BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA12 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Zašto kupovati kod nas
Zašto kupovati kod nas
Zašto kupovati kod nas
Zašto kupovati kod nas>

Zašto kupovati kod nas

S izborom čokolade nikad ne možeš pogriješiti. Znanstvenici dokazuju da čokolada u ljudskom mozgu oslobađa hormon sreće ili serotonin. Serotonin uvijek otklanja loše raspoloženje. Stoga su čokoladni proizvodi koje možeš pronaći na našoj stranici savršen dar za djevojku, majku ili poslovnog partnera.

Ne vjeruješ?

Pogledaj našu internetsku trgovinu, zasigurno ćeš pronaći nešto za sebe i za njih. Ako trebaš pomoć, slobodno nam se obrati. Kupnjom čokoladnih poslastica u vrijednosti 376,73 HRK dobivaš besplatnu dostavu! Imamo najniže čokoladne cijene, a povrh toga, dajemo ti besplatne savjete o najboljim i najslađim proizvodima. Istovremeno možeš uživati u 100 % ukusnoj, brzoj i sigurnoj kupnji. Nudimo i praktično jamstvo od 28 dana na sve proizvode i usluge. Neka tvoj odabir bude naša briga.

1. Jamčimo najniže cijene

Naša „internetska” filozofija takva je da, budući da su fiksni troškovi na internetu niži, takva mora biti i prodajna cijena. Stoga su svi naši proizvodi i usluge dostupni po najnižim (ili istim) cijenama. Za sve članove kluba čokoholičara nudimo dodatni popust od 3 % uz svaku kupnju!

2. Nudimo besplatne savjete

U ponudi imamo više od 1000 različitih darovnih proizvoda, pa vjerujemo da ponekad može biti teško odabrati nešto iz ovako široke ponude. Za sva pitanja i za sve vas dostupni smo na broju telefona 00386 70 222 555 i putem e-adrese: info@bamchocolate.com.

3. Na sve proizvode i usluge nudimo 28-dnevno jamstvo

Nudimo 100 % jamstvo od 28 dana na sve proizvode i usluge. To jednostavno znači da ćemo, ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni kupnjom, besplatno zamijeniti proizvod ili vam vratiti novac. Kao što se kod nas kaže: „Vaše zadovoljstvo, naše jamstvo”.

4. Jamčimo 100 % sigurnu i povjerljivu kupnju

Budući da su nam na prvom mjestu sigurnost i povjerenje kupaca, omogućujemo100 % sigurnu i povjerljivu kupnju. Na našoj internetskoj stranici stoga se upotrebljava sigurna i certificirana HTTPS veza, a mi vam obećajemo da vaše podatke nikome nećemo prosljeđivati. Tako da možete biti potpuno bezbrižni.

5. Stvarno se trudimo

Znamo da nitko nije savršen. To i sami priznajemo, a istovremeno vjerujemo da trud, poštenje, ljubaznost i kvaliteta usluge kad-tad urode plodom. Njegujući te vrijednosti, nadamo se boljoj budućnosti i boljem svijetu. A kakav bi svijet bio bez čokolade? :)

Neki od naših dodatnih slatkiša:

  • Trošak dostave iznosi samo 29,38 HRK (+ za narudžbe veće od 376,73 HRK nudimo besplatnu dostavu)
  • Proizvode držimo na zalihama kod nas kako bi uvijek brzo stigli do vas!

Zanima vas tko smo? Kliknite ovdje i upoznajte čokoladni tim. ;)