Iskoristi promo kodu WELCOME5 ✨

BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Čokoladni kolačići bez šećera

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 8
cokoladni kolacici bez secera

U današnjem receptu pripremit ćemo vrhunske čokoladne browniese bez šećera. Umjesto šećera koristit ćemo prirodni stoni zaslađivač BAM, izvrsnu alternativu za sve koji žele slatko bez grižnje savjesti.


Ovi browniesi impresioniraju svojim punim, bogatim okusom čokolade. Priprema je brza i jednostavna, tako da odmah možete krenuti u pripremu ove zdrave slastice koja će oduševiti i vaše nepce i goste.


Prisutnost svježeg sira u receptu osigurava da će vas browniesi zasititi i zadovoljiti želju za slatkim. Probajte, nećete požaliti.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Čokoladni kolačići bez šećera

  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 8

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak

Zagrijte pećnicu na 180°C i pripremite tepsiju obloženu papirom za pečenje.

2. Korak

U zdjeli pomiješajte svježi sir, jaje, kakao prah, zaslađivač, brašno, pastu od vanilije i prašak za pecivo.

3. Korak

Ulijte smjesu u pripremljenu tepsiju i ravnomjerno rasporedite. Na vrh dodati BAM mliječnu čokoladu.

4. Korak

Pecite oko 20 minuta. Kada su brownies pečeni i ohlađeni, narežite ih na kvadrate ili pravokutnike. Dobar tek!

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-4,16 €
Ukupno:
41,60 €37,44 €
-10%

O autoru

Maja K.
Ustvarjalka vsebin
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual