BAM mliječni čokoladni crispy male su kuglice božanstvenog okusa mliječne čokolade i hrskave jezgre od keksa. Kao takve postaju nezaobilazan ukras u pripremi torta, kolača i slastica u čaši. Kuglice od mliječne čokolade mogu se dodati raznim kremama jer će njihova jezgra ostati hrskava. Kuglice od mliječne čokolade spoj su BAM mliječne čokolade i hrskave jezgre od keksa, pa su odlične i kao međuobrok uz čaj ili kavu.
Brand BAM by Mojačokolada.si je linija vrhunskih belgijskih čokoladnih proizvoda za pečenje. BAM kolekciju sastavili smo od pomno odabranih čokolada i kakaa, poznatom po najboljoj kvaliteti i odličnom okusu. BAM proizvodi namijenjeni su vrhunskim slastičarima, kao i svima onima koji vole stvarati slastice u vlastitoj kuhinji.
BAM mliječni čokoladni crispy (100 g) oduševljava božanstvenim čokoladno-hrskavim okusom. Sitne, sjajne kuglice napravljene su od mliječne čokolade i hrskavog keksa koji se skriva unutar kuglice. Možemo ih koristiti za dekoraciju torta i slastice u čašicama, a odlično se kombiniraju i s čokoladnim kremama kojima želimo dodati hrskavi dodatak. Neophodne su i za dekoracije sladoleda. Hrskave kuglice se uvijek stavljaju na čokoladnu ili maslačnu kremu za ukrašavanje direktno na slatko vrhnje nisu prikladne
Čokolada BAM namijenjena je svim amaterskim, kao i profesionalnim slastičarima koji ovom izvrsnom čokoladom svojim slasticama žele dodati točku na "i".
Mliječna čokolada 84% (šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, kakao masa, sirotka u prahu (mlijeko), emulgator: sojin lecitin, ekstrakt paprike, aroma vanilije ); hrskave žitarice (pšenično brašno, šećer, pšenični slad u prahu, pšenični škrob, sredstvo za dizanje: E500ii, sol, kakao maslac, aroma vanilije); glukozni sirup, šećer, sredstvo za glaziranje: E414, modificiran škrob, biljna mast (kokosova).
Crispy čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostorije nikada ne smije biti veća od 25°C, a crispy ne smije biti izložen direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje crispyja u hladnjaku.
“Kroglice so zelo okusne in hrustljave.”
“Mlečni krispiji se nahajajo v notranjosti torte. Po receptu Nine Kastelic.”
“”