BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Naša čokoladna priča
Naša čokoladna priča
Naša čokoladna priča
Naša čokoladna priča

Naša čokoladna priča

Naša čokoladna priča

2013

Prvi klik na Mojacokolada.si2018

Hrvatska: Ulazak na tržište – mojacokolada.hr2019

"Rebranding": Moja čokolada postaje BAM - Become A Master2020

Maloprodaja: Početak prodaje proizvoda u fizičkim trgovinama2020

Online slastičarska akademija: Osnivanje Akademije slastičarstva BAM2021

Objava prve knjige: Objavljivanje prve BAM knjige recepata pod nazivom Torte2022

Nagrada Red Dot: Prestižna nagrada za grafički identitet brenda BAM u kategoriji hrane i pića 

Reddot

2023

Anuga: Prisutnost na vodećem europskom sajmu hrane

Tko smo mi?

Mi smo mali, mlad, pozitivan i opušten tim. Svake godine rastemo kao tvrtka, online trgovina, tim i obitelj. Vjerujemo da je rad s čokoladom najslađi posao koji se može poželjeti.


Sigurni smo da naši proizvodi imaju svoje mjesto u kuhinji svakog domaćeg slastičara. Želimo ponuditi pažljivo odabrane, prvoklasne slastičarske proizvode kako domaćim tako i profesionalnim slastičarskim majstorima.


Naše vrijednosti


Kupac na prvom mjestu

Naša tvrtka postoji kako bi kućnim slastičarima pomogla ispeći vrhunske slastice. Svaku odluku koju donesemo i svaki ishod mjerimo prema tome koliko dobro služi našim klijentima.


Započni sada

Nema smisla čekati dok ne dobijemo sve odgovore. Pravo vrijeme za novi početak je uvijek ovdje i sada.


Dugoročna vizija

Uspjeh BAM-a odgovornost je svih. Svaki član tima odgovoran je za donošenje odluka, rješavanje problema i poduzimanje radnji koje doprinose dugoročnom učinku i financijskom uspjehu.


Znatiželjan um

Naučili smo da kada slušamo druge, njegujemo znatiželju i empatiju. Svakom izazovu pristupamo s otvorenim i znatiželjnim duhom koji nam omogućuje inovacije i napredovanje.

Andraž G.

CEO
Pročitaj više

Andraž G.

CEO

Optimiziranje procesa, testiranje novih BAM proizvoda i planiranje najboljeg team buildinga nisu nužno dio njegovog posla, ali idu zajedno. Njegov moto: Prvo istraži problem, a zatim pronađi rješenje.

 1. Kako se brineš za svoje zaposlenike? Moj modus operandi temelji se prvenstveno na povjerenju, poštovanju i motivaciji pojedinca. I da spomenemo neke "dobrote": tromjesečna iznenađenja (zadnje: kutija voća i povrća), konkurentne plaće s maksimalnim regresom, "open office" (većina tima radi "prvo na daljinu" - uz mogućnost rada u ured) bez "štancanja", zimski i ljetni team building, jesenski i proljetni sportski dani te godišnji ručkovi sa svakim zaposlenikom (nastojim pronaći vremena za sve).
 2. Čega se najviše bojiš?Trenutačno prije svega kako će situacija u svijetu utjecati na nas i našu okolinu. Ali sada imamo fantastičan tim koji će moći svladati sve prepreke i prepreke.  :)
 3. Gdje te možemo pronaći kad nisi na poslu? Možete me pronaći u kuhinji ili u šetnji. Vikendom sam dosta vremena u zraku (strastveni sam paraglider) ili negdje na brdu.

Ana B.

Šef nabave
Pročitaj više

Ana B.

Šef nabave

Vaša želja za BAM proizvodom, njena je zapovijed. Ana brine da BAM slastičarski proizvodi budu na zalihama i da na internetske police dodajemo nove okuse.

 1. Najveći izazov s kojim si se susrela? Uh, to je teško pitanje. Često se suočavam s izazovima, ali najteže je svladati one koji su povezani s čimbenicima koji su izvan moje kontrole. Najviše me brinu poskupljenja, koja uzrokuju i nepovoljnije pregovore. 
 2. Gdje te možemo pronaći kad ne radiš? To je lako. U teretani. 
 3. Najbolji trenutak u radnom danu? Kad BAM ekipa želi nove okuse, pobrinem se da ih dobijemo.

Barbara K.

Urednica web-stranica i procesa
Pročitaj više

Barbara K.

Urednica web-stranica i procesa

Ta uloga nalik je hitnoj pomoći, ali kreće se po internetu i ponekad između članova tima. Svojim znanjem i iskustvom, s kojim već deset godina ispisuje čokoladnu priču, brine o ispravnom funkcioniranju web-stranice, stvaranju najboljeg korisničkog iskustva i optimizaciji procesa.

 1. Koju slasticu najviše voliš? Zapravo, rijetko radim iste slastice jer volim eksperimentirati s novim receptima. Ipak, u mojoj kuhinji najčešće se ponavlja priprema moussea i kremastih slastica :)
 2. Čime bi se bavila da nisi dio BAM tima? Dobro pitanje :) Jer nakon što sam toliko godina okružena čokoladom (10 and still counting), ne mogu ni zamisliti ništa drugo he he. Šalu na stranu – mislim da bih se ipak prihvatila sličnog digitalnog projekta jer je ovaj posao kao stvoren za mene.
 3. Radiš od kuće ili u uredu? Definitivno biram raditi od kuće jer svoje vrijeme mogu još produktivnije iskoristiti u kućnom uredu. A kad mi „nedostaje” ostatak ekipe, mogu do njih doći jednim klikom ili pozivom :)


Boštjan P.

Stručnjak za FB oglase
Pročitaj više

Boštjan P.

Stručnjak za FB oglase

Tehnički majstor za Facebook, Instagram, Google, TikTok i druge platforme za oglašavanje. Boštjan je Sašina desna ruka te ti zajedno putem reklama poručuju koji je od BAM proizvoda savršen baš za tebe.

 1. Gdje bi htio otputovati? Negdje gdje se puno toga događa i gdje se može doživjeti mnogo različitih stvari. Možda Tajland ili Dubai.  
 2. Što te najviše živcira? Kada se u programima pojave neočekivane i potpuno besmislene greške.    
 3. Najbolji trenutak u radnom danu? Kad videooglasu dodam glazbu i zvuk savršeno odgovara slici.

Patricija Ž.

Voditelj ključnih kupaca
Pročitaj više

Patricija Ž.

Voditelj ključnih kupaca

Znate onaj osjećaj kada brzo odlučite napraviti slasticu, ali je već prekasno za kupnju na internetu? Patricija je vaše rješenje. Brine se da naše BAM slastičarske proizvode pronađete i na policama fizičkih trgovina i tako vas spašava od nevolja. :)

 1. Zabavna činjenica o tebi. Evo nekoliko. :) Ne mogu prati zube toplom vodom. Ne mogu podnijeti pogled na žvakaću gumu. Ne volim kuhati. Obožavam mačke. Kad sam gladna sam prgava.
 2. Gdje te možemo pronaći kad nisi na poslu? U planinama, na zraku, u pokretu. Kod kuće u društvu obitelji i 2 mačke. S knjigom u ruci ili na sofi uz dobru kriminalističku seriju. Ili u šetnjama s podcastom u ušima.
 3. Kako bi svojoj obitelji objasnila što radiš na poslu? Vodim računa da BAM proizvodi budu dostupni na policama svih trgovina.

Gašper R.

Programer
Pročitaj više

Gašper R.

Programer

Majstor za našu online trgovinu i taj koji stoji iza svih tehničkih inovacija. Gašper se brine za neometanu online kupovinu i priskače vam u pomoć ako imate problema s radom BAM web stranice.

 1. Gdje bi volio putovati? Putovanje po Americi, inače Bali, Havaji,.
 2. Najbolji trenutak u radnom danu? Kad se sve posloži bez komplikacija.
 3. Što bi radio da imaš toliko novaca da ne moraš ići na posao? Usporio bih korak, putovao svijetom, brinuo se za svoje najmilije, sagradio kuću na moru i upoznao se sa jednim random hobijem :)

Nastja G.

Korisnička podrška
Pročitaj više

Nastja G.

Korisnička podrška

Kad zapne, tu je Nastja. Brine se da vaše narudžbe na vrijeme stignu na vašu adresu i pomaže vam ako zapnete na bilo kojem koraku. Svako malo vašoj narudžbi doda trik, savjet ili recept kako stvarati s BAM proizvodima.

 1. Najveći izazov s kojim si se susrela? Ikad? Onda biram „odseliti se 250 km daleko od svoje obitelji”. Na poslu, svakodnevno, kad trebam odbiti popust ili uslugu – iskreno, malo zaplačem u sebi. 
 2. Gdje najradije putuješ? Vjerojatno sam jedna od rijetkih koja više voli izlete nego putovanja. Italija je definitivno jedna od mojih omiljenih destinacija. Volim njihovu umjetnost i kuhinju i rado se vraćam. U budućnosti želim posjetiti nordijske zemlje. 
 3. Što nikada ne bi probala? Bilo kakve ekstremne specijalitete, npr. skakavce itd., čak su mi i plodovi mora previše.


Ana F.

Sadržajni marketing
Pročitaj više

Ana F.

Sadržajni marketing
Ana daje savjete kako kreirati s BAM proizvodima i ideje u koje recepte ih uključiti. Brine se i za pripremu svježih vijesti i ostalih tekstualnih i vizualnih sadržaja.


 1. Što bih radila da nisi dio BAM tima? Isto kao i sada, samo možda u drugom timu. Ovaj mi je posao pisan na kožu pa se ne mogu zamisliti da radim nešto drugo.
 2. Gdje bih željela putovati? U Japan. Privlači me urednost, točnost, dobra hrana, lijepa priroda i ljubaznost ljudi..
 3. Što te najviše živcira? Kada neki od tehničkih uređaja ne radi. Na primjer, kada pisač odluči više ne ispisivati, a nema razloga. Ovo me stvarno pali.

Maja K.

Sadržajni marketing
Pročitaj više

Maja K.

Sadržajni marketing
Maja donosi slatke vijesti, savjete kako stvarati s BAM proizvodima i ideje u koje ih recepte uključiti. Ispreplitanje zanimljivih tekstova sa SEO optimizacijom njezina je domena.


 1. Gdje te možemo pronaći nakon posla? Negdje u prirodi, u šetnji sa psom.
 2. Gdje bih željela putovati? Bilo gdje s raznolikom (ekstra) začinjenom hranom - po mogućnosti Tajland.
 3. Što te najviše živcira? Kad se računalo odluči buniti – naravno da je to uvijek u krivo vrijeme.
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual