BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA12 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Čokoladne kuglice recept

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 8
cokoladne kuglice recept

Čokoladne kuglice mješavina su kave, vanilije, nezaslađenog kakao praha, maslaca i šećera uvaljane u suho kokosovo brašno. Čokoladne kuglice prema receptu u nastavku tradicija su Švedske, možete ih naći u gotovo svakoj pekari i restoranu. Čokoladne kuglice su jedna od najlakše pripremljenih slastica. Ostavite ih u hladnjaku još nekoliko sati nakon pripreme, a bit če sijajan dodatak sljedeći šalici kave ili čaja.

BAM čokoladni savjet: ako ne možete pronaći ribani kokos, možete kupiti pahuljice kokosa i obraditi ga.

Za vas smo pripremili recept za čokoladne kuglice, gdje je priprema toliko jednostavna da vam čak i djeca mogu pomoći, čeka vas ovdje.


Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Čokoladne kuglice recept

  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 8

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak U zdjelu dodajte maslac i šećer. Miješajte dok ne dobijete jednoličnu smjesu. Smjesa treba biti glatka. Zatim dodajte kavu i BAM pastu od vanilije. Dodajte instant kavu u prahu i BAM kakao u prahu. Na kraju dodajte zdrobljene čokoladne kekse. Ako vam se čini da je smjesa presuha, dodajte malo mlijeka. Pritom pazite da ostane dovoljno čvrsta da od nje napravite čokoladne kuglice.
2. Korak Oblikujte kuglice iz pripremljene mase. Svaka bi trebala imati težinu oko 23 grama. Svaku oblikovanu kuglicu uvaljajte u suhi kokos. Kuglice stavite na tepsiju obloženu papirom za pečenje. Čokoladne kuglice stavite u hladnjak zajedno s tepsiju za pečenje dok se ne stvrdne. Najbolje ih je ohladiti preko noći. Čokoladne kuglice mogu se čuvati u zatvorenoj posudi u hladnjaku oko 10 dana ili jih možete zamrznuti.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-2,38 €
Ukupno:
21,42 €
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual