Sastojci:
sastojci za kolačiće
- 200 g glatkog brašna
- 100 g margarine
- 100 g šećera
- 3 jaja
- 20 g kakaa
- 200 g čokolade
- 1 žličica vanilijeve paste
- prašak za pecivo
- prstohvat soli
- žlica ruma
- sok 1 limuna
BAM kakao u prahu je tople crveno-smeđe boje te ukusnog čokoladnog okusa. Osnovu kakaa tvore zrna kakaa iz Zapadne Afrike, a dodatan okus i začin daju mu zrna iz ostalih dijelova Afrike, Azije i Južne Amerike. Vrlo fina tekstura omogućava jednostavno miješanje. Idealan je za pripremu biskvita, kolača, sladoleda i drugih slastica. Čokolada BAM namijenjena je svim amaterskim, kao i profesionalnim slastičarima koji ovom izvrsnom čokoladom svojim slasticama žele dodati točku na "i".
Recept za pripremu mekanih čokoladnih hljepčića.