Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Čokoladna torta bez jaja

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 8
cokoladna torta bez jaja

BAM kakao u prahu je tople crveno-smeđe boje te ukusnog čokoladnog okusa. Osnovu kakaa tvore zrna kakaa iz Zapadne Afrike, a dodatan okus i začin daju mu zrna iz ostalih dijelova Afrike, Azije i Južne Amerike. Vrlo fina tekstura omogućava jednostavno miješanje. Idealan je za pripremu biskvita, kolača, sladoleda i drugih slastica.

Prilikom kupovine BAM proizvoda možete koristiti kod RECEPT koji vam donosi 10% popusta.

Čokolada BAM namijenjena je svim amaterskim, kao i profesionalnim slastičarima koji ovom izvrsnom čokoladom svojim slasticama žele dodati točku na "i".

Recept za pripremu torte bez jaja.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Čokoladna torta bez jaja

  • Vrijeme pripreme: 1 h 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 8

Sastojci:

  • 560 g brašna
  • 600 g šećera
  • 85 g kakaa u prahu
  • 235 ml biljnog ulja
  • 710 ml vode
  • 15 g sode bikarbone
  • 3 g soli
  • 45 ml ekstrakta od vanilije

Upute za pripremu:

1. Korak Zagrijte pećnicu na 175° C i pripremite pladanj primjerene veličine – promjer neka bude oko 20 cm. Pladanj nauljite i posipajte brašno.
2. Korak U veću posudu posipajte brašno, kakao, sodu bikarbonu i sol. Zatim dodajte šećer i dobro promiješajte.
3. Korak Dok miješate dodajte ulje, vodu i ekstrakt od vanilije te umijesite glatku smjesu.
4. Korak Smjesu prelijte u pladanj i pecite sat vremena na temperaturi od 175° C.
5. Korak Po želji biskvit prelijte rastopljenom čokoladom za kuhanje ili drugom glazurom, a tortu možete prerezati i dodati punjenje. Čokoladna torta bez jaja je spremna za ukrašavanje!

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-0,99 €
Ukupno:
8,91 €
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual