BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Banana kruh s čokoladom i malinama

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 11
banana kruh s cokoladom i malinama

Ovaj put banana kruh pripremamo malo drugačije. Banana kruh bit će sočan i izuzetno vlažan jer ćemo mu dodati komadiće BAM tamne čokolade i maline. 

Banana kruh s malinama i čokoladom doista je najsočniji banana kruh ikada. Stalno naglašavamo da je ovaj kruh stvarno sočan i vlažan jer najgore je kad banana kruh lijepo miriše, ali nije dobar jer je unutra presuh.  Za pripremu ovog banana kruha upotrijebit ćemo dva jaja i malo jogurta.

Možemo upotrijebiti obični grčki jogurt, a ako ga ne volite ili ga trenutno nemate kod kuće, možete upotrijebiti i obični jogurt. Ako nemate ni grčki ni obični jogurt, kiselo vrhnje također će biti dobra zamjena. Maslac, koji ćemo također upotrijebiti u receptu, daje kruhu bogat orašasti okus koji ćemo pojačati bananama i čokoladom.

Dašak vanilije koji BAM pasta od vanilije daje banana kruhu upotpunit će slatki okus banane.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

Upute za pripremu:

1
Zagrijte pećnicu na 180 °C. Kalup za kruh lagano poprskajte sprejom za pečenje. Ručnim ili samostojećim mikserom mutite maslac i smeđi šećer na srednjoj brzini, oko 3 minute. Na srednjoj brzini dodajte jedno po jedno jaje i dobro miješajte nakon svakog dodavanja. Jogurt, pasirane banane i BAM pastu od vanilije mutite na srednjoj brzini jednu minutu.
2
U velikoj posudi miješajte brašno, sodu bikarbonu, sol i cimet dok se ne sjedine. Velikom žlicom ili špatulom polako umiješajte suhe sastojke u mokre. Sve polako izmiješajte, a zatim lagano umiješajte maline i komadiće čokolade. Smjesu izlijte u pripremljeni pekač – po želji posipajte s par komadića čokolade. Pecite 60 do 65 minuta, a nakon 30 minuta lagano prekrijte kruh aluminijskom folijom. To sprječava da vrh i strane previše porumene. Izvadite iz pećnice i prije rezanja pustite da se kruh potpuno ohladi u kalupu.
3
Banana kruh imat će najbolji okus sljedeći dan kad se okusi prožmu.

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-2,68 €
Ukupno:
26,80 €24,12 €
-10%
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual