Čokoladna torta s malinama savršena je za vaše sljedeće slavlje. Ovom tortom možete iznenaditi svojeg partnera (ili partnericu, podrazumijeva se). Ovoj čokoladnoj torti sočnost daju maline, a BAM kakao u prahu i BAM tamna čokolada daju savršen okus čokoladnoj čokoladi. Za uspješnu pripremu potrebno je slijediti upute za pripremu podloge od biskvita i pravilno otopiti čokoladu, čime će čokoladni mousse, u koji ćete dodati maline, podići okus čokoladne torte s malinama na višu razinu. Tijesto za biskvit bit će rahlo i prozračno ako prosijate kakao u prahu, a čokoladni mousse bez sumnje će uspjeti ako za njegovu izradu upotrijebite tamnu, nezaslađenu čokoladu.
BAM savjet: Tijesto za biskvit možete pripremiti do tri dana prije izrade torte. Slojeve trebate samo dobro zamotati i pohraniti na sobnoj temperaturi. Nadjev također možete pripremiti unaprijed te ga spremiti u hladnjak u dobro zatvorenoj posudi. Prije same upotrebe zagrijte ga na sobnu temperaturu i rasporedite po pripremljenom biskvitu.
Glavni sastojak svake čokoladne torte je naravno čokolada. Ako su vaši okusni pupoljci već oduševljeni čokoladom i na čokoladnim tortama ne volite ostale dodatke, pogledajte recept za najbolju čokoladnu tortu koju ste ikada probali.
Ispod slike recepta za čokoladnu tortu nalazi se i VIDEOZAPIS s receptom za pripremu BAM čokoladne torte.