BAM ruby čokoladni crispy male su kuglice božanstvenog okusa ruby čokolade s hrskavom jezgrom od keksa. Ruby čokolada svojom prirodnom ružičastom bojom, koju joj daje posebna sorta kakao zrna, također odlično izgleda pri ukrašavanju torti. Ruby hrskave kuglice kao takve postaju neizostavan ukras i za pripremu drugih slastica te slastica u čaši. Hruskave čokoladne kuglice mogu se dodati raznim kremama jer će njihova jezgra ostati hrskava. Zbog osvježavajućeg okusa bobičastog voća mogu postati i neizostavan sastojak koji ćete dodati u jogurt i njime začiniti jutarnji obrok.
Brend BAM linija je vrhunskih čokoladnih proizvoda za pečenje. BAM kolekciju čine pažljivo odabrane čokolade te kakao vrhunske kvalitete i izvrsnog okusa. BAM proizvodi namijenjeni su vrhunskim slastičarima, kao i onima koji vole stvarati u svojoj kućnoj kuhinji. Među raznolikom ponudom proizvoda za pečenje pronaći ćete i BAM ruby čokoladni crispy.
BAM ruby čokoladni crispy (100 g) male su kuglice božanstvenog okusa ruby čokolade s hrskavom jezgrom od keksa. Hruskave kuglice prelivene su ruby čokoladom. Ruby čokolada svojom prirodnom ružičastom bojom, koju joj daje posebna sorta kakao zrna, odlično izgleda pri ukrašavanju torti. Čokolada ne sadrži nikakve boje ni arome te je voćno kiselkastog okusa. Zbog osvježavajućeg okusa bobičastog voća kuglice mogu postati i neizostavan sastojak koji ćete dodati u jogurt i tako začiniti jutarnji obrok. Ruby hrskave kuglice kao takve postaju neizostavan ukras i za pripremu drugih slastica te slastica u čaši. Hruskave čokoladne kuglice mogu se dodati raznim kremama jer će njihova jezgra ostati hrskava.
Čokolada BAM namijenjena je svim slastičarima amaterima te profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati točku na „i”.
Mliječna čokolada 84% (šećer, kakao maslac, obrano mlijeko u prahu, punomasno mlijeko u prahu, kakao masa, emulgator: sojin lecitin, kiselina: limunska kiselina, prirodna aroma vanilije), hrskave žitarice (pšenično brašno, šećer, pšenični slad u prahu, pšenični škrob, sredstvo za dizanje: E500ii, sol, kakao maslac, aroma vanilije), glukozni sirup, šećer, sredstvo za glaziranje: E414.
Crispy čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostorije nikada ne smije biti veća od 25°C, a crispy ne smije biti izložen direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje crispyja u hladnjaku.
“super”
“”