BAM crispy mix mješavina je mini čokoladnih kuglica s hrskavom jezgrom. Male svjetlucave kuglice napravljene su od vrhunske mliječne čokolade s dodatkom karamele, tamne i bijele čokolade, a u sebi kriju hrskavi keks. Kao takve neizostavan su dodatak za ukrašavanje torti, sve popularnijih tortica na štapićima koje se nazivaju cake pops, muffina, kolača ili slastica u čaši. Razigrani miks mini čokoladnih kuglica prikladan je i kao hrskavi dodatak slasticama jer unutrašnjost kuglica ostaje hrskava.
Brand BAM by Mojačokolada.si je linija vrhunskih belgijskih čokoladnih proizvoda za pečenje. Kolekcija je sastavljena samo od najbolje čokolade i belgijskog kakaa koji je poznat po svojoj vrhunskoj kvaliteti i odličnom okusu. Proizvodi su do nedavno bili dostupni samo vrhunskim slastičarima, a sada su u manjim pakiranjama dostupni i amaterskim slastičarima.
BAM crispy mix (100 g) oduševljava intenzivnim čokoladnim okusom i hrskavom sredinom od keksa. Neophodna dekoracija za slastice koja uvijek očarava. Sitne, sjajne kuglice napravljene su od tamne, bijele i mliječne čokolade s karamelom i hrskavim keksom koji se skriva unutar kuglice. Pravi su dodatak za elegantno usavršavanje slastica. Mješavina stvarno sitnih čokoladnih bisera s hrskavom jezgrom. Razigrani miks mini čokoladnih kuglica može se dodati i u čokoladni mousse, sladoled ili slastice kojima želimo dodati hrskavu čokoladnu teksturu, jer mini čokoladne kuglice ostaju slasno hrskave. Hrskave kuglice se uvijek stavljaju na čokoladnu ili maslačnu kremu za ukrašavanje direktno na slatko vrhnje nisu prikladne.
Čokolada BAM namijenjena je svim amaterskim, kao i profesionalnim slastičarima koji ovom izvrsnom čokoladom svojim slasticama žele staviti točku na "i".
Hrskave žitarice (rižino brašno, šećer, sol, kakao maslac), tamna čokolada (kakao masa, šećer, kakao maslac, mliječne masti, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije); mliječna čokolada (šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, kakao masa, sirutka u prahu (mlijeko), emulgator: sojin lecitin, ekstrakt paprike, aroma vanilije); bijela čokolada (šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, sirutka u prahu (mlijeko), emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije); glukozni sirup; šećer; sredstvo za glaziranje: E414; modificirani škrob; biljna mast (kokos).
Crispy čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostorije nikada ne smije biti veća od 25°C, a crispy ne smije biti izložen direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje crispyja u hladnjaku.
“Meni odlicni za posip”
“”
“Idealno za krasenje peciva ali vmesanje v pecivo”
“”