1
Kremu premažite po ohlađenom tijestu koje ćete zamotati u roladu. Stavite u hladnjak na najmanje 2 sata i servirajte hladno.
*Za pripremanje manjih količina može se odgovarajuće prilagoditi količinu mješavine i mlijeka. Pripremljenu kremu od vanilije čuvajte u hladnjaku.
2
Bjelanjke istucite u čvrst snijeg i istovremeno u njega umiješajte žumanjke i šećer. Mješavinu miksajte dok ne postane gusta i pjenasta, a zatim dodajte još brašno i kakao te sve zajedno pomiješajte.
3
Tijesto ulijte u pladanj i stavite ga u pećnicu zagrijanu na 220 stupnjeva na otprilike 10 minuta.
4
Za nadjev najprije u manjoj količini mlijeka umiješajte prašak za puding i jaje, a zatim smjesu ulijte u ostatak vrelog i zašećerenog mlijeka te skuhajte puding.
5
Mješavinu za Kremu od vanilije (350g) postepeno dodajte u 1l mlijeka i metlicom dobro promiješajte.