Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

La Chocolate – bogata ponuda proizvoda za posebne prilike

  • Vrijeme čitanja Vrijeme čitanja: 3 minute
la chocolate – bogata ponuda proizvoda za posebne prilike

Čokolada je poklon s kojim ne možete pogriješiti, posebno kada se radi o čokoladnim delicijama brenda La Chocolate koje će uznemiriti vaše zazubice i oči.

Čokoladne delicije pod okriljem marke La Chocolate odlične su kao poklon za najraznovrsnije prigode, ali naravno da se njima možete zasladiti i bez nekog posebnog razloga – možda će upravo okus vrhunske čokolade vaš sasvim običan dan pretvoriti i nešto čarobno …

Čokoladni praznici najbolji su praznici!

Poklon linije iz čokoladarnice La Chocolate prilagođene su za razne praznike, kako okusom tako i ambalažom. Tako recimo za Valentinovo svojeg dragog odnosno dragu možete iznenaditi bombonijerom u obliku srca, sastavljenom od odabranih pralina od različitih vrsta čokolade, punjenih pomno odabranim punjenjima koji će obogatiti osnovni okus kvalitetne čokolade. Posebnost te bombonijere jest što ambalaža nije izrađena od kartona, već od crvenog samta pa može i kasnije poslužiti kao kutija za razne sitnice, a koja će primatelja uvijek podsjećati na osobu koja mu je poklonila ovaj originalan i ukusan poklon…

Određeni proizvodi marke La Chocolate inspirirani su i drugim praznicima, tu stoga božićne praline, uskršnji čokoladni zečići i još mnogo toga. Ali naravno da mogu sve delicije marke La Chocolate biti potencijalni poklon koji će primatelju izmamiti široki osmijeh na lice.

Orašasti pokloni preliveni čokoladom, za profinjene užitke

Izniman poklon kojim možete nagraditi sebe su »čokoladni orašasti plodovi« marke La Chocolate. Hrskava baza od lješnjaka, badema itd. prelivena je nježnom čokoladom, a sve zajedno zapakirano u elegantnu ambalažu u obliku tuljca. Takva poslastica ne samo što je iznimno ukusna, već može biti i vrlo zdrava grickalica, što vrijedi i za njihovu ponudu (suhog) voća, prelivenog čokoladom. Takvi pokloni su vrlo primjereni i za poslovne partnere – vaša će iduća suradnja biti još slađa …

Zabavni pokloni – od čokoladnih mobitela do čokoladnih tipkovnica

Posebno domišljata, a prije svega zabavna jest linija čokoladnih proizvoda La Chocolate, koji su izrađeni u obliku različitih predmeta. Prijatelja koji obožava računala možete iznenaditi čokoladnom tipkovnicom ili mišem za računalo, svi će se glazbenici zasigurno oduševiti CD-om napravljenim od čokolade i zapakiranim u »pravu« ambalažu. Za ljubitelje fotografije je tu čokoladni fotoaparat, ljubitelji životinja oduševit će se čokoladnim figuricama u obliku svoje najdraže životinje. Poklon posebno odabran za određenu osobu, u usporedbi s generičkim poklonima zasigurno će istaknuti vezu koja vas spaja i koja nadilazi površno poznanstvo. Takav čokoladni poklon nije samo zabavna dosjetka, već može biti i vrlo intiman time što će poručiti koliko je vremena i truda u to bilo uloženo.

Priuštite si čokoladu bez grižnje savjesti

Na dijeti ste ili možda iz zdravstvenih razloga izbjegavate slastice? U tom je slučaju dijetalna pločica La Chocolate kao stvorena za vas jer ne sadrži šećer, ali unatoč tome iznimno je ukusna. Tu su i njihove tamne čokolade s raznim dodacima. Posebice je zanimljiva kombinacija vrhunske tamne čokolade i đumbira koji je poznat po svojim brojnim ljekovitim svojstvima, od toga da dobro utječe na probavu, sprječava prehladu pa sve do snižavanja krvnoga tlaka i razine kolesterola u krvi te poticanja cirkulacije. Svi vi koji imate problema s nesanicom, prije spavanja si možete priuštiti pločicu tamne čokolade marke La Chocolate s dodatkom lavande koja je poznata kao jedno od najučinkovitijih sredstava za smirenje, zato je preporučljiva za sve vas koje muči nemir odnosno tjeskoba. Promišljeno izabrana čokolada više neće predstavljati nešto loše, već može pridonijeti vašem boljem raspoloženju i zdravlju, stoga si ju konačno možete priuštiti bez osjećaja krivnje.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual