and excellent taste. Ingridients: For the truffles: - 200 g speculus cookies - 400 g cream cheese, room temperature - 100 g of powdered sugar - 1 teaspoon of BAM Vanilla paste For the topping: - 300 g of BAM Ruby chocolate Instructions: 1. Preparation of the biscuit base: Finely grind the Speculus biscuits in a multi-purpose processor or crush them with your hands in a bag with a rolling pin until you get a finely ground powder. In a large bowl, mix the speculus cookie crumbs, cream cheese, powdered sugar and vanilla paste. Mix until the ingredients are completely combined and a uniform mass is formed. 2. Forming truffle balls: Using your hands or a small ice cream scoop, shape the mixture into balls about 1 to 2 centimeters in size. Place them on a baking sheet lined with baking paper. Place the balls in the refrigerator for about 30 minutes to harden. 3. Preparation of ruby chocolate: Melt the ruby chocolate in the microwave or over a water bath, taking care not to let the chocolate get too hot. It is important to stir the chocolate from time to time so that it melts evenly. 4. Dipping the truffle balls in chocolate: Dip the cooled truffle balls one by one into the melted ruby chocolate to cover them completely. We can use a fork or a toothpick for easier dipping. Place the covered balls back on the baking sheet lined with baking paper. 5. Hardening: Place the truffle balls in the refrigerator for at least 1 hour so that the chocolate hardens completely. 6. Serving: Cheesecake truffle balls are served chilled. They can be kept in the refrigerator in a closed container for up to 5 days. #bamchocolate #rubychocolate #easteregg #eastertreats ♬ Chill Vibes - Tollan Kim

Ovog Uskrsa napravite ružičasta uskrsna jaja u obliku Cheesecake kuglica s tartufima s BAM rubin čokoladom. Slijedite upute u nastavku da napravite jednostavne ružičaste uskršnje tartufe u obliku jaja kombinirajući fino mljevene kekse od krem ​​sira i prelivene sjajnom rubin čokoladom.


Ovaj recept savršena je ideja za svečanu poslasticu ili kao originalni poklon koji će svakoga zadiviti svojim privlačnim izgledom i izvrsnim okusom.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Uskršnji cheesecake tartufi s rubin čokoladom

  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 5

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak Priprema podloge od keksa: Speculus kekse sitno sameljite u multipraktiku ili ih zgnječite rukama u vrećici sa valjkom za tijesto dok ne dobijete fino mljeveni prah. U velikoj zdjeli pomiješajte mrvice speculus keksa, krem ​​sir, šećer u prahu i pastu od vanilije. Miješati dok se sastojci potpuno ne sjedine i ne dobije jednolična masa.
2. Korak Oblikovanje kuglica od tartufa: rukama ili malom žlicom za sladoled oblikujte smjesu u kuglice veličine 1 do 2 centimetra. Stavite ih na pleh obložen papirom za pečenje. Kuglice stavite u hladnjak na 30-tak minuta da se stvrdnu.
3. Korak Priprema rubin čokolade: Rubin čokoladu otopite u mikrovalnoj ili na vodenoj kupelji, pazeći da se čokolada ne zagrije. Važno je povremeno promiješati čokoladu kako bi se ravnomjerno otopila.
4. Korak Umakanje kuglica s tartufima u čokoladu: Ohlađene kuglice s tartufima umačite jednu po jednu u otopljenu rubin čokoladu da ih potpuno prekrijete. Za lakše umakanje možete koristiti vilicu ili čačkalicu.Obložene kuglice vraćati na pleh obložen papirom za pečenje.
5. Korak Stvrdnjavanje: Kuglice s tartufima staviti u hladnjak na najmanje 1 sat da se čokolada potpuno stvrdne.
6. Korak Posluživanje: Cheesecake tartuf kuglice poslužuju se ohlađene. Mogu se čuvati u hladnjaku u zatvorenoj posudi do 5 dana.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-1,88 €
Ukupno:
16,92 €

O avtorju

Ana F.
Ustvarjalka vsebin
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual