Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Naša čokoladna prića
Naša čokoladna prića
Naša čokoladna prića
Naša čokoladna prića

Naša čokoladna prića

Naša čokoladna prića

2013

Prvi klik na Mojacokolada.si2018

Hrvatska: Ulazak na tržište – mojacokolada.hr2019

"Rebranding": Moja čokolada postaje BAM - Become A Master2020

Maloprodaja: Početak prodaje proizvoda u fizičkim trgovinama2020

Online slastičarska akademija: Osnivanje Akademije slastičarstva BAM2021

Objava prve knjige: Objavljivanje prve BAM knjige recepata pod nazivom Torte2022

Nagrada Red Dot: Prestižna nagrada za grafički identitet brenda BAM u kategoriji hrane i pića 

Reddot

2023

Anuga: Prisutnost na vodećem europskom sajmu hrane

Tko smo mi?

Mi smo mali, mlad, pozitivan i opušten tim. Svake godine rastemo kao tvrtka, online trgovina, tim i obitelj. Vjerujemo da je rad s čokoladom najslađi posao koji se može poželjeti.


Mi smo mali, mlad, pozitivan i opušten tim. Svake godine rastemo kao tvrtka, online trgovina, tim i obitelj. Vjerujemo da je rad s čokoladom najslađi posao koji se može poželjeti.


Naše vrijednosti


Kupac na prvom mjestu

Naša tvrtka postoji kako bi kućnim slastičarima pomogla ispeći vrhunske slastice. Svaku odluku koju donesemo i svaki ishod mjerimo prema tome koliko dobro služi našim klijentima.


Započni sada

Nema smisla čekati dok ne dobijemo sve odgovore. Pravo vrijeme za novi početak je uvijek ovdje i sada.


Dugoročna vizija

Uspjeh BAM-a odgovornost je svih. Svaki član tima odgovoran je za donošenje odluka, rješavanje problema i poduzimanje radnji koje doprinose dugoročnom učinku i financijskom uspjehu.


Znatiželjan um

Naučili smo da kada slušamo druge, njegujemo znatiželju i empatiju. Svakom izazovu pristupamo s otvorenim i znatiželjnim duhom koji nam omogućuje inovacije i napredovanje.

Andraž G.

CEO
Pročitaj više

Andraž G.

CEO

Optimiziranje procesa, testiranje novih BAM proizvoda i planiranje najboljeg team buildinga nisu nužno dio njegovog posla, ali idu zajedno. Njegov moto: Prvo istraži problem, a zatim pronađi rješenje.

 1. Kako se brineš za svoje zaposlenike? Moj modus operandi temelji se prvenstveno na povjerenju, poštovanju i motivaciji pojedinca. I da spomenemo neke "dobrote": tromjesečna iznenađenja (zadnje: kutija voća i povrća), konkurentne plaće s maksimalnim regresom, "open office" (većina tima radi "prvo na daljinu" - uz mogućnost rada u ured) bez "štancanja", zimski i ljetni team building, jesenski i proljetni sportski dani te godišnji ručkovi sa svakim zaposlenikom (nastojim pronaći vremena za sve).
 2. Čega se najviše bojiš?Trenutačno prije svega kako će situacija u svijetu utjecati na nas i našu okolinu. Ali sada imamo fantastičan tim koji će moći svladati sve prepreke i prepreke.  :)
 3. Gdje te možemo pronaći kad nisi na poslu? Možete me pronaći u kuhinji ili u šetnji. Vikendom sam dosta vremena u zraku (strastveni sam paraglider) ili negdje na brdu.

Nika Š.

Voditeljica marketinga
Pročitaj više

Nika Š.

Voditeljica marketinga

Nika je ta koja povezuje BAM marketing tim u cjelinu. Brine se da procesi teku glatko, tako da i ti na vrijeme saznaš za sve novo u BAM svijetu.

 1. Čega se najviše bojiš? Ostati na istom mjestu.
 2. Gdje bi voljela putovati? Na toplo, na more i sunce! :P Meksiko, Sejšeli, Zanzibar, Tajland, Dubai,.. The list never ends.
 3. Što bi radila da imaš toliko novca da ne moraš ići na posao? Putovala bih svijetom sa svojom obitelji! Otkrivala nove kulture, uživala u hrani, piću i svim mogućim trenucima. Pobrinula bih se za svu obitelj i bliske prijatelje. A istovremeno bih sa savjetovanjem i suradnjom, ali i ulaganjem pomogla tvrtkama koje imaju stvarno dobru ideju (proizvod/uslugu) da unaprijede svoje poslovanje.

Ana B.

Šef nabave
Pročitaj više

Ana B.

Šef nabave

Vaša želja za BAM proizvodom, njena je zapovijed. Ana brine da BAM slastičarski proizvodi budu na zalihama i da na internetske police dodajemo nove okuse.

 1. Najveći izazov s kojim si se susrela? Uh, to je teško pitanje. Često se suočavam s izazovima, ali najteže je svladati one koji su povezani s čimbenicima koji su izvan moje kontrole. Najviše me brinu poskupljenja, koja uzrokuju i nepovoljnije pregovore. 
 2. Gdje te možemo pronaći kad ne radiš? To je lako. U teretani. 
 3. Najbolji trenutak u radnom danu? Kad BAM ekipa želi nove okuse, pobrinem se da ih dobijemo.

Metka J.

Voditeljica skladišta
Pročitaj više

Metka J.

Voditeljica skladišta

Metka se brine da BAM proizvodi koje ste naručili budu dobro zaštićeni i na vašu adresu dostavljeni taman u trenutku kad se uhvatite za mikser.

 1. Gdje te možemo pronaći nakon posla? Nakon posla možete me naći u vrtu, za štednjakom (volim kuhati) ili na kavi u dobrom društvu. Ali uglavnom na prva dva mjesta.
 2. Najbolji osjećaj na poslu? Najbolji osjećaj? Korektan i pošten odnos tima i Andraževa otvorenost da se svi problemi odmah riješe. 
 3. Koji je najljepši kutak Slovenije? Najdraži kutak… definitivno Slovenska obala. Svoj zen uvijek sam pronalazila u moru, zvuku valova i dobroj istarskoj hrani domaćih dobavljača. Goriška brda također kriju mnoga blaga.

Barbara K.

Urednica web-stranica i procesa
Pročitaj više

Barbara K.

Urednica web-stranica i procesa

Ta uloga nalik je hitnoj pomoći, ali kreće se po internetu i ponekad između članova tima. Svojim znanjem i iskustvom, s kojim već deset godina ispisuje čokoladnu priču, brine o ispravnom funkcioniranju web-stranice, stvaranju najboljeg korisničkog iskustva i optimizaciji procesa.

 1. Koju slasticu najviše voliš? Zapravo, rijetko radim iste slastice jer volim eksperimentirati s novim receptima. Ipak, u mojoj kuhinji najčešće se ponavlja priprema moussea i kremastih slastica :)
 2. Čime bi se bavila da nisi dio BAM tima? Dobro pitanje :) Jer nakon što sam toliko godina okružena čokoladom (10 and still counting), ne mogu ni zamisliti ništa drugo he he. Šalu na stranu – mislim da bih se ipak prihvatila sličnog digitalnog projekta jer je ovaj posao kao stvoren za mene.
 3. Radiš od kuće ili u uredu? Definitivno biram raditi od kuće jer svoje vrijeme mogu još produktivnije iskoristiti u kućnom uredu. A kad mi „nedostaje” ostatak ekipe, mogu do njih doći jednim klikom ili pozivom :)


Saša N.

Voditelj performance marketinga
Pročitaj više

Saša N.

Voditelj performance marketinga

Tehnička majstorica Facebooka, Instagrama, Googlea, TikToka i drugih platformi za oglašavanje. Ona je dizajnerica u duši, što pokazuje i priprema grafika koje stoje uz BAM proizvode.

 1. Što bi radila kad bi imala toliko novca da više ne moraš ići na posao? Putovala bih, upoznavala različite kulture diljem svijeta, ulagala i radila u nekoj dobrotvornoj organizaciji koja se bavi održivošću, koraljnim grebenima, spašavanjem podmorja. Uz to bih se bavila stvaranjem sadržaja ili dizajnom ambalaže za održivu tvrtku – za svoju dušu. I da mi ne treba novac, svejedno bih radila nešto vezano uz dizajn i održivost. A novac bih dala onima kojima je potreban. Obitelji, prijateljima.
 2. Gdje bi htjela otputovati? U Peru i Indoneziju.
 3. Čega se najviše bojiš? Gubitka vida i ostanka na jednom mjestu cijeli život.

Boštjan P.

Stručnjak za FB oglase
Pročitaj više

Boštjan P.

Stručnjak za FB oglase

Tehnički majstor za Facebook, Instagram, Google, TikTok i druge platforme za oglašavanje. Boštjan je Sašina desna ruka te ti zajedno putem reklama poručuju koji je od BAM proizvoda savršen baš za tebe.

 1. Gdje bi htio otputovati? Negdje gdje se puno toga događa i gdje se može doživjeti mnogo različitih stvari. Možda Tajland ili Dubai.  
 2. Što te najviše živcira? Kada se u programima pojave neočekivane i potpuno besmislene greške.    
 3. Najbolji trenutak u radnom danu? Kad videooglasu dodam glazbu i zvuk savršeno odgovara slici.

Patricija Ž.

Voditelj ključnih kupaca
Pročitaj više

Patricija Ž.

Voditelj ključnih kupaca

Znate onaj osjećaj kada brzo odlučite napraviti slasticu, ali je već prekasno za kupnju na internetu? Patricija je vaše rješenje. Brine se da naše BAM slastičarske proizvode pronađete i na policama fizičkih trgovina i tako vas spašava od nevolja. :)

 1. Zabavna činjenica o tebi. Evo nekoliko. :) Ne mogu prati zube toplom vodom. Ne mogu podnijeti pogled na žvakaću gumu. Ne volim kuhati. Obožavam mačke. Kad sam gladna sam prgava.
 2. Gdje te možemo pronaći kad nisi na poslu? U planinama, na zraku, u pokretu. Kod kuće u društvu obitelji i 2 mačke. S knjigom u ruci ili na sofi uz dobru kriminalističku seriju. Ili u šetnjama s podcastom u ušima.
 3. Kako bi svojoj obitelji objasnila što radiš na poslu? Vodim računa da BAM proizvodi budu dostupni na policama svih trgovina.

Gašper R.

Programer
Pročitaj više

Gašper R.

Programer

Majstor za našu online trgovinu i taj koji stoji iza svih tehničkih inovacija. Gašper se brine za neometanu online kupovinu i priskače vam u pomoć ako imate problema s radom BAM web stranice.

 1. Gdje bi volio putovati? Putovanje po Americi, inače Bali, Havaji,.
 2. Najbolji trenutak u radnom danu? Kad se sve posloži bez komplikacija.
 3. Što bi radio da imaš toliko novaca da ne moraš ići na posao? Usporio bih korak, putovao svijetom, brinuo se za svoje najmilije, sagradio kuću na moru i upoznao se sa jednim random hobijem :)

Teja K.

Stručnjak za sadržajni marketing
Pročitaj više

Teja K.

Stručnjak za sadržajni marketing

Teja je zadužena za produkciju svježih vijesti, recepata i ostalih tekstualno-vizualnih sadržaja. Ispreplitanje zanimljivih tekstova sa SEO optimizacijom njezina je domena.

 1. Gdje biste željeli otići? Svugdje gdje nikad prije nisam bio! Najviše me vuče Afrika.
 2. Gdje te možemo naći kada ne radiš? U kuhinji, u dobrom društvu, svirajući klavir ili čitajući dobru knjigu sa šalicom kave u ruci.
 3. Koji je najbolji trenutak vašeg radnog dana? Kad sam toliko zaokupljen pisanjem članka ili poruke, moram se sjetiti što se događa oko mene.


Nastja G.

Korisnička podrška
Pročitaj više

Nastja G.

Korisnička podrška

Kad zapne, tu je Nastja. Brine se da vaše narudžbe na vrijeme stignu na vašu adresu i pomaže vam ako zapnete na bilo kojem koraku. Svako malo vašoj narudžbi doda trik, savjet ili recept kako stvarati s BAM proizvodima.

 1. Najveći izazov s kojim si se susrela? Ikad? Onda biram „odseliti se 250 km daleko od svoje obitelji”. Na poslu, svakodnevno, kad trebam odbiti popust ili uslugu – iskreno, malo zaplačem u sebi. 
 2. Gdje najradije putuješ? Vjerojatno sam jedna od rijetkih koja više voli izlete nego putovanja. Italija je definitivno jedna od mojih omiljenih destinacija. Volim njihovu umjetnost i kuhinju i rado se vraćam. U budućnosti želim posjetiti nordijske zemlje. 
 3. Što nikada ne bi probala? Bilo kakve ekstremne specijalitete, npr. skakavce itd., čak su mi i plodovi mora previše.


Tajda F.

Pomoćnica u skladištu
Pročitaj više

Tajda F.

Pomoćnica u skladištu

Tajda je Metkina desna ruka i zajedno brinu da BAM proizvodi koje si naručio/la budu dobro zaštićeni i na tvoju adresu dostavljeni taman u trenutku kad se uhvatiš za mikser.

 1. Najveći izazov s kojim si se susrela? Moj najveći izazov u životu bio je pronaći novi posao praktički preko noći. Ali uspjela sam! :)
 2. Gdje najradije putuješ? Najviše volim putovati ili otići negdje uz vodu, stvarno uživam i opuštam se na moru, jezerima ili slapovima.
 3. Što nikada ne bi probala? Ja sam velika pustolovka i volim adrenalin, pa rado prihvaćam nove izazove, ali ih radije doživljavam u društvu svojih prijatelja.

Blaž B.

Autor video i foto sadržaja
Pročitaj više

Blaž B.

Autor video i foto sadržaja

Budući da shvaća koliko je važna pravilna priprema slastice, uz fotografije brine se i za videosnimke u kojima je zorno prikazan svaki korak recepta.

 1. Što nikada ne bi probao? Nikada ne bih probao vlak smrti, blue tornado i slične ekstremne adrenalinske stvari.
 2. Što bi radio kad bi imao toliko novca da više ne moraš ići na posao? Da imam toliko novca da ne moram ići na posao, proputovao bih svijet i snimao svoj vlastiti YouTube vlog.
 3. Gdje te možemo pronaći kad ne radiš? Kad ne radim, obično me možete pronaći u društvu prijatelja uz dobru hranu i piće. Ali definitivno znam ostaviti koju večer ili prijepodne kako bih mogao provesti vrijeme sam sa sobom.
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual