BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Poslovni poklon: Čokolada

  • Vrijeme čitanja Vrijeme čitanja: 2 minute
poslovni poklon: cokolada

Zadnji mjesec u godini rezerviran je za darivanja. To je razdoblje kada se jedni drugima zahvaljujemo na suradnji, čestitamo na uspješnom poslovanju te izražavamo naklonjenost poslovnim partnerima. Čokolada je najbolji poslovni poklon.

Zadnji mjesec u godini rezerviran je za darivanja. To je razdoblje kada se jedni drugima zahvaljujemo na suradnji, čestitamo na uspješnom poslovanju te izražavamo naklonjenost poslovnim partnerima. Kod nas se nudi široka ponuda najrazličitijih poslovnih poklona, uz male razlike od drugih:

  • Imamo najširu ponudu slatkih čokoladnih poklona
  • 100% se prilagođavamo vašim željama
  • Konkurentni smo i uvijek najjeftiniji (na količinu nudimo još i dodatne popuste)
  • Uvijek ovogodišnji hit: zdravi izMuesli s natpisom po želji
Provjerite poslovni katalog slatkih poklona. Kliknite OVDJE >>

Definitivno se ne želimo hvaliti sami, zato objavljujemo mišljenja naših kupaca koji su svojim zaposlenima prošle godine poklonili slatke poslovne poklone.

"Narudžba i isporuka protekle su vrlo korektno, i savjetovanje prije same narudžbe dobro mi je došlo. Super mi je bilo što su proizvodi stigli i nekoliko dana ranije, a što se rijetko događa; najčešće je potrebno čekati još koji dan više." Anita U.

"Izgledom, kvalitetom i okusom bili smo vrlo zadovoljni, definitivno ih moramo iduće godine naručiti više. Super nam je bilo što smo se sve vrlo brzo dogovorili, a sve što smo ugovorili u određenom roku ste nam i dostavili." Petra G.

"Odnosom smo bili vrlo zadovoljni, ali i fleksibilnošću i točnošću." Kristina S.

"Vrlo lijepa ambalaža, napravljeno sa stilom, brz odaziv, ljubaznost, korektnost." Urša U.

"Proizvodom smo max. zadovoljni, izgled je prekrasan, dodaci s voćem odlično raspoređeni. I ambalaža je također bila lijepa, baš točka na i. S obzirom da smo prvi puta surađivali, suradnjom smo bili iznimno zadovoljni, s obzirom na naručenu količinu dobili smo još veći popust. Čokolade su stigle vrlo brzo i potpuno neoštećene." Anja D.

"Okus čokolada je zaista odličan. Naše iskustvo s čokoladama vrlo je pozitivno što se tiče okusa i izgleda čokoladnih proizvoda - uvijek elegantan i profesionalni izgled, natpisi također i na engleskom jeziku, što nam je kao međunarodnom poduzeću vrlo bitno. Sviđa nam se što se većina stvari može personalizirati, i uz pomoć vašeg dizajnera. Fleksibilnost, odaziv, prilagodljivost, susretljivost, ukratko vrlo profesionalan odnos. Zato što smo se za kupnju već 2x odlučili u zadnjem trenu, bez vaše brze reakcije, fleksibilnosti i susretljivosti ne bi nam uspjelo." Polona N.

"Proizvode smo iskoristili kao poslovne poklone za sve naše stranke. Ovoga tjedna ćemo ih pokloniti i našim japanskim partnerima." Nina K.

Provjerite poslovni katalog slatkih poklona. Kliknite OVDJE >>

Za više informacija nam pišite na info@mojacokolada.si ili nas nazovite na 070 222 555.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual